Arkadaşlar bu araç+araçlar hakkında yardımcı olur musunuz.Gideri nasılsır sıkıntı çıkarır mı fiyatına değer mi ? Teşekkürler..
Seat Ibiza 2.0 Cupra 1999 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 66637605
Arkadaşlar bu araç+araçlar hakkında yardımcı olur musunuz.Gideri nasılsır sıkıntı çıkarır mı fiyatına değer mi ? Teşekkürler..
Seat Ibiza 2.0 Cupra 1999 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 66637605
56500 tl lik arac a ben bakmışdım şuan sitedeki en temiz cupra diyebilirim.bayağı pazarlıkettik ama fiyatta anlaşamadık.bende vazgeçtim almakdanşuan evo m var iyikide almamışım.yoksa şuan evo ya binemicektim
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2008 Model 41.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 75979110
Arkadaşlar boyasız,degişensiz hasar kaydımı oluyor..Kafam karıştı valla![]()
Boyasız olduğunu sanmıyorum muhtemelen buradan giden araba ve komple boyalı...
Erzurum' daki araç halen satılık ve fiyatı uygun görünüyor...
Sahibinden satılık modifiyeli Seat Diğer Seriler Diğer Modeller 83000 km' de Sarı renk 15.500 TL sahibinden.com'da - 75321391
Bir de buna gözat derim çok oldu seneler önce binmiştim güzel yürüyen sorunsuz bir arabaydı...şimdi nasıl bilemem istersen durumunu öğrenebilirim....
Sarı cupra2 arkadaşımındı.Kazalı araba boyası boya değildi.Zaten arabadan soğudu 10,5 a sattı.Bursadan birileri almıştı onlarda izmire yollamışlar yol uzadıkça ederi artmışMotorda o dönemler bakımsızdı iyi yürüyen bir araba değildi.Aynı paraya antalyadi mavi cupra2 var.Hem sağlıklı hemde temiz bir araba.Km si orjinal,bir kaç boyası vardı.Çoğu cupra2 den farkı sunroof yok sadece.
Seat Ibiza 2.0 Cupra 1999 Model 17.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 67233359
Hımm çok teşekkür ederim kardeşim evet o da aklımda mesafe yakın diye sıcak baktık.Bı aracların gideri falan nasıl problemli midir ?
Cupra2 kullanıcısının yazısı,konu hakkında deneyimli linkten okuyabilirsin
Cupra2 Nedir? 5 sene tecrübenin makalesi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)