ilk finali ewde uyuya kalınca kacırmısım:):):), tum tr gencliginin en zor donemi walla metin olmak lzm
Printable View
ilk finali ewde uyuya kalınca kacırmısım:):):), tum tr gencliginin en zor donemi walla metin olmak lzm
vallahi hocam iki ders söyliycem birisi quantum mekaniği tekin dereliden !!!!!, birisi Ersin Yurtsever denen yatıcak yeri olmayan hocamızdan Quantum Kimyası ( bi insandan bukadarmı nefret edilir )
Finall sonuçları açıklanmış çok fena sinirliyim :(:(:(
46 dan yukarsı yok yaa olurmu böyle iş :S:S
ilk seneden kalcaz galiba :o
bugün 50 soruluk sanat tarihi finalimin 50 sorusunuda salladım çok mutlym sanırım :D
tum msglara bakamadım.. tunay hangı bolumdun sen ısı aktarımına dun girdim daha nefret ettırdı ya defter kıtap ne var ne yok acık 10dan fazla alamam herhalde:)
2. dönem organık bide:( bak gene aklıma geldi...
kımya muhendıslıgı malesef...senınde ole herhalde derslere bakılırsa.
gıda muhendıslıı benımde... ne alaka dimi ısı aktarımı fılan, akıskanlar mekanığıde göruoz...:( allah yardımcımız olsun...
Salı günü finallerim bitiyo=)ama sanırım geçtiim ders yok we Math235 finalinede girmedim 2. vizesinede=)
7 ders al hukuktan kal.Burdan sesleniyorum sana sevgili hocacım ananıda al git bu memleketten :)
angel eye dan el feneri yaparak stüdyo dersinden güzel bi not çektim heheh ilham verenler sağolsun :D
http://img256.imageshack.us/img256/876/fener013qq4.jpg
bugun 3 er saatten ıkı sınawa gırdım 1 90 luk boy su an 170 faalan coktum resmen...ama az kaldı bıtıyo:)
yarın 1, öbürgün 2 finalim var her biri 120şer dk ve teknik dersler...
efem ben 2. atış hakkımı kullanmak istiyorum:
bu hocaların daaaaa, derslerin deeee, fakültenin deeee, üniversitenin deeee .................................................. .................................................. ...
ohhhhhhhhhh rahatladım :D
şu eğitim sistemini tasarlıyan emeği geçen herkesn ta a.... koyim.
Aktif eğitim alan varmı aramızda??