Suskunlar 18. bölüm 1. fragman
Suskunlar 18.Bölüm 1.Fragman - YouTube
2.fragman
Suskunlar 18.Bölüm 2.Fragman - YouTube
Güzel bölüm bekliyor bizi.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Suskunlar geçen sezon çok severek izlediğim bir diziydi ama bu sezon ya ben çok önyargılıyım, ya geçen sezon çok severek izlediğimden kötü yanlarını göremedim dizinin ya da gerçekten saçmaladılar. İrfan ufacık çakıyla parçalanacak Şahin'i piyasasının bile üstüne satıyorHurdacı da hanım evladı tipli bir adam değildi pek. Aynı gün içinde süper hızlı hurdacımız arabayı paramparça yapıyor. Parçalanmış Şahin'in motoru 6 silindir
Tecavüzcü Mustafa swap yapmış arabaya tecavüzden sonra hızlı kaçabilmek için herhalde
Ayrıca 2 bölümdür sivri zekalı avukatımız Ecevit de dahil kimse İrfan ve Sait'ten şüphelenmiyor. Şüphelenmeyi bırakın akıllarına bile gelmiyor. 1 senedir bu adamlar ne yapıyor ne ediyor hiç düşünmüyorlar. Hee bu arada düğün günü ortalık yerdeki gelin odasında o tecavüz nasıl gerçekleşti o da ayrı bir konu. Daha ufak tefek bir sürü saçmalık var da yazmaya gerek yok.
Senarist arkadaş biraz daha kafa yorup senaryoyu toparlamazsa çok izleyici kaybeder bu dizi bence...
Hakkaten ama ya,tırnaklarımı yiyorum bir kişinin bile aklına gelmez mi arkadaş Irfan noldu Sait ne oldu,bu Gurur neden koşa koşa geliyor hergün?Bi de adamlar action'a cıkıyor,Gurur bizimkiler kosmaya basladıgı an telefona sarılıyor, bir kişi de dönüp bakmıyor ki arkasına sen napiyon diye
![]()
şu ibo kadar sabırlı birini görmedim seni anlıyorum gülten dedinasıl yani dedi kız hapishanede banada ......................
![]()
Dizi gittikçe hızlanıyor senaryoyu yazan kişinin ne kullandığını merak etmeye başladım.![]()
Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)