soğukda adam donuyor telefon ne yapsın![]()
benım fotoraf makınemde o gun oyle yaptı dısarda bos gosterıyodu bataryay ev ortamında fullendı soguklar etkıledı demekkı samsung gt3200 varharıka calısıyoo ... sıkıntı yok
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Benim Lg maşallah kartopu atıyım derken kıza dalgınlıkla teli fırlattım![]()
![]()
kara falan saplandı o kadar işkence ediyorum die die goddamm on you diyorum yok kardeşim telde en ufak bir şey olmuyor
![]()
tıkır tıkır çalışıyor
![]()
Bu tarz bir konu açılmıştı yıllar önce çok faydalı ilginç bilgiler vardı iskandinav ülkelerinde yapılmış testleri anlatmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
onu en iyi cem bulur aslında
Dr.Ecu
8800 sirocco gold var bende geçenlerde radyo dinlerken sapıttı arama yaptı falan![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Olabilir biz Eskişehir'de -20 gibi rakamları gördük galaxy s2 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım hiç yaşasamda farketmez ölümlü dünya![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Yurt disinda soguktan kaynaklanan herhangibir hatada iphone garanti disi kaliyor. Satarken soylulorlarmis sogukta kullaninca bozulur ve garanti disi kalir diye
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
iphone aşırı sıcaktada hata veriyorama dayandığı soğukluk yetersiz bence samsung başarmış bu işi
Livestrong
o da bişey mi 5800 soğuğu gördümmü ekran karman cormandı gelen mesajı arayanı görmek için telefonu sobada kaloriferde ısıtıp öyle açardım nokia mı bidaha tövbe :O
aynen bu yazı dogrudur... bodrumdan ankaraya gelırken yolda -11 lerı gordum telefon kendı kendıne kapandı pılı olmasına ragmen. we ust tarafı ısınmıstı anlam weremedıgım bı sekılde suan telefon calısıyo ama gene dısarda sapıtmaya baslıyo bazen
not: yazmayı unutmusum telefon ıphone-4
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)