Daha etin ne budun ne bende senin yaşındayım aman bu işlere girişme henüz çok erken tamam hayvan sevgisi bilmemney ama bu sorumluluk ister.Ha diyorsanki ne olursa olsun alıcam bir tane al.
8,5 sene pitbull besledim
cocuklara vs saldırmadı gezdirirken köpeklerede saldırmazdı
kedilere hassasiyeti vardi her köpek gibi
Pitbull American staff olarak alınırsa düzgün egitim alırsa akıllı uslu olur
Kısa boylu olmasına ragmen oldukca güclü görüntüsü olup sizi koruyabilir
Bahcemde telle cevrili ve ic güdüsel olarak koruma yetenegi var
yigenlerim vs gelip severdi
Pitbull da dikkat edilmesi gereken şey asla sert vurarak ceza vermeyin çok hisli bir cins siz mutsuz oldugunuz his etsin sizle ugraşırlar mutlu etmek icin
Şuan bulldog aldım arkadaştan staff pitbulldan
Staff
American pitbull
Red Nose
Pitbullar da riskli olarak cekindigim Red nose tur
dövüş amaclı kullanılmıştır
Dişisi ve erkegide dövüş amaclı yetiştirilmiş gladyatör tarzıdır
Ve Bunlar ciftleştirilip yeni yavrular elde edilir ama kanında dövüşe hazırdır yalnız yetiştirilme tarzı onemlidir Doguştan güçlü ataktır
Ve Ayrica Death Game Dog serisi olan pitbullar da vardır bu konular degişkenlik gösterir yetiştirilme dövüştürme vb
Bu durumdaki köpekler zaten 1000 ve 20000$ a kadar cıkabilir
American pitler genelde game dog tur yada Show amaclıdır
Staff lerdede Game Dog Ve Show Amaclı gösterilir
Yetiştirilme önemli bizim arkadaşta bi bulldog vardı köpek alayına gider yapan bi tip hani havlayıp dibinize gelip durmuor direk isiriyordu bu biraz yetiştirilme ile alakalı
Bunlarda cocuk katili pitbullar
Bak imzanda ne kadar güzel bir söz var...Büyüklerin birşey diyorsa dinlemelisin.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Arkadaslarinda soyledigi gibi masraf ve ugras isteyen baya kulfetli bi is bakmak oylebonune yemegini veririm biterle.olmuyor ilgi ister surekli gezmek egzersiz yapmak ister bi ton isi var yani ha gel gelelim kendim icin.konusuyorum butun cabalarina gayretine.deyiyor bana kalsa kangalimi evin icinde.beslerimbahcede dahi degil
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
bnde biliyorum yetiştirmeyle alakalı fakat içgüdüsünde var bu hayvanların bn sadece ondan bahsettim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)