User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
208 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: subaru forester hakkında

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sti cooler sokmak çok zahmetli o araca malesef

burada doğan usta olmaz dedi, dün emrenin aracı almaya ankaraya gittik gitmişken bide tork garajda orhan usta baktı dediği şu oldu... olur olmasına ama bu ic kesinlikle ufak titreşimlerle sağa sola çarpar, bunuda knoc sensör vuruntu olarak algılar ve avans kısar dedi, ve dediği doğru wrx intercooler ı oturtmaya çalışıren ilk denemede başıma geldi, titreşimleri hissettiğim anda araç çekişten düşer afr sapıtır oldu....

hoş wrx ic yi bi şekilde kolayca halletik hiç çarpma falan yok şuan ama sti baya bi sıkntılı....
    O zaman istediğim ölçülerde custom birşeyler yaptırırım. Hele bir XT'mizi alalım da... Ne sığar, nereye kadar sığar görelim bakalım. Elimin altında radyatör fabrikası var. Oraya cuk oturacak birşeyler yaptırırız.

Bu arada WRX ic'lere ne kadar istiyorlar? Ve WRX ic'ler iş görüyor mu td04 ile? Yani uğraştığımıza değmeyecek fiyatlara bulunuyorsa ve tam verimli çalışıyorsa o da alınabilir.

Sağolasın bilgi için.

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman istediğim ölçülerde custom birşeyler yaptırırım. Hele bir XT'mizi alalım da... Ne sığar, nereye kadar sığar görelim bakalım. Elimin altında radyatör fabrikası var. Oraya cuk oturacak birşeyler yaptırırız.

Bu arada WRX ic'lere ne kadar istiyorlar? Ve WRX ic'ler iş görüyor mu td04 ile? Yani uğraştığımıza değmeyecek fiyatlara bulunuyorsa ve tam verimli çalışıyorsa o da alınabilir.

Sağolasın bilgi için.
    Yiğit kadar bilgim yok fakat td04 ve wrx cooler geçerli şuan ben öyle bir setup izliyorum yazın başına kadar bütün parçaları toparlayıp tork garajda taktırıcam hepsini.Sağolsun Yiğit çok yardımcı oldu hala da oluyor.

Ama dediğiniz forester ı alırsanız vf35 takmanız daha iyi olur keza Yiğit benim setup tamamlandığında 180 - 190 dan sonra by by dicek bana onun turbosu vf35
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagol kardesim hayirlisi ins hepimiz icin...ins en kisa zamanda parlatirim bi forester,simdilik justyle idare ediyorum senin aracinda hayirli olsun yigitle konustuk cok sevindim kazasiz belasiz guzel gunlerde binersin ins
    İnşallah kardeşim çok sevinirim tekrar forester alırsan.Teşekkür ederim bu arada amin cümlemize Allah kaza bela vermesin.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit kadar bilgim yok fakat td04 ve wrx cooler geçerli şuan ben öyle bir setup izliyorum yazın başına kadar bütün parçaları toparlayıp tork garajda taktırıcam hepsini.Sağolsun Yiğit çok yardımcı oldu hala da oluyor.

Ama dediğiniz forester ı alırsanız vf35 takmanız daha iyi olur keza Yiğit benim setup tamamlandığında 180 - 190 dan sonra by by dicek bana onun turbosu vf35
    Ben gündelik kullanıcıyım. Üst devirler için alt ve orta devirleri feda edemem. Ayrıca hızlı dolup hızlı tepki vermesi de benim için önemli. Zaten araba devir çevirmiyor. Varsın 6000'de bitsin. Hem TD04 WRX turbosu. Piyasada epey bol ve ucuz. Önce deneyelim. Beğenmezsek Yiğit'in izinden gideriz

Hocam bu arada hayırlı olsun. Siteden drummer582'ın sattığı yeşil manuel s-turbo'yu sen mi aldın?

