sene 2005 ti sanırsam o zmn bütün vti lar 90 000 km civarında gezmekyetdi 120 000 de olanlarıda vardı çok aradım bulamadım istediğim gibi fiyatlarda 17 000 25 000 arası değişiyodu
sonra etilerde doğuş otoda lupo gti gözüme çarptı plaka vermiyim o zmn 77 000 deydi 4 sene sonda daha düşük km de sahibinden de görünce çok güldüm gittik fiyatta anlaştık anlattığınız gibiyse alıcaz ddik sonra aracı gördük servis kayıtları incelendi araca bakıldı ve beğenmedik
mutsuz mutsuz eve döndüm son umut sahibindene girdim resimsiz ilanlarda 2 tane vti buldum 1 i siyah hb 75 000 de diğeri sedan kırmızı 98 000 ikisinide aradım siyah araba yakında olduğu için ona gittim teyip hariç çalmışlar adamda uyuz olmuş kapıyı kanırttıkları için satıyo arabayı baktırdık ölçtük biçtik 21 000 e aldık
satma gibi bi niyetim hiç olmadı sonuçta ilk arabamdı bizim aile adetidir araba alınır satılmaz kolay kolay eğer özel bi arabaysa parçalayana kdr zorlanır araba

babam kdr imkanım yoktu bnde 1 arabada bunu yapabildim sonunu tahim edersiniz araba mort
okul vs araba sevdası ve ders saatleri boyunca sanayide uğraşmakla geçince aileden veto geldi üni bitene kdr araba alınmıcak die
bnde gittim mazda 323 aldım otomatik 1.8 şimdi baya bi nazımı çekti
ama aynı hisleri şimdi daha güçlü motorlu 4 çeker bi araba için beslemeye başladım bakalım bu yaza kdr çözebilirsem işleri hedefimde 1 imprezza yla aşk yaşamak var yada başka keyifli bi araçla bakıcaz
bu arada vti da büfeci bi arkadaşındı komple standarttı 1 parça boyalıydı