Söktürmene gerek yok samimi oldugun bir polis varsa filimler sokulmustur diye rapor tutmasi gerekiyor o raporu goturup emniyete vereceksin onlarda sistemden düşecekler
filmleri söktüğüm günden beri hiç durdurmadılar çevirmelerde.
bence bu rahatlığı yaşayın filmlerden vaz geçin. zaten hepimiz araçlarımızın içini dekor ediyoruz yok piano black konsoldu kapı kollarıydı kimse görmicekse ne gereği var.
film yerine araç içi dekor edip polislerden kurtulmak gibi keyifli bişey yok.
harbiden işkence çekiyormuşum eskiden. ara sokakta durdurup kitledilerdi banada. filmleri söktüm foto çektim. gittim meni kaldırdım sonra aracımı aldım otoparktan.
banada sizin gibi ceza yazmışlar ama bana ceza ulaşmadı ilk çevirmede altımdan aldılar arabayı. hemde ara sokakta arkamdan gelen polis öylesine plaka sorgularken sistemine düşünce mecbur durdurup almış arabayı benden
şimdi kafa acayip rahat.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bize de yazmış olabilirlermi acaba haberimiz olmadan kötü bi durum cevirmede arabayı almaları bunu nerden öğrenebiliriz ? geçen cam filminden çevirdiler ama başka bi ceza yazdılar bana
her hangi bir polis görebilir trafikçi ise. yolda sağda solda takıldıkları zaman sorabilirsin. yada karakoldan kontrol edebilirsin.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.Satma gibi bir düşüncem olduğu için büyük bir ihtimalle sökeceğim![]()
sendemi bürütüssbenide filmden çevirdiler adam arkaya bi dolan dı sende eksozda varmış dedi ,yapıştır 226
7 günlük geçici men verdiler söktürüp trafike gidiyosun adam bi bakıyo sonra bi imza basıyon ordan çıkıp doooru eksozu ve filmleri tekrar taktırmaya gidiyosun![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Biraz uğraştırdı ama filmleri söktük, cezayı da daha yatırma imkanı bulamadım
filmleri kendiniz mi söktünüz?
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Ya aynı konudan bende sorayım. Bu fılmler sımdı her cama mı yasak yoksa sadece on cama mı ? yada cok koyu olunca mı yasak ? 1 numara ceksek yan camlara cezası var mı bununda ? 1 numara en acık fılm sonucta guneste yok gbı bıse oluyor.
Arabacı - Kaportacı
Yeni konu açmadan sorayım dedim. Orjinal camları lazerle karartma yapıldığında bir sıkıntı çıkıyormu?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Evet kendimiz söktük,4-5 kişi birden daldık.Film yasak,1 veya 3 numara farketmiyor bence hiç bulaşmayın kalsın öyle.Bu cezadan sonra zaten filmle falan işim olmaz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)