ilk arabam 98 Tipo 1.4 S di hidrolik direksiyon ön iki camın elektrkli olması benim için cok güzeldi :)
ozaman araba almaya karar verdim araştırdık araştırdık bi ton araba baktık bi gün karşı komşumuza sordum dedim abi tipolar nasıl beğeniyomsn sende var kullanıyorsun. oda ben cok memnunum ama satıcam biraz daha büyük bişi alacam derken hiç aklımzda olmayan ve bizim için cok güzel olmayan bi tipoya talip olduk 1 gün sonra kubilay araabaya baktırdı ertsi gün arabayı aldık :) Aylarca araba bakıp karşı kaldırmımzdaki arabayı almak ve arabayı il aldıgımda bi tur atp geri getirdiğimde aldıgım adamın yeğenlerininn arabaya koşup dayı dayı sesleriyle beni görüp suratlarının şekil değiştirmesi aklımdadır :D bu arada 5 sene falan onlarda kalmstı araba sadece 2-3 kere yıkatılmıs gerisi yağmur suyu sağolsun :D pastayı attıgımzda araba kremden beyaza döndü :D
sonu kötü olmustu arabanın bi borç vardı benle alakasız huzurumuz kaçmasın diye arabayı satıp parasını borca verip temizledim.... bu arada o zaman yaklasık 1 sene kadar arabaya benzinli binmişim şuan dönüp baktıgımda ne zengin adammışım dedm :)))
5 temmuz 2007 de alıp diğer sene nisan ortası gibi satmıştım... 34 ty 5570
he bu arada cok duygusala bağlayıp şahini almadan o arabayı cok araştırdım hala benden alan kişideydi ben arabayı aldım 1 hafta sonra plakayı sorguladıgımda araba satılmstı :D üzülmüştük keşke adama gitseydik diye