User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
101 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Subaru Legacy hakkında

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbula geldim , araştırmaya devam...takas için bikaç araçla görüşüyorum ama şunu merak ediyorum...

bu kasa (makyaj vss olmadan) hangi yıllar arası üretildi?kaç hp?belli bi yıldan sonra dıştan anlayamayacağımız bi mekanşk değişiklik iyileşirme vss oldumu?özellikle su yıldan sonrasını al diyeceğiniz bi durum varmı?
    2004 2006 arasi bu kasa uretildi sanirm 2007 de makyajli kasa geldi bence makyajlı daha yakisikli duruyo 165 hp 2008den sonra guc 150 hp oldu. iyilestirme v.s hakkında bilgim yok

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 2004-2006 kasa için arabamcom da 138 , ilanlarda 140 yazıyor (kullanıcı yuvarlamıştır o rakamı normal)
    yani 2004-6 arası140 , 2007 165 , 2008 de de 150 doğrumudur?

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbula geldim , araştırmaya devam...takas için bikaç araçla görüşüyorum ama şunu merak ediyorum...

bu kasa (makyaj vss olmadan) hangi yıllar arası üretildi?kaç hp?belli bi yıldan sonra dıştan anlayamayacağımız bi mekanşk değişiklik iyileşirme vss oldumu?özellikle su yıldan sonrasını al diyeceğiniz bi durum varmı?
    bu kasa 2003-2006 yılları arasında üretildi.2000cc motor hacmi 138hp beygir gücü var.2007-2009 arasında 2000cc 165hp beygir gücü var.2008de boxer dizel legacy geldi 2000cc 150hp gücü 350nm tork gücü var.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende araştırırken çoğu kişi bana makyajlı 2007 kasa sonrasını tavsiye ediyordu pek çok iyileştirilmeler yapılmış bazı ilk kasadaki sıkıntılar giderilmiş falan denmişdi

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aradığın sedan 4x4 olmak zorundamı ? değilse rover 75 önerebilirim.. konfor ve ing. tasarımı .. aracın içi harika .. prestijli bir görünümü var.. parça sıkıntısıda yaşanmıyor .. BMW servislerinden her şekilde aradığın parçaya ulaşabilirsin.. yanlız kapı bagaj kaput gibi parçaları bulmakta sıkıntı yaşayabilrsin ..

LGP'de ise PRINS öneririm .. hiç bir şekilde başın ağrımaz verdiğin paranın karşılığını alırsın.. Aracın yakıt tüketimi (litre olarak) artmıyor.. artsa bile diğer markalar kadar değil .. ve çok kaliteli bir marka PRINS..
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    rover 75 jaguar yavrusu diyorum ben o araca dehşet güzel bir şey.. alternatif düşünse benim sonatanında jaguar kasa diye tabir edilen ef kasaları var 2004-2005 2.0 cvvt arabada yok yok gırtlağına kadar dolu full+full hatta imkan olsa 2.7 side varda o aşar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aradığın sedan 4x4 olmak zorundamı ? değilse rover 75 önerebilirim.. konfor ve ing. tasarımı .. aracın içi harika .. prestijli bir görünümü var.. parça sıkıntısıda yaşanmıyor .. BMW servislerinden her şekilde aradığın parçaya ulaşabilirsin.. yanlız kapı bagaj kaput gibi parçaları bulmakta sıkıntı yaşayabilrsin ..

LGP'de ise PRINS öneririm .. hiç bir şekilde başın ağrımaz verdiğin paranın karşılığını alırsın.. Aracın yakıt tüketimi (litre olarak) artmıyor.. artsa bile diğer markalar kadar değil .. ve çok kaliteli bir marka PRINS..
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rover 75 jaguar yavrusu diyorum ben o araca dehşet güzel bir şey.. alternatif düşünse benim sonatanında jaguar kasa diye tabir edilen ef kasaları var 2004-2005 2.0 cvvt arabada yok yok gırtlağına kadar dolu full+full hatta imkan olsa 2.7 side varda o aşar..
    Rover ın tipi benimde hoşuma gidiyor ama bana çok ağır kaçar.Ayrıca piyasasının subaru0dan da ölü olduğu düşüncesindeyim.Sonata hıç tarzım değil , tr ye daha getirilmeyen bi kasası var sonatanın.O başka bi dünyadan gelmiş kadar güzel ama bahsettiğiniz kasa güzel gelmiyor bana.Yani dertsiz tasasız dizel c4 ü sattirip lpg li araç almaya gerek yok sonata veya 75 için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c4'ten memnusanız kar kış çamur için daha ucuz 5bin 6 bin liraya 4x4 araçlar düşünmezmisiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    c4'ten memnusanız kar kış çamur için daha ucuz 5bin 6 bin liraya 4x4 araçlar düşünmezmisiniz.
    memnunum ama hb olduğu için ısınamadım.şık bi sedan olsun istiyorum.
    Belki ilginç gelicek ama legacy tasarım olarak bana modern teg gibi geliyor , direksiz kapılar , alçak geniş sedan , 3 kollu direksiyon vss.Boxer ve 4 çeker de ekstrası.Yani c4 ü satacaksam kendimce değicek bi araç olması lazım..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Outback lere baktınmı sw ama çok şık duruyorlar

