Semih bu tür olaylara neden böyle yaklaşıyorsun ? Sözüm senin gibi düşünenlere.Son postu sen yazdığın için ismini yazdım yanlış anlamaBen elhamdullillah müslümanım ve bir çok arkadasımız az çok Kur'an-ı Kerim'i bilir.Ayet ve süresini hatırlayamasam da Peygamber efendimiz Alemlere Rahmet Olarak Gönderilmiş.Alem ??? Dünya,melekler,Cinler ve bilmediğimiz yaşamlar...Kim ne derse desin ben bizden Baska yaşamların olduguna inanıyorum...He isimleri uzaylı değildir belki ama bir canlı türü var.Bugun bile hala okyanusun kilometrelerce altında varlığını bilmediğimiz yüzlerce organizma var ve gün geçtikçe farkediliyor...He bunlar abuk sabuk yaratık varı canlılar değildir o ayrı
![]()
Abi şu yönden karşı yaklaşıyorumbu tür ufo uzaylı o kadar çok gündemimizi meşgul ediyorki kendi değerlerimizin farkına varamıyoruz, uzaylı olsa ne olur olmasa ne olur ne değişir bizim için? tabiiki bizden farklı yaşamlar yada yaratık vs ne dersek adına olabilir tabiiki ama bunu öyle güzel biza karşı kullanıyorlarki ufo orda ufo şurda ufoda uzaylılar beni elledi, dediğin gibi kendi kitabımıza sahip çıksak onu okusak bu tür ben safsata diyorum şeylerden uzak durabilirz
bu arada kesinlikle yanlış anlamadım aksine bu şekilde tartışmak hoşuma gider![]()
körler sağırlar
Kainatın ne kadar büyük olduğunu biliyorsunuzdur ki bunu çok net açıklayan anlatan videolar mevcut dudak uçuklatan cinsten.Yani böyle devasa bir yapı da sadece iğne ucundan daha küçük dünyanın olması,yanlız olmasını benim pek mantığım almıyor.Bende farklı yaşamların olduğuna inanıyorum.
http://www.facebook.com/video/video....14550021935816
(2.47 den itibaren galaksimiz kayboluyor)
ice ında dediği gibi Kuran da 7 ayrı alemden bahsediliyor zaten bir kaç tanesine anlam yükleyebiliyoruz ama geri kalanları soru işareti bilinmeyen..
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Adamlar ( bahsi geçen uzaylılar ) binlerce ışık yılı mesafeyi kat edicek teknolojileri var onca yolu geliyolar bizi incelemek için yada barış için neyse sonra inerken düşüyo olabilirmi böyle birşey. Yok ufo resmi yok ufo videosu alayı fake. Sümüklü abd bile radara yakalanmıyan uçak yapıyo uzaylılarmı yapamıcak görünmeyen bi taşıt.
Ki gelseler bile barışcıl bi amaçla gelmezler. Gezegenler arası mesafeleri kat edicek teknolojiyi geliştirene kadar kendi gezegenlerinin ve doğal kaynaklarının a.... koymuşlardır ki alternatif kaynak arayışına girdikleri için öyle bir teknoloji geliştirmişlerdir. Kaynak araştırıyorlardır. Babamızın hayrına niye gelsinler. İki avuç toprak için kaç tane savaş oldu şu dünyada kaç tane insan öldü. Bu adamlar sahibinden az kullanılmış gezegeni anca kolonileştirirler yada kaynakları kullanırlar. Bize bişey öğretmeye gelmiş olma ihtimalleri çok düşüktür.
Everyday I ** çapuling...
Okudum dostum hepsinide senin bahsettiğin bi uygarlığın kanıtı olabilirmi sence. Dediğin uygarlık için çok daha gelişmiş bi örnek beklerim ben. O yazılardakiler zamanının çok ötesinde şeyler olabilir ama bundan 2-3 bin yıl sonra leonardo da vinci nin çizimleri için aynı şeyler söylenebilir.
Everyday I ** çapuling...
Tabikide var benim düşüncem hem kuranda en büyük yaradan olarak geçiyor allah ve elçiside alemlere rahmen olarak söz ediliyor.
Asıl merak ettiğim o kadar gezegen galaksi var illaki olmak zorunda hayat oksijenle değil belki farklı bi kimyayla yaşıyan.
Geldiklerinde dinlerini sormak lazım kitap onlarada gitmiş mi o çok merak ediyorum konuyu farklı bi boyuta taşımak istemiyorum dile getirdim sadece![]()
bundan 2-3 bin yıl süre sonrasını bilemeyeceğim ne olacak? ama bundan 6bin yıl önce yapılmış mısır piramitlerinin dahi sırrının çözülemiyor olması gayet yeterli ileri düzey bir ırkın kavmin olduğunu ortaya koymaya.
Leonardo nun çizimleri ne yazıkki hayat bulamamış. Discovery de bir ekip gerçeğe döküyordu bir çoğu gereksiz ve ütopik şeylerdi. Top teknolojisinin olduğu bir dönemde tahtadan alet yapmak pek akıllıca olmasa gerek.
ama diğerlerine baktığımızda o zamanın teknolojisiyle olmaz dediğimiz şeyleri yapmışlar. örnek pil. elektriğin bulunması 200 yıllık bir hadise iken m.ö. 2500 de bunu kullanmak hatta depolamak için pil yapmaları bence büyük başarı ve düşündüğümüzden kat be kat ileride olduklarını gösterir.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Uzaylılar neden uçakları yada adı neyse onlara lamba koysun insanlar gibi :S enteresan birisi kendince yapmış bence ve videonun devamı yokmu gitmez mi insan yanına yahu
Aerodinamiden bir haberlermiş![]()
İşte öyle bir durum olurda gelirde derlerse yok biz birşeye inanmıyoruz yok gelmedi falan diye büyük bir yalan ortaya çıkmış olur insanlık yalanı diye düşündüm.
Ama gelirde derlerse evet bizede geldi şöyle şöyle kitaplar heralde o zaman dünya üstünde allahın varlığına ve kitabına inanmayan kalmaz.
Bu fikirde nereden aklıma geldi bir karikatür vardı.
Selam dünyalı kıble ne tarafta diyor uzaylı, imam ile papaz yan yana imam gördün mü şeklinde el hareketi yapıyor
edit: hatta bu http://www.seyvet.com/resim/71db362df1.jpg
Kuran kerim tüm alemlri inmiştir.
Şu an bile dünyada kuran ın varlığını bilmiyen bi çok insan vardır
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
google amcaya ancient ufos yazınca eskiden ressamlarım çizdiği resimlerdeki ufoları gösteriyor bu arada. haberiniz olsun
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)