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35-36,000TL'ye kadar forester bakıyoruz tavsiye edeceğiniz araçlar var mı hangi modeli alınmalıdır?

Birde bakım fiyatları nasıl?

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gündelik kullanıcıyım. Üst devirler için alt ve orta devirleri feda edemem. Ayrıca hızlı dolup hızlı tepki vermesi de benim için önemli. Zaten araba devir çevirmiyor. Varsın 6000'de bitsin. Hem TD04 WRX turbosu. Piyasada epey bol ve ucuz. Önce deneyelim. Beğenmezsek Yiğit'in izinden gideriz

Hocam bu arada hayırlı olsun. Siteden drummer582'ın sattığı yeşil manuel s-turbo'yu sen mi aldın?
    yok abi benim aracı ilker almadı,yiğitin bi arkadaşına verdim arabayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

O zaman td04 ideal bende aynı düşüncede td04 setupta ilerliyorum hayır ben burada bir dededen aldım ama drummerın forester da tanıdıkta yabancıya gitmedi

Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    35-36,000TL'ye kadar forester bakıyoruz tavsiye edeceğiniz araçlar var mı hangi modeli alınmalıdır?

Bakım fiyatları uygun düzenli bakımı yapıldığı taktirde rahatsız edeceğini sanmıyorum.Siz sanırım yeni kasa düşünüyorsunuz eğer 99 model bizim kasalardan düşünürseniz Eskişehir'de temiz beyaz 2.0 turbo s manuel var satılık ilanı internette yok o da yaşlı birisinde arka camında ilan gördüm bugün işe giderken sadece cama yazmış satılık diye ilgileniyorsanız cumartesi günü durduğu otoparka gidip numarayı alırım camdan
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben de aynı kasaya bakıyorum. Yalnız ben üstüne de biraz masraf edeceğim için 30bin'in altına bitirmeyi hedefliyorum. O yüzden 2003-2005 model arasına bakıyorum. Ama sizin bütçenizle makyajlı, yani 2006-2007 kasadan da alınabilir. XT yani turbo modelleri makbuldür. Manueli neredeyse hiç yoktur. XT modelleri gayet doludur.

Bakım maliyetlerini kullanan arkadaşlar yazarlar.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abi senin ilacın kesinlikle td04 ve wrx intercooler, fazlasına ihtiyacın yok, td04 dediğimiz turbo gc8 lerde zaten foresterdaki intercooler ın aynısıyla yürüyor, wrx lerde ise birazdaha büyüğü ile, yani td04 ün standart coller ı diyebiliriz ancak altımda cooler fabrikası var dedin, benim turbo için bişeyler ayarlamaya çalışırsan mükemmel olur abi

boyut olarak wrx intercoller ın aynısı ama birazdaha derini makuldur, zira foresterların kaputu imprezalara oranla daha yüksek, o arada kalan boşuğa 2. bi wrx intercooler bile sığar neredeyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dediğim gibi şuan mustafa abimin forester'ı satılıkta, satışıylada ben ilgilenmekteyim...

2004 Subaru Forester 2.0 XT 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 74925306

ilandaki yazan açıklamanın her harfine kefilim, boya ölçme makinasıyla aracın her santimine bakabilirsiniz

aracın bugüne kadarki bütün bakımları istanbulda yapıldı, aracın sahibi mustafa abim istanbulda okuyordu çünkü dönüncede satmaya karar verdi, satma sebebide manuelini alıp gırtlak yüklemek istemesi... bu sebeple emrenin(drummer582) forester'ı dün aldık ona....

emre sende sağol araç gayet güzel çıktı, içimize fazlasıyla sindi, inşallah daha iyilerini bulur alırsın sende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada aracın fiyatı 34 liradan 32 ye düşmüştür bilginize, 1 aya satılmazsa 34 e çekicez tekrar....

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim gibi şuan mustafa abimin forester'ı satılıkta, satışıylada ben ilgilenmekteyim...

