cevap sorunun içinde gizli bulun bakalım :D
Printable View
hidrolik fren-debriyaj sistemi vs biraz uğraştıracaktır.bana kalsa işin en kolay kısmı elektrik kısmı.asıl zor ve uğraştıracak kısım kulakların montajı-axislerin gönyede durması.Ama EF yapacaksanız al takımı mutlaka EG olarak değiştirin derim.EG nin alt takımı hem daha dayanıklı hem modifiye parçası daha çok hem çok çok iyi tutunursunuz
bakın ek kasaya yaptık vti kullandıgımız kasa çok işimize yarayan parça oldu az emek harcandı EF ye göre tık tık herşey yerli yerinde ef de komple el emegi göz nuru...
ama bidaha yapıcak olsam EG kasaya takarım.EK yı EG yürüyenine geçirmek 2-3 lira min. :)
en masraflı EF olur
en kolay EK vti
en performanslı EG olur.
he EF'yede EG yürüyenine geçersin ozaman durum degişir tabii ama parasıda degişior.
valla crx cocukluk hayalımdır. Crx e K20 swapta bır oyle, ilk sayfadakı zekı arkadaş neden kaputu kesmısse anlamıs degılım. İnşallak crx e k20 işlemim başarı ile tamamlancak. İnanıyorum.
hazır kulakları satılıyor zaten, kulak yapmaya uğraşmak çok daha fazla zaman götürür, onu yapacak cnc ci arkadaşımda var ama olmaz bidaha yaparsın olmaz bidaha yaparsın sonunda bezersin, zannedersem millet işçiliğinden kaçınıyor kesme biçme vs çok, aslında kaput falan kesilmiyor normalde, mesela ben ef hastasıyım b den aşağı olmamak kaydıyla swap niyetim var Allah izin verirse.
bi ara vardı bende d16a9 ef :)
http://www.techturkey.com/forum/vide...-d16a9-ef.html
sonrada b18a2 oldu :)
çok yakında gebzede bitane swap cıkıcak loading =)
k olmayacaksa çekiciliği yok :D
sana dedim ki, emre bu araba sana bir dünya para harcatır ! yok harcamam dedin :D
al işte en az 4 ef parası da swap a gidecek şimdi
nasıl olacak ??
10k tl motora çeken 8500- 9000 arası verir zaten
5000 tl de swap aks ıydı şuydu buydu
al sana 14000 apo :D
2 ef parasına cıkar dıyosun yani :)
bence saga sola hıc gıtmese 1 tane daha gıder
ayrıca akisler sıwaplar falan 5 000 tele ye pek olabilemez dıye dusundum
calıntısını mı bulucan :D :D :D :D
hayırlısı fatmagul hayırlısı
kızma ona kızma bılmeden soylemıstır :D :D :D :D :D