User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
120 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkez kendisi bilir ama cok köpekle ugrastım siteden bazı arkadaslarda ıyı bılırler pitbull gibisi yok yasa yuzunden degısık köpeklere yöneldım hıcbırı onun yerını tutmadı gittim bugun gene pitbull aldım

By mesutgti at 2012-01-29
    maşallah maşallah okadar pitbul gördüm çevremde bununkadar sevimli ve tatlı bi yavru görmedim.büyümüş halini çok merak ediyorum bu ufaklığın
    artık corc-i zamanı cdti

qosmio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence;
    ilk seçenek kangal..
    ikinci seçenek Alman Çoban Köpeği
    bu arada malamute ve husky lerde havlama sıfırdır Enteresan çocuklar
    abi öncelikle kangal beslemen için 300 metre kare alanın olması şart.Kimse boş alan gerekmez gibi laf söylemesin sürü hayvanıdır yani kendine bir bina kuracak kadar boş alan ister.Örneğin sibirya kurtları gibi dünya üzerinde yanlış anlaşılmasın en nankör köpek türüdür özgürlüğüne çok ama çok düşkündür.Ufaklıktan al besle büyüt bir birak bidaha gelmesi yüzde 25 felandır.

Gelelim alman çoban köpeğine çok akıllıdır buna bi lafım yok ama koruma düzeyi biraz sınıfın altındadır.İyi bekçi köpeğidir içeriye kimseyi almaz ama cesaret fazla yoktur.Alman kurdu mu rott mu desen kesinlikle rott derim.Ama bütün bu özelliklerin toplandığı tek köpek türü DOGO ARGENTİNO'dur.Beslemeyen bilemez.

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence;
    ilk seçenek kangal..
    ikinci seçenek Alman Çoban Köpeði
    bu arada malamute ve husky lerde havlama sýfýrdýr Enteresan çocuklar
    Kangal guzeldir her yonden cok bağlidir sahibine koruyucudur cocuklarla cok iyi anlasir ama dar alanda beslenmez genis alan ister bol bol sahibiyle guresmek ister hic aklinda yokken bi anda ustunde 80- 90 kilo hissedersin bi bakmissin yerdesin seninle oynamaya calisiyor yani kendi.kendine sýðýnamayan bi hayvan dar alanda imkani yok
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende rottweiler var tuvaletı gelmedıgı surece havladıgını duymadım ) sahıbıne cok duskunler tavsıye ederim

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kangal için kesinlikle aynı fikirdeyim. 300 metre karelik bi bahçem yok ne yazik ki

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitbull'lar psikopattır , aman almayın.

diyenlere şunu söyleyim, pitbull'ların kedilere olan zaafı dışında hiçbir zararı yoktur. Bir insan bebeği de ilk doğduğunda suçsuzdur, ama katil olabilir sonradan. Siz pitbull'unuzu nasıl yetiştirirseniz, ileride de ona göre davranır.

Bu da bizim Fitnat , Çok psikopat bir hayvan. Resimlerde bana saldırıda bulunurken görünüyor mesela...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey maşallah çok iyi ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahçeli ev dediği için kangal dedim ama, bahçe var bahçe var tabiiki
    Alman Çoban Köpeklerinde (GSD) cesaret olmasa polis köpeği olmaz emin olun
    Çok katılmadım bu düşünceye.

Lakin bu köpeklerin hiç birisi "ücretsiz" alınacak köpeklerden değil..

Ayrıca köpek alan kişinin aldığı köpeği belli bir ücret karşılığı almasından yanayım.

Eşya ya da hayvan, ne olursa olsun belli bir ücret karşılığı alındığında daha kıymetli olur.
    İnsanın doğasında vardır bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahçeli ev dediği için kangal dedim ama, bahçe var bahçe var tabiiki
    Alman Çoban Köpeklerinde (GSD) cesaret olmasa polis köpeği olmaz emin olun
    Çok katılmadım bu düşünceye.

Lakin bu köpeklerin hiç birisi "ücretsiz" alınacak köpeklerden değil..

Ayrıca köpek alan kişinin aldığı köpeği belli bir ücret karşılığı almasından yanayım.

