Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2008 Model 56.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 73304535 linktekı araç hakkında bilgisi olan arkadaslar paylaşırsa çok sevinirim,çok teşekürler![]()
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2008 Model 56.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 73304535 linktekı araç hakkında bilgisi olan arkadaslar paylaşırsa çok sevinirim,çok teşekürler![]()
BAŞTAŞ PERFORMANCE
bir ara bahcelievlerden ozan dıe bı arkadasımdaydı boyasız güzel bi araç die biliyorum
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
Aracın şuanki sahibi foruma üye diye biliyorum ama nick'ini hatırlayamadım.
Bildiğim kadarıyla temiz güzel bir cupra kazası boyası yok diye biliyorum.
USTAaa al sen bu makinayı,yakışır metin abi sana
kasa düzgün boyasız kazasız vs. olabilir de , peki motor durumu nasıl ?
BDEVO9
www.sunishotels.com
tekrardan konu açmıyım dedim.peki bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?
Seat / Leon / 2.0 TFSI Cupra / ACİL ÇOK TEMİZ 46000 ÇOK TEMİZ sahibinden.com'da - 63236214
Istanbuldan erzuruma gıttı bu cupra.Bızım seat forumundan bır arkadasın bıldıgı bır araba.Durumunu sorup yazarım buraya
Erzurumdakinin akibetini pek bilmiorum ama rc plaka olan duzgun bi araba alinabilir![]()
arkadaşlar 25 plakalı olan araç çok temiz bi araç ve dört dörtlük motorunda falan hiç bir sorun yok stage 2 şuan benim çok yakın arkadaşımın fiyatının düşük olma sebebi ise ankarada arsa alması isteyen olursa benimle görüşebilir veya ilandaki numarayla
konuyu tırtlatıyorum arkadaşlar..
araç sahibiyle görüştüm , sağ iki kapıda işlem varmış..bilginiz varmı..nasıl bir hasar acaba..boya var boya var..ciddi bir durum belli değil..bilgisi olan varsa iyi olur,pişman olmayalım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)