Sadece ince bi delik mi ?
Deliğin olduğu yerde ezilme büzülme yok mu hiç![]()
Sadece ince bi delik mi ?
Deliğin olduğu yerde ezilme büzülme yok mu hiç![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Aynen ya fare kamış mı sokmuşta içmiş kımıldatmadan hayatta delemez.
Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler
Sıçanın ne işi var hacı burda neyşınıl cografik mi çekiyoruzOha çöp tenekesini nası deliyo ya kesin bağlantıları vardır onun başka vahşi hayvanlarla
![]()
Dr.Ecu
Basitce fare kucuk bira agir Basinc var kutuda disi gecirdiyse uffacik delinmistir zaten ....
Fare gelir isten eve yorgun argin kari dirdiri cekmemek icin yuvasindan cikar bir bakar ki ooo efes dişi takar basinctan delinmeye hazir bekleyen kutu fisss acar azini ceker kafayi gider kediye dalar .
Durum bundan ibarettir bence ..
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Valla bizim dükkanda 1metrelik sıçan oldurmuslugumuz varbildiğin kedilan HAAHAHHA bigün hatta dukkana gırdım kapıdan arabayı parketcem arabayı bıle kıpırdatmadım bahceden dukkanın ıcıne gırcektı sonra yanlıs bır hamle ile ıcerdekılere haber edınce ben gurultu yaptılar efeyeyoneldi sonuc ***** efe-1 sıçan-0
olum fare cıdden şakaya gelmez yalnız makara kukara yapıyoruz da dediklerim ofis sartları ıcın geecerlı degıl hazır saat erkenken(enazından 2değil yani) gıt al uygun bıyerden hem yapıskan hem zehir(tablet) olsun bıtsın..ztn sabaha kadar uyumayan adamsın al kucagına köpüşünü otur tv izle alt katta![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Ya bu karı dırdırı herkese zarar abi bak fare bira içiyor ucu bizede dokunuyo
Kanka bu nası şakaya gelmez olm dinazor mu bu fare insana dokunmaz sen yanlış biliyosunBen hayatta o ihtimali düşünmek istemediğimden güvenlik önlemi almaya karşıyım yok buralarda fare
![]()
Dr.Ecu
yok moruk geçiremez. burnunun geçtiği delikten geçer diyolar. oda hurafe![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Yazılanları okumadım direk başlığı cevaplayayım.
Deler. Delinmişini içindekinin içilmişini çok gördüm.
Olm fare insana dokunmaz lafi birhayli cesurca geldi la bana aslan sutumu ictin yurekmi yedin![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)