Aynen öyle en basit örnek vermek gerekirse daha dün izledim.
Kentin göbeğinde bir kabile motor sikleti falan yaratık zannedip ok talan atıyorlarmış
Adamlar hala çağı yakalayamamışlar. Daha neler var. Ben biraz araştırayım şu deneyleri bakalım daha neler çıkacak konuyuda saptırtmayalım. Yanlış anlaşılmayalım![]()
Ben küçükken çok farklı fanteziler kuruyordum
Bir ara acaba biz deneymiyiz diye bir düşüncem bile vardı dünyaya ekilmiş farklı farklı türler gönderdiler zaman zaman gelip bizi gözlemliyorlar falan diye bile düşünmüştümHatta arada gelip insanlara bazı şeyleri öğrettiler falan mısır piramitlerini ilk öğrendiğim zamanlar özellikle bunları düşünüyordum
Bir süre sonra dünya dünyadan sonra peki ne olacak falan derken dedim Erel conta yanacak bu konuları zorlamaÇünkü beyin biryerden sonra rolantinin altına düşüyo fakire kalıyordu direk OEM chip i attım devam hayata
Bunuda küçük bir latife olarak paylaşmak istedimTürklerin dünyaya mesajı
http://www.imppaint.com/wp-content/u...2/01/erdl2.png
1 saattir falan konuyu okuyorum yeminle kafam gecti ya psikolojim yeni yerine oturmuştu gene psişik düşüncelere giricem...
imza...
ciddi hayal gücün kuvvetliymiş de sen benim kurduğum hayalleri bi bilsen hahahaha hayattan soğursun
Allahtan atlattım onları![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şu Facebook linkli videoyu izledikten sonra bir soru işareti daha çıktı evren biryerde bitiyor sonuna gitti animasyonda dairesel peki onun dışında ne var ?
Bu kadar büyük evrende eşşek değilya milyar sayıda gezegende hayat vardır![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
tesla nın adı geçmiş kablosuz elektrikle ilgili . izlemenizi tavsiye ederim.
şurdan indirebilirsiniz.
MULTi History Channel | Nikola Tesla| DVBRIp
yanlız ohaaa dedim kesinlikle incelenmesi gereken bir albüm. ben 43 üncüsayfaya geldim. Kadın cidden manyak o bölgelerde tekbaşına dolaşıp fotoğraf çekmesi. ve yanlış anlamadığysam gecede kalmış
43. sayfada unoffical souce lardan gelen fotoğraflarda hakkaten radyasyonun ne derece etkili olduğunu gösteriyoriçim bir fena oldu
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)