bu 2004-2006 kasa için arabamcom da 138 , ilanlarda 140 yazıyor (kullanıcı yuvarlamıştır o rakamı normal)
yani 2004-6 arası140 , 2007 165 , 2008 de de 150 doğrumudur?
bende araştırırken çoğu kişi bana makyajlı 2007 kasa sonrasını tavsiye ediyordu pek çok iyileştirilmeler yapılmış bazı ilk kasadaki sıkıntılar giderilmiş falan denmişdi
aradığın sedan 4x4 olmak zorundamı ? değilse rover 75 önerebilirim.. konfor ve ing. tasarımı .. aracın içi harika .. prestijli bir görünümü var.. parça sıkıntısıda yaşanmıyor .. BMW servislerinden her şekilde aradığın parçaya ulaşabilirsin.. yanlız kapı bagaj kaput gibi parçaları bulmakta sıkıntı yaşayabilrsin..
LGP'de ise PRINS öneririm .. hiç bir şekilde başın ağrımaz verdiğin paranın karşılığını alırsın.. Aracın yakıt tüketimi (litre olarak) artmıyor.. artsa bile diğer markalar kadar değil .. ve çok kaliteli bir marka PRINS..
Anıl Atabey
rover 75 jaguar yavrusu diyorum ben o araca dehşet güzel bir şey.. alternatif düşünse benim sonatanında jaguar kasa diye tabir edilen ef kasaları var 2004-2005 2.0 cvvt arabada yok yok gırtlağına kadar dolu full+full hatta imkan olsa 2.7 side varda o aşar..
Rover ın tipi benimde hoşuma gidiyor ama bana çok ağır kaçar.Ayrıca piyasasının subaru0dan da ölü olduğu düşüncesindeyim.Sonata hıç tarzım değil , tr ye daha getirilmeyen bi kasası var sonatanın.O başka bi dünyadan gelmiş kadar güzel ama bahsettiğiniz kasa güzel gelmiyor bana.Yani dertsiz tasasız dizel c4 ü sattirip lpg li araç almaya gerek yok sonata veya 75 için.
memnunum ama hb olduğu için ısınamadım.şık bi sedan olsun istiyorum.
Belki ilginç gelicek ama legacy tasarım olarak bana modern teg gibi geliyor, direksiz kapılar , alçak geniş sedan , 3 kollu direksiyon vss.Boxer ve 4 çeker de ekstrası.Yani c4 ü satacaksam kendimce değicek bi araç olması lazım..
Outback lere baktınmı sw ama çok şık duruyorlar
2.5 3.0 motor seçenekleri var
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Alternatif olarak düşünülecek birde Audi a4 1.8 T 'ler var quattro 4*4 . Araştırdım bende düşünürseniz :
Audi A4 1.8 T Quattro 1996 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58567511
zaten legacy düşünülüyorsa tamamen 4x4 olmasından ötürü düşünüyordur arkadaş yoksa başka bir şeyden legacy alınmaz..
neticede 2 çeker arasa aynı fiyatlara d segmentinde daha prim yapıcak daha dolu yedek parçası daha bol servisi daha bol araçlar var aklıma direk vectra passat e39 kasa bmw geliyor hemen...
zaten bu binek d segmenti alanında alınabilicek fazla 4x4 de yok aklıma gelenler az paraya kaliteli 4x4 olanlar..
bir alfa 155Q4 geliyor bir legacy var audi 98 falan a4 1.8t quatro olabilir a6 da bulunur aslında 98 falan ama motor hacimleri çok yüksek olur 2.8 -3.2 falan olur fiat sedici olur ama oda hb tarzı bora 1.8 4motion bulur arkadaş passatında 2.8 4motionları bulunur ama arkadaş yüksek hacimli düşünmüyor yani bulup bulacağı budur arkadaşın 4x4 lerden..
hani arkadaş para çıtasını yükseltse deseki limitim 70 bin tl gene şu liste fazla büyümez en fazla 2-3 marka model daha eklenir mercedes eski e kasa 4maticlerden bmw 3 kasa xi serisinden birde 159 4x4 falan olur o kadar..
Ahmet yanlış anlama ama ölü yatırım yapma bence moruk.. Quattro'lara bak illa ki 4x4 bir araç istiyorsan. A4-A6 ve ya Forester.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yok kankacım niye yanlış anliym , almadan önce fikir edinmeye çalışıyorum zati olumlu olumsuz.Quattrolar 25 civarında 99 2000 modele tekabül ediyor.Gerek yok modeli o kadar düşürmeye.Ama Legacy değilde neden forester?Sadece piyasa içinmi?Ayrıca mekanik bir sebep değilde piyasa içinse önemli değil , memnun kalırsam satmayı düşünmüyorum uzun vadede.Yani legacy de benim göremediğim handikap ne tam olarak?
Subaru Legacy donanımlı ve konforlu bir araç ancak Türkiye 'de piyasası yok alan zarar edip satıyor. Zaten Türkiye'de konforsuz ve boş arabalar prim yapar. Bu aracı alırsan abi ilerde satmaya kalktığın zaman araçta hem zarar ediceksin hemde elinden kolay çıkaramıcaksın. Sadece bindiğin sana kar kalacak. Onun için piyasası olan bir aracı almak herzaman iyidir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)