Uploaded with ImageShack.us
INFINITE PERFORMANCE
Yok yahu,cok karman corman olmus bu kit
Buarada ben disina pek birsey yapmam yani bir cok aracima yapmadim simdiye kadar![]()
maşallah araçlara ferrari gerçekten çok hızlı
füme R la c.tesi günü sahil yolunda karşılaştım plakayı hatırlamasamda o araç sanırım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Merhaba arkadaslar golf r in sahibiyim bn, yogunluktan anca girebildim bnde foruma.
Haldex aslinda oyle yawas calisan bir sistem degil ama su istanbulda yogun kar yagdigi zamanlarda istanbul park otoparkinda fazla yanlamaktan haldexin arka pompalarini bozdum:S(iki yanlamaya bozuldu nasil oldu bnde anlamadim ama) arac onden ceker olmustu yaptirmis olmama ragmen hala tam olarak calismiyor, sanirim virajlardaki onden kayma egilimi we sonradan dewreye girmeye calismasi ondan kaynaklaniyor. yeni sistemin siparisi werildi gelmesini bekliyorum umarim yenisi takilinca bu sorunlar ortadan kalkar, cunku genel olarak cok memnunum aractan.
Bende o geceden bi iki resim yukliim, ayrica iki kisi ile alinmis olculerinde saniyelerini koyuyorum.
Umarim yigitle rs`i yapilinca birlikte roll videosuda cekmek isterim, 100-200 de beni geciceini dusunuorum ama olsun maksat araclari denemek eglenmek:P...
bende merak ediyorum golf r ile hiç denemedim yazılım yapılınca bi deneyip görmüş oluruz.100-200 de geçsem bile çok büyük fark olacağını sanmıyorum ama eğlenmiş oluruz güzel olur yarın aynı yerdeyiz![]()
INFINITE PERFORMANCE
Aynen eglenmis oluruzyazilim ne zaman yapiliyor? Bu arada gene ayni saatlerde mi bulusucaksiniz belki gelebilirim bnde?
http://www.techturkey.com/forum/foto...-yuklenir.html
ekleyinde bakalım daha çok foto bekliyoruz![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
canlı canlı gordum gercekten super otesı olmus renk cok yakısmıs allh kazasız belasız bınmeyı nasp etsın![]()
Cok iyi Masallah,hizlanma videolari olsaydi birde super olurdu![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
tek nefeste okudum yorumlar bile güzel olmuş videolu hallerini bekliyoruz. Keyifli sürüşler![]()
Guzel zamanlar ancak dbn eklenmedigi surece gecersiz zamanlar degilmi Murat, ***** şimdi kendi araclariyla kiyaslayan arkadaslar doğru fikir sahibi olsunşu dbn leri alsak daha doğru olucak aksi halde kronometre ile tutulmuş zamandan farki kalmiyor bildigin gibi
Bu arada fenaa kacirdik bu geceyi kısmet daha hizlandiginda gtr inşallah![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bugra bu aksam herkese dbn lerini vericegim,cunku hepsi stoktu(golf haric)
İsteyen cerceveletir,isteyen yayinlar...
Baskasinin dbn ni,beni gerdi
Bu aksamki test te herkes Modlu olucak(Gtr haric)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)