Allah senden razı olsun:D Beraber olsun:D
Printable View
olm ben allahtan hukuk fln okumuorm o tarz seyler kafama sıkarm ak :D
kimler hangi bölümde kaçıncı sınıf hangi okul ?
ben maltepe üni myo 1. sınıf bilg. tek. ve prog.
aramızda fena kazık bölümlerde okuyanlar var allah kolaylık versin :)
mühendislik zor,saç baş yoldurtur.Allah ezik hocalardan korusun.hepinize kolay gelsin.
lojistik okuorm matematikten uzak kalırım ümidiyle girdim
nekdr finans muhasebe istatistik vs. varsa + nekdr hukuk varsa alayını gördümm gormee dwm ediorus cıldıracaam
İzmir Ekonomi Üniversitesi - Yazılım Mühendisliği Son Sınıf...
Mühendislik zor o ayrı, bir de bizim bölüm apayrı zor sebebini çözmüş değilim, bu kadar programlama, bilişim dünyası düşkünü olmama rağmen... Şaka değil gerçekten kelleşmeye başladım :)
Fatih aynen katılıyorum. Allah karaktersiz, ezik, kompleksli, şerrrrrefsiz hocalardan korusun inşallah...
turk dili edebiyati tuzlanski filosofzki fakultet:D
3senedir 1.siniifim ahauhauhauah
:)bende bilgisayar mühendisliğini bitirmeye çalışıyorum 2 dönemdir tek dersle uğraşıyorum.eziğin birine denk geldim.söylediklerin doğru bütün mühendislikler bi yana yazılım-bilgisayar mühendisliği bi yana.diğer mühendisliklerden dersler alınca anlıyo insan.hocalarda aşırı derecede gereksiz ve ezik,ben sadece bizim bölümde öyle sanırdım ama demekki diğer özel üniv.de de böyleymiş.bizim okuldan kaldığım dersi yazın boğaziçi bilgisayardan aldım ve ortalama üstü bi notla geçtim düşün:).özel üniv. ve ezik hocalardan herkesi korusun Allah.
benim finaller finito :D 1 ay tatil ohh :D
9 Eylül / İktisat örgün
2.senem 1.sınıfım bu sene 4 ders alıyorum
Matematik olduk : sıçtım
Yarın türk dili var : yapıcaz bi kaç trick
pzt : Ekonomi'ye giriş
çarş : davranış bilimleri
Ufuk Üni. Ankara/Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler 1. sınıf.
yaşça büyüğüm ama oğlum var onunda final haftası işiniz zor çocuklar hobinize para ayırdığınız kadar okulunuzuada sahip o diploma elinizde olmayınca tamirciden pek farkınız kalmıyor hayatta hepinize kolay gelsin iyi final haftaları hepinizie.. bu arada foruma 2 gün oldu üye olduğum güzel konulara deyiniliyomuş hakkaten beğendim aferim hepinize ..güzel
AB Iliskileri 4. Donem
Onumuzdeki hafta 5 tane finalim var,
Patlamasi muhtemel dersler; Statistics, European Integration, International Organizations
1 dönem daha uzadı lanet olsun..:S
finaller bittiiiiiiiiii allahım ohh budur ya bekle beni antalya :D:D
Fatih üni uluslararası 3.sınıftayım.Bu döneme kadar iyi geldim bu dönem....:DAllah biz masum öğrencilerin yardımcısı olsun...
finaller bitti goood bye MAKÜ!!gOıNg to AnTaLya