Bak kalırda aileye falan söylemezsen çok fena ispiyonlarım ona göre ha :D
Ya onu bunu geçtim de "Davranış Bilimleri" dersini yaratan zihniyetin ta anasını avradını ceddini sülalesini....
Printable View
olm oo derste ne war ben hıc okumadan gectm dawranıs dersınıs auhahuahu
Pazartesi ve Salı (bugün) illet sınavlarımı geçtim.. Pazartesi olan sınavdaki hoca vizede 49! vermişti, 50 geçer notu.. İnsafına kaldım umarım geçirir. Bugünkü ders de korkulu rüyam ama bundan sanırım geçerim. Cuma günü İspanyolca sınavım, ayın 16sında çeviri sınavım 19unda ise writing sınavım var, okulda 4 şubatta açılıyor, her zaman ki gibi finaller tatilin içinde eritildi, allah onları bildiği gibi yapsın diorummm...
Tünay sanırım sen Kimya Müh . okuyorsun ?
Bende Kimyagerim ama mezun oldum ben 2004 de SDÜ den :D
Organik kimya bizi bitiren dersti .O adam nasıl öbür dünyaya gidecek rahatca yatacak acaba
kısaca okulun ... demek istiyorum :D
beyler şuan burdurdayım bitane caddesi var adı mecburiyet cad. işine geliosa hesabı
otomotiw 2.sınf
1.termodinamik bi problem 2sayfa bi yanlış ta hepsi gidior hala gecemedim aq
2.güç aktarma organları
3.tune-up
4.motor test ayar
5makine elemanları
HERKEZE BOL KOPYA VE SANS
DİPNOT:BU YIL SON AMA 4YILA UZAYACAK BİZMİKLER EWDEN VALİMİ OLCAN BURDURA DİORR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.bu konuyu acan arkadas yaramıza bastı walllaaa:D
bütün mühendislere selam olsun burdan:D ayrıca formül kağıdı vermeyen insanlarıda komple iyi niyetlerimle anıyorum:D
bizim sınawlar salı başlıyor(muş)... ilk sınavın ne olduğunu bilmiyorum ama bu hafta bir sınaw daha var(mış).. yön eylem diye bir ders bu dönemin en zor dersi...
sonraki haftada deniz ticaret hukuku, tershane işletmeciliği, gemi acentacılığı ve şuan isimlerini hala ezberleyemediğim 3 ders daha... :D
böyle varsayımlarla ve emin olmadan konuşuyorum çünkü bu dönem işten fırsat bulup okula pek fazla gidemedim..
ayrıca son senem olduğundan çoğumuzun korkulu rüyası bitirme tezini de teslim etmem lazım ki bitirme tezlerine ayrı bir başlık açmak lazım...
bu okul hayatı öğrenci olmak felan harbi zormuş... 4 senedir okuduğum bölüm neticesinde (deniz ulaştırma işletme mühendisliği) denizcilik sektörünün birçok dalında çalıştım diğer kalan dallarda ise mutlaka bi bağlantım var ama okul sınav stresi pek görmesemde hoca karprisi hepsinden zor..
İstanbul Kültür Üniversitesi - Hukuk Fakültesi 3. sınıf
Medeni Usul Hukuku
Tahkim Hukuku
Kara Ticaret Hukuku
Vergi Hukuku
Ceza Usul Hukuku
Eşya Hukuku
Borçlar Özel Hukuku
Maliye
Alttan ders yok çok şükür. Çarşambaya başlayacak bizim finaller de. Hayırlısı..
Ben kısaca özet geçeyim...
Böyle derslerin deee, böyle hocaların daaa, böyle okulun daaaa, böyle finallerin deeee ***********************........................... .......**********************..................... ....*******************.......................**** *************** .(nokta)
Ohhhhh rahatladım :D
arkadaşlar dün itibariyle boğaziçi üniversitesi turizm bölümü bitirmiş bulunmaktayım ...yayında ve yapımda emeği geçen üniversite hocalarına burdan saygı ve sevgilerimi sunuyorum..darisi sizlerin başına AMİN :D
tebrikler ramcho, işsizler tayfasına sende mi katıldın :D
darısı bizim başımıza :D
Ulan bu turizm'i seçtireni bende. finallerin bi kısmı geçti. yine boşuna o kadar masraf yapıp edirneye gittik geldik. sınawa girmeye die gittik edirnenin gece ortamlarından zaman bulup sınawlara gidemedik. zaten olmuşuz +1 oldu şimdi +2 okul bitmesin işsizlik sorunu gelmesin dienlerdenim... bi o kdarda askerliği erteleme tarafındayım..
Dip NOT : DİPLOMALI GARSON emre