User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
192 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: İlk Arabanız ve Hikayesi

batuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 yılı üsküdar oto pazarında birine 96-00 arası hb civic 1.4 arıyorum diye konuşurken, konuşmalarımıza kulak misafiri olan birinin yanıma gelmesiyle çok güzel bir paraya tertemiz güvenlik paketli hemde kırmızı 97 model hb civic almıştım

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam 206 gtı tesisat hastasıydık)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabamı 2007 de almıştık,mazda 3 istiyordum,babam fiesta 1.6 otomatik almıştı
    o zamanlar 15 yaşındaydım,ruhsat anne üzerineydi annemde biniyordu,babama hız yapmayacağım sözünü verdikten sonra araba alındı.Aldık arabayı xenon almaya kalkıştım h4 xenonlar 450 liraydı en ucuzu o da sadece kısa olan ,gittim philips diamondvision ampule 100 lira para verip aldım 3-5 ay geçince y.dışından xenon getirttik,hiç unutmuyorum o xenonlarla gezdiğimde farları yakınca herkes bakardı çünkü adam gibi kimsede yoktu,ardından ses sistemi taktırdım,soundstreamın nerdeyse en ust serilerinden bası alabilmek için işe girip çalışmıştım,cam filmiydi vs,hız delisiydim o zamanlar arabamın görüntü için yavaşlamasına gelemezdim , aldığım 16 jantlar çok az takılı durdu arabayı yavaşlatıyor diye 1500 liraya aldığım jantlar yatmaktan bi hal oldu.O zamanlar,o heyecanlar başkaydı,o yaşlarda ilk hoşlandığım kızı filan o arabayla alır gezdirirdim hepsi başkaydı
    12 litre benzin yakardı ama o arabayı çok severdim yakıtı koymazdı,eğlencesi fazlaydı,sorun çıkartmazdı,yol tutuşunu çok beğenirdim.
    Yazları 2-3 günde bir yıkadığımda cila makinem vardı cilalardım.Diğerlerinin yanında kendini belli ederdi.
    O arabayı çok sevdim iyi kullanırdım baya anılarım oldu,üniversiteye başlayınca şu an kullandığım a3 ü aldım.Başka şehirde olduğum için o arabaya kardeşim binmeye başladı,yakıtından dolayı babamı kafaladı ve arabayı değiştirme kararı aldılar,bi kaç aylık a3 ü teklif ettim fakat a3 ün manuel olması sebebi ile annem kullanamayacağı için fiesta ben haftasonu memlekete gidip göremeden adanaya satıldı.Çok üzüldüm,satıldıktan bu yana hala bakarım arada bir ilanlara ,görsem tanırdım ama denk gelmedi,alan adamı geçen arayacaktık 2 sene olmuş sattımı naptı diye,adanaya yolum düşerse zaten alan adamı kesin arar bi tur alırım o arabayı onlardan ,adam eşine aldı gaz taktırtıp bineceklerdi
    satılınca içime oturmuştu.Sonuç olarak hala ararım o arabayı
    Fazla duygusala bağladık heralde

E.Bozoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk aracımı 2009'da babamın desteğiyle almıştık o zamanlar vts piyasası cok uygundu ve cok yaygın değildi ilk göz ağrım

Baps.

DelSolOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim değil ama ailem ilk aracı 106 xs olmuştu.Sene 2009 aylardan haziran babam dedi araba almanın vakti geldi.İnternetten babam otomatik 206 lara bakıyordu.Benim içimdende hep 106 aşkı vardı.İnternette arabalara bakarken bayandan otomatik 106 xs bulmuştum.Fiyatıda uygundu.Gittik arabaya bakmaya araba 2-3 aydır yatıyormuş aracın eski sahibinin yeni çocukları olmuş kullanmamışlar arabayı.İçi dışı bildiğin leş gibiydi.Biz bakarken 2 kişide bakmaya geldi arabaya bizde onlar bakarken kaporayı verdik onlar almasın diye Ertesi gün oldu aracı aldık.Sonra aldık bir güzel iç dış yıkattık sonra silecekleri,jant kapağını vs değiştirdik.Getirdik evin önüne park ettik.Bir güzel halı yıkama makinasıyla içi bir güzel temizledik fıstık gibi olmuştu benim gözümde.Bunları yaparken bile halen hayalimdeki arabayı aldığımıza inanamıyordum.Sonra zaman geçtikçe çelik jant vs yapmıştık ama 2sene sonra aracın şanzumanı babamın dağıtana kadar.Babamın arabayı tamir ettirip satarız demesine kadar.Arabanın satışını verdik yeni sahibi aldı gidiyor gözlerim dolmuştu.Üniversiteyi kazandığımda ailem söz verdi 106 gti alıcam dediler.Buda satmadan 2 ay önceki hali

delSol_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabam (benimle yaşıt) 1973 model Renault 12'ydi. Kurbağa b.ku rengindeydi. Vites kolu kafasına göre çıkardı. Onun sayesinde karbüratör ayarı yapmayı öğrenmiştim. Az cefamızı çekmedi üniversiye yıllarında. Tabanında çürük vardı, yağmur yağınca paspasın altı ıslanırdı. Öğrencilik yıllarında arkadaşlarla bir yere gideceğimizde benzinlikten (o zamanın parasıyla) 2 milyonluk benzin alırdık. Arkadaşlardan bir tanesi pompacıya "Sarmayın, burada süreceğiz" dediydi hatta Bir ara da aküsü bitmişti. Bir hafta filan hep rampaya park ettim ki vurdurup çalıştıralım. Hey gidi günler.
    Sonrasında da yine 1973 VW Beetle aldıydık
    HONDA TECH / / Ankara
    Honda Service & Tuning Garage

