User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
192 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: İlk Arabanız ve Hikayesi

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğduktan 3-5 ay sonra almış peder bey bizim ihtiyarı hala biniyoruz

Kendi paramla geçen yaz ard arda 3 tane 131 aldım sattım... En son bir tane kazalı aldım hala toplanacak bu da ta kendisi 85 şahin motor şanzumanı defransiyeli bebek gibi kasasını toplayıp klasik yapıcaz inşallah

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam, daha henüz ehliyetim yokken içinde oturup müzik dinlememe izin verilen 70 model vosvosdu..sonrasında, kafaya takmıştım 74 Big alacaktım..allem ettim kallem ettim 74 Big'i aldım..sonrasında bizimkilerin aklına girip 63 model bir Mustang'e ikna etmiştim..fakat americancıya gösterdiğimizde iticilerin bozuk olduğunu amerikadan gelmesi gerektiğini ve araba kadar masrafı olacağını iletmişti..ondan dolayı onun yanında duran 86 model Auistin Mini Cooper Cabrio'yu alıp çıkmıştık..halen o arabanın olmasını çok isterdim..sonrasında sırasıyla,
    * 94 205 GTI 1,9
    *98 Uno Hobby
    *98 Fiesta Flair
    * 97 Accent GT
    * 2000 Focus Ghia
    *2001 Fiesta Sport
    * 2001 Fiesta Flair
    * 2000 Focus Sport Trend
    * 1999 306 GTI
    * 2004 Fiat Stilo Sarı
    * 1998 106 GTI indigo
    * 1998 Scorpio 2,3
    * 2011 Fiesta Titainum
    * 2001 Saxo VTS
    * 2003 Corsa 1.7 DTI
    * 1996 MG MGF
    * 2001 Fiesta Sport
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam 1992 yılında fabrikasından almış olduğumz nissan altima laureldi 2007 yılına kadar peder kullandı 170.000 de bana geçti 2011 yılında 303.000 de bizlere veda etti hala onun keyfinde konforunda araba arıyorm ..
    SM PERFORMANCE

ank sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam tempra idi zehir 2. arabam ise arkadaşımın yarım yamalak toparlamaya çalıştığı 87 model araca çok masraf etmişti istediği paranın yarı fiyatına aldım makinasıyla güzel oynama yapmış eksiklerini tamamlayıp son olarak 2 senedir elimde duran özel üretim speed line 4*110 -15 jantları hiç bir araca uymuyordu 4 noktadan deldirdim lavuk 98mm deliceğine 1.5mm kaçırıp (toplamda 3mm) deliyor bijonları bişekilde kastırarak taktık rengide fena olmamıştı krem üzerine kırmızı sim ve vernik attırmıştım güneş görmesin yanıyordu herşey güzel gidiyordu ankara yolu görünmüştü aracın sgortasını yaptırmadan çıkmayı düşünüyordum tempraya senelerce sgortasız binmiştim arkadaşım ikna etti onuda yapar yapmaz yola koyulduk bakan bidaha bakıyordu hele ki ankarada adamlar peşimden koşturdular neyse düğündeyiz tabi, araç park halinde duruyor akşam yatıya gidiyoruz ve giderken o bana baktı ben ona sanki beni burada bırakma der gibiydi 30-40 dk sonra telefon geldi ki araç pert daha 1000 km yapamamıştım sağlık olsun

ank sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk arabam 1992 yılında fabrikasından almış olduğumz nissan altima laureldi 2007 yılına kadar peder kullandı 170.000 de bana geçti 2011 yılında 303.000 de bizlere veda etti hala onun keyfinde konforunda araba arıyorm ..
    anlaşılan baban 15 senede 170000km yapmış sen 4 senede nerdeyse aynı km yi yapmışın

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabam Palio Sporting,çoğu kişi tanır modifiyem zamanları ocağıma incir ağacı dikse de yeri ayrıdır.Dile kolay 7 sene kullandım

2.arabam 67.000'de ilk sahibi bayandan aldığım fgr vtec krize denk geldi mecbur sattım.ondan sonra hiç bir araba keyif vermedi

3.arabam accent era crdi,çok yol yapınca mecbur dizele döndüm.O da satılık değişme zamanı geldi artık.Pederin C5 le idare ediyorum şimdilik.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

cıvıc_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fgr çok güzelmiş, keşke satmasaymışın.

