Konuyu hic okumadan yaziyorum baska muhabbetler donduyse ortadan dalmis gibi olmiyim
TR de iken ayni evde yasamamiza ragmen hic konusmaz gibi birseydik ama annemle saatlerce konusurduk. 5 yil oldu ayrilali hepimiz alistik birbirimiz olmadan yasamaya ama bazen telefonda oyle seyler soyluyorki herseyi birakip geri donesim geliyor. Cok uzun seyler yazilabilir ama kisaca ne onlarla oluyor ne onlarsiz .
Senin durumunla asagi yukari ayni durumdayiz. Bende 17 yasimda iken maddi ozgurlugum icin cok ugrasmistim ve basarmistimda. O zamanki imkanlar ile simdiki imkanlar tamamen farkli. Yurtdisindan ozellikle ebayden seni zorlamayacak butce ile baslangic yapip 3-5 kurusta olsa birseyler birakacak seylerle baslayip devamini getirmeye calisabilirsin . Ticaret bana gore degil dersen eger otellere, restaurantlara garson gonderen firmalar var Tr de ( hala vardir diye tahmin ediyorum ) Oralara basvurup ozellikle hafta sonlari sana bir hafta yetecek harcligi cikarabilirsin.
Arkadas, forumdas, abi tavsiyesi olsun ne olursa olsun babani ve aileni asla karsina alma. Yasin 17 kanin kayniyor ama sinirlerini kontrol etmesini ogren ve asla sinirlerinin seni kontrol etmesine izin verme.