Eşya ya da hayvan, ne olursa olsun belli bir ücret karşılığı alındığında daha kıymetli olur.
    İnsanın doğasında vardır bu.
    150 metre kare falan var bahçe ama bence yeterli değil. İnsanın doğasında vardır yorumuna katılmıyorum abi açıkcası. Şuan resmini gördüğüm her köpek bile benim için gayet kıymetli

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dogo arjantin öneren arkadaşda kendide bilir herhalde dogolar eğitimi zor hayvanlardır ve köpek eğitmenleri genelde ilk köpek olarak önermez..

her kezin ruh haline yapısına çalışma temposuna aile yaşantısına bulunduğu sosyal ortam ve yaşam alanına göre köpek alması gerekir.. ama kimse böyle yapmıyor.. apartman köpeği ayrıdır müstakil bahçeli ev için köpek ayrıdır..

ayrıca bir köpeğin boyutuyla apartman yada müstakil evde yaşamasının bir orantısı yokdur mesela bullmastiffler dana gibi büyürler hatta çok beslersen obez bile olur odanın yarısını kaprlarlar ama enerji seviyeleri çok düşükdür bıraksan tüm gün öyle otururlarda.. yani apartmanda beslemeye gelir ama minik bir beagle av köpeğidir tilki köpeğidir zaten bakarsın dersin ufacık köpek ama evde beslemeye gelmez çok enerjikdir tilki kovalayan köpek evde durabilirmi bunlar basit örnekler yani aparman yada müstakilin boyutla değil enerji seviyesi ile ilgisi var..

enerji seviyesi yüksek köpeğinde enerjisini tüketemessen önce evin içinde asabileşir sonra içindeki hüsran bir şekilde çıkarması gerekir dominantlaşır dominant oldukdan sonrada bir köpeği düzeltip rayına oturtmak zordur tam düzeldi dersin geçmişe dair en ufak bir tekrarda gene dominantlaşır.. devamlı gözünün üstünde olması gerekir..

bence o yüzden her kez ihtiyaçlarını bilip ne istediğini bilip ona göre köpek almalı arkadaş çok güzel yazmış olum pati ver hanimiş benim oğlumla olmuyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogo arjantin öneren arkadaşda kendide bilir herhalde dogolar eğitimi zor hayvanlardır ve köpek eğitmenleri genelde ilk köpek olarak önermez..

her kezin ruh haline yapısına çalışma temposuna aile yaşantısına bulunduğu sosyal ortam ve yaşam alanına göre köpek alması gerekir.. ama kimse böyle yapmıyor.. apartman köpeği ayrıdır müstakil bahçeli ev için köpek ayrıdır..

ayrıca bir köpeğin boyutuyla apartman yada müstakil evde yaşamasının bir orantısı yokdur mesela bullmastiffler dana gibi büyürler hatta çok beslersen obez bile olur odanın yarısını kaprlarlar ama enerji seviyeleri çok düşükdür bıraksan tüm gün öyle otururlarda.. yani apartmanda beslemeye gelir ama minik bir beagle av köpeğidir tilki köpeğidir zaten bakarsın dersin ufacık köpek ama evde beslemeye gelmez çok enerjikdir tilki kovalayan köpek evde durabilirmi bunlar basit örnekler yani aparman yada müstakilin boyutla değil enerji seviyesi ile ilgisi var..

enerji seviyesi yüksek köpeğinde enerjisini tüketemessen önce evin içinde asabileşir sonra içindeki hüsran bir şekilde çıkarması gerekir dominantlaşır dominant oldukdan sonrada bir köpeği düzeltip rayına oturtmak zordur tam düzeldi dersin geçmişe dair en ufak bir tekrarda gene dominantlaşır.. devamlı gözünün üstünde olması gerekir..

bence o yüzden her kez ihtiyaçlarını bilip ne istediğini bilip ona göre köpek almalı arkadaş çok güzel yazmış olum pati ver hanimiş benim oğlumla olmuyor..
    Kesinlikle haklısınız. Zaten bu yüzden bu bilgileri almak için bu kadar çok uğraşıyorum

Metehan Mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmem nekadar dogru nekadar yanlış ama benim düşüncem. İnsan kendi karakterine uygun köpek seçimi yapmalı. Aynı cins olup , her köpegin huyu suyu aslında farklıdır. Ama sahibi istedigi tarafa yön vermeye kalkınca atıyorum pitbulllar esasında insana saldırmaz. Pitbull ların ufak yaşta gidip karizma dursun vs. die kulagını kestiriyorlar ve köpege acıyı tattırıyorlar. O da insandan ilk acıyı ozman görüyor. Ve acı gördügü eğitim sürecinde öyle bir hal alıyor. Bir insanın kulagını da kesseniz bir hayvanında o da aynı egilimi gösterir. Herşey sahibinde bitiyor. Tabi genel olarak özellikleri bellidir nasıl bir kedi nankör ise bir sibirya kurdu , sivas kangalı , pitbull , alman kurdu.vs sahibine ölümüne baglı kalmayı seçer.Sizin köpeginizi kendi karakterinize göre seçmeniz gerekir.Aşırı yardımseverseniz golden olabilir. Çünkü golden lar bir eğitim esnasında sahibine yardımcı olmayı çok sever. Bunlar basit örnekler çıkarımları siz yapıp kendinize uygun dostu bulacagınızdan eminim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet ingilizcen varsa buradaki soruları cevapla, sana uygun köpek ırklarını sana sıralayacak.

