geçen gün alışveriş merkezindeyiz kaynanam ve eşim...ben çantalarını taşıyorum arkadan...tanıdık birilerini gördüler...bende elim uzatttım tam "merhaba ben tünay" diyecekken kaynanam elime vurdu..."indir o elini yavşak" dedi..."ben söylerim kim olduğunu!!"...."peki anneciğim" dedim bende![]()
Bir Cumartesi günü kayınvalide ve eşim Kadıköy'de alışverişteydiler, eşim bizi gelip alırmısın dedi, baktım Kadıköy arapsaçına dönmüş, ben hayatta girmem o trafiğe siz gelin dedim, o gün bugündür beraber Kadıköy'e gitmiyorlar
Yanlız kadının intikamı benden kötü olacak gibi; her gittiğimizde 3 çeşit tatlı yapıyor ve hepsinden de tabağa koyup zorla yedirtiyor, sanırım şeker komasına sokup öteki tarafa sorunsuz şekilde iade ettirecek.
Hayır, bendeki şeker problemini de bilerek yapıyor, bilmese neyse diyecem de, bu şekil ölürsem cinayetten içeri atarlar mı kayınvalideyi![]()
![]()
Valla toruna süper bakar, o potansiyeli görebiliyorum, lakin eve yerleşmesinden korkuyorum. Birde çocuk ilerike yaşlarda obez falan olur, sonra ne o star'daki programa çıkar. Tshirt üzerine kilosunu yazarlar, sonra psikolojisini düzeltecez diye otur işin yoksa uğraş dur.
Konu neydi, hah suskunlar, biz buraya nasıl geldik; en ufak fikrim yok.![]()
peh benim kaynananın maşallahı var ozaman ya ben eve gelince hemen ocağa çay konur odanın engüzel yerinde ben otururum tek koltukta kumanda bende
Ama hanım kendi evimizde bi dedğimi 2 etmez anasının yanında bi garip oluyo anlamıyorum bu durumu![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
lan mılletın sevgılısının derdıne demedıgınızı komadınız.
geldınız burda kaynana muhabbetı yapıyonuz hanaunana
yalnız cidden yaşlarını dorumu ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bu arada yaprak sarma çok güzel olmuş kızlar,haftaya bana bekliyorum...hadi eyvallah![]()
ters etki yaratmaya çalışıyo adam
eşinin karşısında görmek lazım bence aynn anlattıgı gibidir beyler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)