Tasarım gayet güzel ama konsol bana göre berbat.
Tasarım gayet güzel ama konsol bana göre berbat.
Ford Transitler Doğu'da en çok tutulan araçlar.Genel izlenimim bu yönde.Hergün okula gittiğim servis şoförü WRC pilotu mübarek zaten![]()
iç kısım güzel fakat tasarımı ilginç önden oval ve sert hatlara sahip arka kısıma geçince tam bir köşegen.
Facebook sayfasında da belirttim burada da belirtiyorum, o klima ve kalorifer paneli biraz daha sağda ya da aşağıda olsa sürücü için problem olur, gerçi bu hali bile çoğu sürücü için sorun olur görüşündeyim.![]()
Instagram: mutusgarage
araç önden çekiş ve 6 ileri şanzımanlı olucak. 2.2lt lik 100-125-155 ps lik dizel motorlar olacak. hepsi bundamı kullanılır yoksa diğer ticarilerle mi paylaşırlar bu motorları onu bilmiyorum. üretiminle ilgili bilgim var ama onları paylaşmıyım![]()
Bayıldım feci güzel ve sexy olmuş. Ticari araçlarda Ford tek markamdır zaten yine yapmış yapacağını. helal olsun guzel fıyatla yok satar bence.
gayet güzel olmuş bol bol vip lerini yaparlar bunların
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Fiyatı rakipleri caravella ve viano'dan aşağı olmaz sanırım.
beğenmedim ben, özellikle yandan iğrenç duruyor.
dışı içi hoş gibide konfor her zaman ki gibi boş gibi olacaktır![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
buzdolabı gibi olmuş bi de ne zaman bi transit süren görsem neden dip gaz gidiyolar hep nasıl bi makinedir bu transit insanı bu kadar mı gaza getiriyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)