Hepsini okuyamadım ama illaki yazan vardır. çay bardağı ile çekirdek satılırdı. yarım gazeteden külah yapıp içine koyarlardı. bide leblebi tozunu ağzımıza doldurup yusuf diye birbirmizi kovalardık.
Hepsini okuyamadım ama illaki yazan vardır. çay bardağı ile çekirdek satılırdı. yarım gazeteden külah yapıp içine koyarlardı. bide leblebi tozunu ağzımıza doldurup yusuf diye birbirmizi kovalardık.
Yoğurtcu amcayı hatırlayan varmı.?
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bi arada casionun şu tuşlu saatlerine takmıştım , zaten ezberimde olan 50 den az telefon mumarasını kaydediyodum, ama o zaman kimsede cep telefonu olmadıı için , o isimleri ekranda dijital olarak göremek hoşumuza gidiyodu çocuk aklıyla
sırasıyla hepsini aldırmıştım ilkokulda.Şuan ekrandaki her minik simge ayrı anı anımsatıyor![]()
(Bunları hatırladıkça daha iyi anlıyor insan anne babanın kıymetini , allah eksikliğini yaşatmasın)
buda uzaktan kumandalı
![]()
eski filmlerinde tadı bir ayrıdır...silikon yok her şey doğal![]()
uzaktan kumandalı casioışın kılıcı gibi bişeydi vay anasını bee
![]()
Kahvaltıda ballı, peynirli cici bebeye bayılırdımGünün kahvaltısında, karnın acıktığında atıştırmalık bazen de çerez niyetine
Kendimizin küçüklüğü yetmiyorken sanal bir bebeğin sorumluluğunu almak ciddi hoşuma giderdi![]()
digiturk , çanak anten , kablotv öncesi ; tv nin anten ucuna bi dişi eğilmiş çatal sokup izleyen varmı?Ankarada bayaa işe yarardı , en az 3-4 büyük kanal çekerdi.
Bide misal bi odada atari oynarken , atariye yakın diğer odadaki başka bi tv ; kanal arama yapıldığında atariye bağlı olmamasına ramen kumlu da olsa atarinin görüntüsünü verirdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)