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk arabam 2006 model opel astra h cdti dı. 2. el 20 bin kmde almıstım senesinde, arac enjoy paketti ama ilk sahibi servisinden orj cosmo jantları, bixenon mercekli farları ve kapı öıtalarına kadar almıştı. O zmanlar sıfırı 36 37 iken bn o aracı 34 bine aldım. Ama aslında bu arabayı almaya niyetim yoktu, kafamda 156 selespeed vardı, sahibinden de bi galeride gordum, gittim 156 ya bakmaya, sıfır gibi bi araçtı, kırmızı deri, bose, orj 18 alfa jantlar ve orj xenon farlar,
    tutuldum arabaya, adamla pazarlıga oturduk, 39 dan 35 e kadar dustum, Sonra birden bu astrayı gordum, şık geldi gözüme, ve hergun 100 km yol yapacagım birden astraya dondum ve o kısmet oldu. Arabayı alınca direk APP, 3M cam filmi, 5 cm yay ve aksaray işi logosuz panjur ve olmazsa olmaz amerikanlar. Arabayı aldıgımın 4. gunu haramiderede bariyerlere girdim, kaput, sol far, tampon çamurluk değişti, sonrasında 18 jant, tampon ekleri, yazılım diye devam etti, o kazadan 6 ay sonra e5 te kasalı anadola arkadan çarptım. Sag direk, sag camurluk, sag kapı, sag on jant falan filan degisti, 2006 senesinde 17 bin tl hasar çıkmıstı, nasıl pert olmadı anlamadm :S , ondan sonra bi 6 ay daha kullanıp 30 bin tlye sattım
    Sonrasında '06 nissan primera, 08 mcs ve 08 antara olarak devam etti...
    Coskun ARIKAN

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk arabam forester, belkide son arabamda bu olacak

kendisinin ilk sahibiyiz, babam aldığında henüz 9 yaşımdaydım, hiç unutmam daha hayatımda duymamışım etmemişim, ismini bile telafuz edemiyorum subano diyip duruyorum....

bide ozamanlar piyasada okadar fazla hızlı arabada yoktu babam bütün arkadaşlarıyla yolda t.... geçerdi

forester'a bi 5 yıl kadar bindikten sonra gidip toureg aldı, 2 yıl kadar kullandı o 2 yıl boyunca kapının önünde yattı garibim, tabi ara sıra kaçırdığımda oldu tuoreg'i sattıktan sonra 3 yıl kadar daha binip 520D aldı, bi süre sonra bende ahliyetimi alınca araba otomatikman benim oldu

41DN370 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lise sondayım babayla aram inanılmaz bozuk.. araba kullanmam kesinlikle yasak (ehliyetim de var halbuki) ama her aldığımda bi yeri elimde kalıyodu.. bi geliyodum ayna yok vs..

komple yasaklanınca araba kullanmam zamanında yaptığım tesisatımı sattım pıoneer 9700 falan baya iyiydi gittim telefon aldım kartla, nokia nın fotoğraf çeken ilk telefonundan en pahalısı o diye nakit sattım 2.000 lira denkleştirdim..

ford capri bakıyorum nova bakıyorum gözüm kesmiyo.. en son e21, golf1 ya da opel manta bakmaya başladım yine ısınamadım hiçbirine.. sonra fotodaki mantanın satılık olduğunu öğrenince diğerlerine bakamadım bile.. dedim biraz fazla veririm adam gibi bişeye binerim hem diğerleri 79 model falan bu 87 model irmscher dedim.. 2000liranın üzerine 3 senet yaptık 3500e bunu aldım.. o 1500 lirayı ödeyene kadar neler çektim o lise öğrencisi halimle bi ben bilirim bi Allah.. bi de araba rahat durmadı zaten aküsü mü bitmedi manifolddan eksozu mu kopmadı.. herşeyi sıkıntı olmuştu yani..