2004 Subaru Forester 2.0 XT 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 74925306

ilandaki yazan açıklamanın her harfine kefilim, boya ölçme makinasıyla aracın her santimine bakabilirsiniz

aracın bugüne kadarki bütün bakımları istanbulda yapıldı, aracın sahibi mustafa abim istanbulda okuyordu çünkü dönüncede satmaya karar verdi, satma sebebide manuelini alıp gırtlak yüklemek istemesi... bu sebeple emrenin(drummer582) forester'ı dün aldık ona....

emre sende sağol araç gayet güzel çıktı, içimize fazlasıyla sindi, inşallah daha iyilerini bulur alırsın sende
    teşekkür ederim yiğitcim içinize sinmesine ve yabancıya gitmemesine sevindim..değerini bilecektir mustafa abi gözüm arkada kalmadı..inş kazasız belasız biner..forester alırken rahatsız etcem seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi senin ilacın kesinlikle td04 ve wrx intercooler, fazlasına ihtiyacın yok, td04 dediğimiz turbo gc8 lerde zaten foresterdaki intercooler ın aynısıyla yürüyor, wrx lerde ise birazdaha büyüğü ile, yani td04 ün standart coller ı diyebiliriz ancak altımda cooler fabrikası var dedin, benim turbo için bişeyler ayarlamaya çalışırsan mükemmel olur abi

boyut olarak wrx intercoller ın aynısı ama birazdaha derini makuldur, zira foresterların kaputu imprezalara oranla daha yüksek, o arada kalan boşuğa 2. bi wrx intercooler bile sığar neredeyse
    Haziran gibi alalım inşallah bana bir forester da, ölçülerini alır, olabilecek maksimum kapasitedeki cooler'ı yaptırırım ben kendime de sana da. Hatta bi kere ölçü alınıp yapılınca belki adetli de yaptırırız. 2-3 aya kadar herşey netleşsin de güzel şeyler olur inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haziran gibi alalım inşallah bana bir forester da, ölçülerini alır, olabilecek maksimum kapasitedeki cooler'ı yaptırırım ben kendime de sana da. Hatta bi kere ölçü alınıp yapılınca belki adetli de yaptırırız. 2-3 aya kadar herşey netleşsin de güzel şeyler olur inşallah.
    valla abi adetli dersen emin ol şimdiden 5 tane alıcısı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla abi adetli dersen emin ol şimdiden 5 tane alıcısı var
    hahahaha arada kaynasam süper olur adete girmeden
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olabildiğince üst model olursa daha iyi olur bizim için.Bunlar gözüme çarptı yedek parça bakım 2.el olarak xc70 den sonra üzer mi üzmez mi ?

2006 Subaru Forester 2.0 XT 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 75536348

Subaru / Forester / 2.5 Turbo / KEYİF KONFOR VE ZEVK ARAYANLARA sahibinden.com'da - 74466084

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olabildiğince üst model olursa daha iyi olur bizim için.Bunlar gözüme çarptı yedek parça bakım 2.el olarak xc70 den sonra üzer mi üzmez mi ?

2006 Subaru Forester 2.0 XT 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 75536348

Subaru / Forester / 2.5 Turbo / KEYİF KONFOR VE ZEVK ARAYANLARA sahibinden.com'da - 74466084
    ilk ilandaki araç turbosuz, ben önermem şahsen...

2. ilandaki araç ise 2.5 turbo fabrika çıkışı 230hp dir, en baba forester diyebiliriz

volvodan sonra bakım masrafları kesinlikle üzmez diyebilirim ancak 2006 dan sonraki foresterlar yedek parça olarak diğerlerine nazaran biraz pahalı olabilir....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit, birinci linkteki araç da makyajlı kasa XT. En azından ilan o şekilde verilmiş. Yani turbolu. Bagajda XT yazmıyor diye mi turbosuz dedin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır abi ilk ilandaki aracın ön kaputuna bakarsan anlarsın niye turbosuz dediğimi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)