Breed Selector, Dog Search, Puppy Survey, Puppy Test, Test to find the right dog, Breed Quiz

hangi ırkları sana sıralıyor paylaşırsan iyi olur ben de merak ettim hangilerini önerdiğini

Bu sitede ayrıca tüm ırklara ait bilgileri (çeşitli fotolar, karakterleri, eğitimleri, vsvs) bulabilirsin.

All Purebred & Hybrid Dogs in ABC Order

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah maşallah okadar pitbul gördüm çevremde bununkadar sevimli ve tatlı bi yavru görmedim.büyümüş halini çok merak ediyorum bu ufaklığın
    eywallah dostum tesekkur ettım ınsallah görücez buyumus halınıde

buda eski köpegım

By mesutgti at 2012-01-26

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metehan Mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmem nekadar dogru nekadar yanlış ama benim düşüncem. İnsan kendi karakterine uygun köpek seçimi yapmalı. Aynı cins olup , her köpegin huyu suyu aslında farklıdır. Ama sahibi istedigi tarafa yön vermeye kalkınca atıyorum pitbulllar esasında insana saldırmaz. Pitbull ların ufak yaşta gidip karizma dursun vs. die kulagını kestiriyorlar ve köpege acıyı tattırıyorlar. O da insandan ilk acıyı ozman görüyor. Ve acı gördügü eğitim sürecinde öyle bir hal alıyor. Bir insanın kulagını da kesseniz bir hayvanında o da aynı egilimi gösterir. Herşey sahibinde bitiyor. Tabi genel olarak özellikleri bellidir nasıl bir kedi nankör ise bir sibirya kurdu , sivas kangalı , pitbull , alman kurdu.vs sahibine ölümüne baglı kalmayı seçer.Sizin köpeginizi kendi karakterinize göre seçmeniz gerekir.Aşırı yardımseverseniz golden olabilir. Çünkü golden lar bir eğitim esnasında sahibine yardımcı olmayı çok sever. Bunlar basit örnekler çıkarımları siz yapıp kendinize uygun dostu bulacagınızdan eminim
    Teşekkür ederim Bakalım inşallah bulcuam uygun olanı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birde besleyemeyip sokağa atıyorlar o hayvan barınakları cins köpeklerden geçilmiyor insanlar o barınakalrda sokak köpeği var sanıyorlar ama o barınaklarda pek çokda sahiplerinin sokağa attığı cins hayvanlar var..

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde besleyemeyip sokağa atıyorlar o hayvan barınakları cins köpeklerden geçilmiyor insanlar o barınakalrda sokak köpeği var sanıyorlar ama o barınaklarda pek çokda sahiplerinin sokağa attığı cins hayvanlar var..
    bu konuda cok haklısın hocam ben yedıkule barınak gönüllüsüyüm resımlerı eklesem sasırırsınız köpekler büyük kısmı cins köpek alınıp atılanlardan suan 10 u gecık pıtbull dogo bulunmakta yedıkulede ısteyenede resımlerını atabılırım özelden

bu arada gürsel abı senı tanımıyorum ama bu hayvanlara karşı olan duyarlılıgını cok sevıyorum adamsın abı

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurkanerkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rednose ırk değildir APBT'nin kırmızı burunlusu Rednose olarak geçer. 2. resimde ki köpekle aynı standartlarda olurlar. Saldırganlığın Rednose olup olmamasıyla kesinlikle alakası yoktur.
    Gamedog konusuna gelirsek gamedog sadece dövüşen pitbullara verilen bir ünvandır. Staff'lar ancak bilinçsiz insanlar tarafından dövüştürülür çünkü yapıları dövüştürülmeye müsait değildir. Staff'ın gamedog olmasını beklemek GTİ'nin VTİ'yi geçmesini beklemek gibi bir şeydir

Son olarak Pitbull kesinlikle ilk köpek olmamalıdır. En azından askerliğini bitirmeni tavsiye ederim.
    Rom serisi köpekler peki neden rednose genelde peki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu vesileyle ben de buradan yazayım,
    Barınaklarda "akita inu" görürseniz haber verirseniz sevinirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)