sonra satmaya karar verdim baktım olmıycak.. tam o ara ötv yasası bir çıktı 2 ay önce 1500 liraya almadığım 77 78 model arabalar 4-5.000 lira etmeye başladı.. (ruhsatını kullanıp ötv indiriminden yararlanılıyodu araç hurdaya verilerek) ama benim manta 20 yaş altında olduğu için o kapsama giremedi kafayı yemiştim..
    konuyu baştan sona okudum en can alıcı hikaye buydu çocukluğu hurdalıkta araba mezarlığında geçip hayellerimde olan araç manta
    93-96 senelerinde bostancı sanayi sitesinde arkadaki mezarlıkta aynı renk ve şeritte ralli manta vardı sağ önden sağlam patlamıştı çocuk aklımla taşla çekiçle sağını solunu düzeltmeye çalışıyodum
    ilk arabam manta olsun istemiştim hatta hurda birtane bulup baştan sona restore etmek istemişimdir,vazgeçmedimde bu sevdamdan
    2007 senesinde çalışıp kendi paramla düzgün gri birtane bulmuştum,yakın zamanda askerede gidecektim o yüzden peder allem etti kallem etti aldırmadı,söz vermişti asker dönüşü alıp birlikte toplayacaktık,gittik geldik seneler oldu bulamadım güzel bi manta. sonunda ophell ciyiz zaten cenker (isotto) abimin eski arabasını aldım,ilk aracım bu inşallah ileride nasip olursa let yapma projemiz var buda yetiyo gerçi 200 hp civarı alışınca yetmiyo yani allah uzun ömür verirse oğluma miras bırakmak istiyorum...
    C 20 XE POWER...

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk aracım 1.4is kırmızı hondam dı. araba almaya çok hevesliydim o sıralar Rahmetli Annemin sözü vardı bana üni 2 ye geçince alıcam demişti.Geçtikten sonra baya bi mırın kırın yaptı beni kandırmış sanırım biraz zar zor neyse ikna ettim 2.sınıfım 2.dönemine geçmeden aldırmıştım.o zaman pahalıya almıştım ama gerçekten cok temiz bir araçtı sattıktan 1 ay sonra pert oldu malesef. Özledim arabamı be.gerçekten honda hayat onda. 1 ay öncede vtec i sattım bakalım sıra hangi honda yada başka bir araçta

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sene 2005 ti sanırsam o zmn bütün vti lar 90 000 km civarında gezmekyetdi 120 000 de olanlarıda vardı çok aradım bulamadım istediğim gibi fiyatlarda 17 000 25 000 arası değişiyodu

sonra etilerde doğuş otoda lupo gti gözüme çarptı plaka vermiyim o zmn 77 000 deydi 4 sene sonda daha düşük km de sahibinden de görünce çok güldüm gittik fiyatta anlaştık anlattığınız gibiyse alıcaz ddik sonra aracı gördük servis kayıtları incelendi araca bakıldı ve beğenmedik

mutsuz mutsuz eve döndüm son umut sahibindene girdim resimsiz ilanlarda 2 tane vti buldum 1 i siyah hb 75 000 de diğeri sedan kırmızı 98 000 ikisinide aradım siyah araba yakında olduğu için ona gittim teyip hariç çalmışlar adamda uyuz olmuş kapıyı kanırttıkları için satıyo arabayı baktırdık ölçtük biçtik 21 000 e aldık

satma gibi bi niyetim hiç olmadı sonuçta ilk arabamdı bizim aile adetidir araba alınır satılmaz kolay kolay eğer özel bi arabaysa parçalayana kdr zorlanır araba babam kdr imkanım yoktu bnde 1 arabada bunu yapabildim sonunu tahim edersiniz araba mort

okul vs araba sevdası ve ders saatleri boyunca sanayide uğraşmakla geçince aileden veto geldi üni bitene kdr araba alınmıcak die

bnde gittim mazda 323 aldım otomatik 1.8 şimdi baya bi nazımı çekti

ama aynı hisleri şimdi daha güçlü motorlu 4 çeker bi araba için beslemeye başladım bakalım bu yaza kdr çözebilirsem işleri hedefimde 1 imprezza yla aşk yaşamak var yada başka keyifli bi araçla bakıcaz

bu arada vti da büfeci bi arkadaşındı komple standarttı 1 parça boyalıydı
    forester alırız olm sanada

JusticeForAll
    Misafir
    çok güzel bi konu olmuş bütün postları okudum gerçekden. benim de ilk aracımı alma planım şu şekilde başladı yakın bı arkadasımın 3.20si vardı ve yanlama merakı falanda vardı ki o zamanlar 2006 senesı falan daha lise yılları. bi hevesdir gidiyo 2010 da işe başlayınca dedim alayım bi e36 ama keseme göre temizini bulamadım. bi gün youtubede geziyorum bi 206 gti videosu izledim egzoz sesi kendisine hayran etti. 1 hafta ıcınde kredi cektım . bi siyah 206 buldum arıyorum sahibi çok isteksiz işte ya satarız falan sonunda arkadaşına verip gönderdi aracı bakmaya gittik bizde motoru falan ağzına kadar doluydu chip flitre egzoz 60 lık boru falan. ön tamponunun boyası falan çok kötüydü. dynoya soktuk 160 civarlarında bi değer vermişti sesini duyar duymaz aldım babam alma masraf ederiz dedi dinlemedim. 3 ay sonra 6 takla attım . kaskodan parasını aldım imamdan bi 206 buldum ona benzettim şuan ikizler ha pişman mıyım değilim aracıma binerken çok zevk alıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabam 2005 model EP3 Civic idi.2004 çıkışlıydı araç...