2.5 3.0 motor seçenekleri var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Outback lere baktınmı sw ama çok şık duruyorlar

2.5 3.0 motor seçenekleri var
    2003 2004 kasa legacler 26 lara bulunabiliyoken outback ler 34 36 arası.Gerek yok yani...25 26 civarlara foresterlar var , belki forester da olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    memnunum ama hb olduğu için ısınamadım.şık bi sedan olsun istiyorum.
    Belki ilginç gelicek ama legacy tasarım olarak bana modern teg gibi geliyor , direksiz kapılar , alçak geniş sedan , 3 kollu direksiyon vss.Boxer ve 4 çeker de ekstrası.Yani c4 ü satacaksam kendimce değicek bi araç olması lazım..
    bence teg ile legacy üvey kardeş araçlar o zaman size boxer motorun seriliğini simetrik 4 çekerle yere aktaracak araç gerekiyor

UmutBuran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alternatif olarak düşünülecek birde Audi a4 1.8 T 'ler var quattro 4*4 . Araştırdım bende düşünürseniz :

Audi A4 1.8 T Quattro 1996 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58567511

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklinizin bi kosesinde forester varsa kesinlikle dusunun derim.cok memnun kalcaginiza eminim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten legacy düşünülüyorsa tamamen 4x4 olmasından ötürü düşünüyordur arkadaş yoksa başka bir şeyden legacy alınmaz..

neticede 2 çeker arasa aynı fiyatlara d segmentinde daha prim yapıcak daha dolu yedek parçası daha bol servisi daha bol araçlar var aklıma direk vectra passat e39 kasa bmw geliyor hemen...

zaten bu binek d segmenti alanında alınabilicek fazla 4x4 de yok aklıma gelenler az paraya kaliteli 4x4 olanlar..

bir alfa 155Q4 geliyor bir legacy var audi 98 falan a4 1.8t quatro olabilir a6 da bulunur aslında 98 falan ama motor hacimleri çok yüksek olur 2.8 -3.2 falan olur fiat sedici olur ama oda hb tarzı bora 1.8 4motion bulur arkadaş passatında 2.8 4motionları bulunur ama arkadaş yüksek hacimli düşünmüyor yani bulup bulacağı budur arkadaşın 4x4 lerden..

hani arkadaş para çıtasını yükseltse deseki limitim 70 bin tl gene şu liste fazla büyümez en fazla 2-3 marka model daha eklenir mercedes eski e kasa 4maticlerden bmw 3 kasa xi serisinden birde 159 4x4 falan olur o kadar..

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ahmet yanlış anlama ama ölü yatırım yapma bence moruk.. Quattro'lara bak illa ki 4x4 bir araç istiyorsan. A4-A6 ve ya Forester.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet yanlış anlama ama ölü yatırım yapma bence moruk.. Quattro'lara bak illa ki 4x4 bir araç istiyorsan. A4-A6 ve ya Forester.
    yok kankacım niye yanlış anliym , almadan önce fikir edinmeye çalışıyorum zati olumlu olumsuz.Quattrolar 25 civarında 99 2000 modele tekabül ediyor.Gerek yok modeli o kadar düşürmeye.Ama Legacy değilde neden forester?Sadece piyasa içinmi?Ayrıca mekanik bir sebep değilde piyasa içinse önemli değil , memnun kalırsam satmayı düşünmüyorum uzun vadede.Yani legacy de benim göremediğim handikap ne tam olarak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yok kankacım niye yanlış anliym , almadan önce fikir edinmeye çalışıyorum zati olumlu olumsuz.Quattrolar 25 civarında 99 2000 modele tekabül ediyor.Gerek yok modeli o kadar düşürmeye.Ama Legacy değilde neden forester?Sadece piyasa içinmi?Ayrıca mekanik bir sebep değilde piyasa içinse önemli değil , memnun kalırsam satmayı düşünmüyorum uzun vadede.Yani legacy de benim göremediğim handikap ne tam olarak?
    Düşündüğün gibi sadece piyasası

her kez senin alıp satıcağın mantığı üstünden bence yorum yapdığı için yani seni düşünüyorlar zarar etme istiyorlar bence..

UmutBuran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru Legacy donanımlı ve konforlu bir araç ancak Türkiye 'de piyasası yok alan zarar edip satıyor. Zaten Türkiye'de konforsuz ve boş arabalar prim yapar. Bu aracı alırsan abi ilerde satmaya kalktığın zaman araçta hem zarar ediceksin hemde elinden kolay çıkaramıcaksın. Sadece bindiğin sana kar kalacak. Onun için piyasası olan bir aracı almak herzaman iyidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)