lise sondayım babayla aram inanılmaz bozuk.. araba kullanmam kesinlikle yasak (ehliyetim de var halbuki) ama her aldığımda bi yeri elimde kalıyodu.. bi geliyodum ayna yok vs..
komple yasaklanınca araba kullanmam zamanında yaptığım tesisatımı sattım pıoneer 9700 falan baya iyiydi :) gittim telefon aldım kartla, nokia nın fotoğraf çeken ilk telefonundan en pahalısı o diye nakit sattım 2.000 lira denkleştirdim..
ford capri bakıyorum nova bakıyorum gözüm kesmiyo.. en son e21, golf1 ya da opel manta bakmaya başladım yine ısınamadım hiçbirine.. sonra fotodaki mantanın satılık olduğunu öğrenince diğerlerine bakamadım bile.. dedim biraz fazla veririm adam gibi bişeye binerim hem diğerleri 79 model falan bu 87 model irmscher dedim.. 2000liranın üzerine 3 senet yaptık 3500e bunu aldım.. o 1500 lirayı ödeyene kadar neler çektim o lise öğrencisi halimle bi ben bilirim bi Allah.. bi de araba rahat durmadı zaten aküsü mü bitmedi manifolddan eksozu mu kopmadı.. herşeyi sıkıntı olmuştu yani..
sonra satmaya karar verdim baktım olmıycak.. tam o ara ötv yasası bir çıktı 2 ay önce 1500 liraya almadığım 77 78 model arabalar 4-5.000 lira etmeye başladı.. (ruhsatını kullanıp ötv indiriminden yararlanılıyodu araç hurdaya verilerek) ama benim manta 20 yaş altında olduğu için o kapsama giremedi kafayı yemiştim..
http://img853.imageshack.us/img853/3895/img3258ck.jpg