Babam araba almak için söz vermişti hatta tarihinide söylemişti bende o süre zarfında bizim şirketin Peugeot Partner ini kullanıyodum.

Bi gün annemle birlikte araba bakmaya çıkmışlar bir sürü marka model gezmişler en son Honda da karar kılmışlar.Beni aradı annem showroom a çağırdı bende gittim taze gelin gibi süzülerek :P Arabanın içine oturmamı istedi annem oturdum.Dedi ki Baban sana söz verdiği tarihte bu arabayı alacak bak dedi.Ben hem çok sevindim hem çok bozuldum çünkü bana söylediği tarihe 2 ay vardı ozamana kadar o araba 30 kere satılırdı...Annem anladı çok bozulduğumu şaka şaka bu araba senin güle güle kullan dedi...Nasıl salya sümük ağladım unutamam bütün showroom a rezil oldum ama hiç önemi yoktu...
    Yaşım 18 di düşünsenize daha yeni ehliyet almışım ve ozamanın şartlarında hiçte fena olmayan sıfır bi araç alınıyor ve üstelikte sürpriz...

Bi kaç ufak tefek modifiye yaptım yok 3d stop yok logosuz ön panjur falan ufacık minicik şeylerdi zaten araba otomatik diye fazla uğraşmadım.Yaklaşık 2.,5 sene kullandım arabamı ve Civic Sedan almak için takas yaptım showroomla...

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi güncel çekelimm..
    Emre Kalkan

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel çekilmiş bende hikayemi anlatayım.

Hep bi ef civic sahibi olmak istedim sunroof klima hb düz vites olmalıydı. Ama fiyatları epey artmıştı bende sahibinden.com'da dolaşırken Denizli'den bi tempra buldum. Airbag deri döşeme 2.0 16v 140 küsür hp olan motor var araçta. Aldım hemen 2 hafta bindim lpg olmayışı ve kuşadasında parça ve usta sıkıntısı çekmem ve biraz borcu ödemek için sattım. Asıl sebep içime sinmemiş olmasıydı aklımda ef vardı.

Sonrasında şuan kullandığım ef sedan aracımı aldım. Ne klima var ne sunroof nede hb. Boş bir sedan ef. 4 tekerde coil var sadece aksesuar olarak. Bu aracım epey masraflı geçmişte kazaları olmuş bi araçtı. Bende okuldan çıktığımda kaput mandalı kopması sonucu ön kaputla ön camı öpüştürdüm. Allahtan cam kırılmadı da kaput eciş bücüş oldu. Artık zamanla toplayacağım bu aracı.

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende işte gecensene nalburun ısrarı uzerıne aldıgım el arabasını 2hp yapmaya calısyorum cok salam surus zevkını hıc bı arabada bulamıyorum allah bızede nasıp eder araba almayı ıns
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

aliozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1992 Yılında babam ilk arabası olarak 0 km de almış. Bu sene volvoyu ona verip bunu tamamen elime geçirdim. Almışken yapalım dedim ve başladık. Bu hafta içinde boyaya gidiyoruz. İç dış sanırım alınmayan parçası kalmadı. Tüm iç trimlerinden tutun torpidosuna kadar sıfırını aldık. Trde tek olacak şekilde toplamaya çalışıyoruz bakalım

Bu gün çekildi resimler.Kaportacıdan çıktıktan sonra sıcak sıcak
    Legen...wait for it...dary!

jap-10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk aracım hayal gibi görmeye gittiğim günü unutamam arabaya bayılmışım cepte 14 bin para eksik çok deli gibi her yerden para arıyorum en son adamdan senetle aldım oda bıkmıştı benım telefonlarımdan fazla binmeden sattım neden satıığımı bilmiyorum ama çok üzülmüştüm sonradan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)