Çok güzel bir mikser yaptırılıp veya bulunup takılabilir. Karbüratörlü kit çok da ucuza takılır. Ama her halükarda karbüratörlüde LPG motora zarar verir.
Eğer arabaya kıyamıyorsan enjeksiyona geçip sıralı takılabilir.
Çok güzel bir mikser yaptırılıp veya bulunup takılabilir. Karbüratörlü kit çok da ucuza takılır. Ama her halükarda karbüratörlüde LPG motora zarar verir.
Eğer arabaya kıyamıyorsan enjeksiyona geçip sıralı takılabilir.
tüpte de çok yakmaz aslında sen git güzelce bir karbiratörcüye bu işten iyi anlıyan birine güzel bir ayar çektir gene 250-300 kuruş arası yakması lazım
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
tak gitsin arkdşm
Araç 58.000 de kızlığı bozulmamış henüz. Çok fazla kullanmadığınızı göz önüne alırsak bence taktırmayın.
Bencede taktır ben 6 ayda 14.000 km yaptımsuper bı duygu 50 tl ıle uzun yolda 330 km lerı goruyorum sonucta bende arabamı aldıgımda 41.216 km deydı
temmuzda lpg taktırdım 84.000 deydı sımdı 97.xxx kusurlerde
![]()
yerinizde olsam taktırmazdım. km si daha düşük yorma bnce arabayı. bnde kendi aracımı 133000 km de olmasına ragmen benzinde kullanıyorum
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Tak geç bence. Ben de taktırmak istiyorum ama sıfırı 1500 lira civarı, birden veremiyorum o parayı. seninki karbüratörlü düz sistem tak rahat rahat bin arabana.
Custom Electronic Projects
sadece haftasonları kullanıyorum demişsiniz.. tüp taktırırsanız amorti etmeniz baya sürecek demekkibence taktırmayın değmez. araca bir ayar çekin binin.
bana kalırsa taktırmayın vede acaba 97 oktan kullanmanızdakı sebeb nedır ? ve saglam karburatorcu ıle bu ısı cozersınız
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
ya işin ilginç tarafı da o zaten.inanır mısınız araba 90 dan sonra motor zorlanıyordu ve daha fazla yakıyordu doğal olarak.ustamla görüştüm gittik gösterdik onun dediğini uyguluyorum onun yalancısıyım yanikoy 97 oktanı dedi çık bu arabanın motorunu aç dedi.kesiciye sok falan.yani arabanın daha motor açılmamış.bu sebepten 97 oktan kullanıyorum şimdilik.
usta karbüratorlü aracı kesiciye sokturtmayamı uğraştırıyo97 de kullanmanın hiçbir artısı yok senn arabana
bana kalırsa
devir gerçekten ekonomi devri, eğer gerçekten aracı senede min. 10bin km kullanırım diyorsanız, herne kadar tüplü arabayı sevmesem de bence taktırın. aracınızın km'si düşük ama yaşı var, uzun yıllar yakıtı da düşünmeden böyle orjinal bir araca binebilmek için taktırmanız daha avantajlı olur kanısındayım...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
bence taktırma zaten araban yatıyormuş bendede si var oda öyle sadece hafta sonu 2 gün kullanılıo ondada mak. 50-60 km yol yapıo sende öyleysen bence hiç gerek yok o km redeki araca yazık edersin diye düşünüyorum
The King Of Reptile
Taktır gitsin benzin nerdeyse 5 lira olmuş, yazık günah.. Km sne takılmayın, güzel bir kit takip devam edin
tak hocam sen rahat edersin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)