1 hafta öncesine kadar chevrolet marka araç alan herkes pişmandır![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
2 hafta önce ikinci el cruze aldım
ufak bir pişmanlık olmadı değil, ama 34500 tlye 2012 model 10 000 kmde o özelliklerde(std cruze+sunroof+spor paket) başka bir araç olmadığı için çok da pişman değilim,
haa karar çıktıktan sonra alsaydım daha ucuza alırdım diye düşünüyordum, o zaman da cesaret edemezdim almaya,
o yüzden kısmet, şu anda değil ama 2-3 sene sonra belki çok pişman olabilirim, belki de iyi ki almışım da diyebilirim![]()
hergün aynı ayakkabıyı giymeyin oda koku yapar..
note 3 aldım şimdilik biraz büyük konuşurken kulağıma tablet götürüyorum hissi oluşuyor ama genel itibari ile çok iyi özellikle bir yere oturduğumda vakit geçirmek için yanımda artık ekstradan tablet götürmüyorum tabletteki her işi fazla fazla görüyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
clio 4 arac aldım çok pişmanım 100 km geçince rüzgar sesi gelio . soğuk günlerde alt takımdan ses gelio yürüyen aksam hak getire. bilseydim almazdım.
The Best or Nothing
caddy 1.6 tdı aldım memnunum
ybr esd 125 aldım memnun diğilim sürekli stop ediyo, soğukken hiç gaz yemiyo debriyaj gaz teli falan kopup duruyo bakımları ve tüm ayarları tam olmasına rğmen durum böyle
tek artısı az yakması
galaxy s3 aldım memnunum
Benim seri farklıydı bendede sadece sağ ayağımda uzun saatler sonrasında pişik yapıyordu.
Hada 2 hafta öncede deri aldım hiç koku olayı olmadı daha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)