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1991 yılının sonu sanırım eylül ekim aylarıydı 1976 model şampanya sarısı çelik jantlı geniş tabanlı havalı kornalı renkli camlı full orijinal murat 124
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

creat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi hikayesi yok gibi görünsede başlı başına hikaye ilk sahibiyiz ve son sahibi olacağız sanırım. Babamdaki nasıl bir sevgiyse, satmıyor bir türlü. 95'den beri bizde.

Babanızı az çok anlıyorum Maşallah bu arada.

frkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2005 ılk arabamı bankadan ömür boyu vadeli kredi ile aldım imreza 1.6 ts efsaneydi benim için ılk bakmaya abım gittiğinde tel açıp sesini dinletti heycandan ofiste masayı deviriyodum aldık bindik gezdik tozuttuk derken solugu arkadaşımın gd kasa 2.0 wrx iyle beni biçmesi sonucunda yoldan uçup hasanpaşa yeni salı pazarında aldık pert oldu aylarca kendime gelemedim

gezdik

tozuttuk

patladık

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdiye kadar hep babamın ve abimin sahip olduğu araçları kullandım. o da günlük değil tabi, dönem dönem. ilk aracım şu an profilde yazan x-type. hikayesi çok basit: tam 4 ay araç aradım ve karşıma çıkan bu güzellikte karar kıldım.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 98-2000 falan 6-7 yaşlarındayım babam gölcük depreminin olduğu gece istanbula gitti araba almaya. Tempra alacaktı tipo almış gelmiş amcamların evin önünde duruyo araba.. Tabi gece gelmiş sabah ben erkenden uyandım baktım amcamların evin önünde araba duruyor içimden diyorum ne güzel arabaymış falan aşağı indim baktım içine. ama hiç aklıma gelmiyor babamın hb araba alacağı neyse yengem geldi araba sizin dedi sevinmiştim baya. Tipo 1.4 s idi 1998 model gümüş gri. O arabayla öğrendim herşeyi vites değiştirmeyi bilmiyordum 7-8 yaşında alıp gidiyordum kaldırmak için çok uğraşıyordum arabayı. El frenini indiremezdim çok uğraşırdım. Arabanın üzerinde haciz vardı o şekil 2005 yılına kadar kullandık yaşım ilerledikçe arabayı beğenmez oldum gitmiyordu çok hatırlarım babam gitmiyor diye tavanı yumruklardı hacizli olduğu için satamadık devri babamın üstüne değildi hurdacıya verip renault manager aldık. Onuda sevmedim sene 2007 falan. Focuslar hoşuma gidiyordu 2004 focus 1.6 comfort aldık bu sefer de gözüm focus 2 lere takılıyordu 2007 model focus ghia aldık sonrada satıp dizelini aldık

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk aracım denirmi bilmem ama motorum regal raptordu sene kaç bilmiyorum ama 2003 lü yıllar olabilir.Hikayesi çok yok çalışmış almıştım cok bi parada gerektirmiyordu.Daha sonra sattım ve sattığım adam moturu bu hale getirmişti.Motoru ben ozaman 2900 e satmıştım.

sattıktan sonra 2005 senesinde bu ehtiyarı başıma bela ettim 74 model yıkılmış ama param buna yetiyordu.Belki 30 bin TL para harcamısımdır ayaga dikmek için Turbo , orjinal airbagli koltukları bile mevcuttu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taunus mükemmel görünüyor abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taunus mükemmel görünüyor abi
    Hayatımı zedelemişti 3 kere boyatmıştım sil baştn.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taunusun iç dış detaylı fotoları var mı? hatta before after şeklinde olursa dadından yenmez
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taunusun iç dış detaylı fotoları var mı? hatta before after şeklinde olursa dadından yenmez
    Turbo Sound ( 06 nv 359 ) Ford Taunus - YouTube

buradan bakabilirsin içine ozamanki imkanlar böyleydi :d

Buda 2009 senesinde techte açtıgım konusuydu.
    http://www.techturkey.com/forum/otom...-nv-359-a.html

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabam ilk göz ağrım.. Baya uğraşmıştım şöyle ufak çaplı bi before-after fotosu paylaşayım

Uploaded with ImageShack.us
    28 AF 870 Facebook Twitter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pitbull... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımı zedelemişti 3 kere boyatmıştım sil baştn.
    keşke satmasaydın abi kaça sattın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8750 yemi ne satmıştım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)