User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
94 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Dis Ağrısına Acil ve En Etkili Çözüm Nedir? Yardim!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sendeki diş ağrısı değil 20 yaş dişin büyük ihtimal diğer dişlerini ittiriyor ve çene kemiğin ağrıyor. Rakı falan fayda etmez. Orada enfeksiyon varsada müdehale edemez doktorlar. Antibiyotik kullanacaksın sonra operasyonla alacaklar.

Arkadaşlar dış kulak iltihap ağrısını hayatta mukayese etmem başka ağrı ile. Bizim sutopçuların kronik hastalığıdır ölene kadar bırakmaz peşini 2-3 senede bir çıkar yazları. Ya denizden ya havuzdan ya da şebeke suyundan kaparsın. Kulak bir şişer içeri değil ilaç hava girmez. Ağrısı inim inim inletir. Normalde voltaren iğne günde 1 defa yapılır ben sabah akşam iğne vurdururum bide duyma olayıda sona erer. Kulağında sanki kulak tıpacı varmış gibi. Sürekli kulak damlası aman diim.
    IN BOOST WE TRUST

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sendeki diş ağrısı değil 20 yaş dişin büyük ihtimal diğer dişlerini ittiriyor ve çene kemiğin ağrıyor. Rakı falan fayda etmez. Orada enfeksiyon varsada müdehale edemez doktorlar. Antibiyotik kullanacaksın sonra operasyonla alacaklar.

Arkadaşlar dış kulak iltihap ağrısını hayatta mukayese etmem başka ağrı ile. Bizim sutopçuların kronik hastalığıdır ölene kadar bırakmaz peşini 2-3 senede bir çıkar yazları. Ya denizden ya havuzdan ya da şebeke suyundan kaparsın. Kulak bir şişer içeri değil ilaç hava girmez. Ağrısı inim inim inletir. Normalde voltaren iğne günde 1 defa yapılır ben sabah akşam iğne vurdururum bide duyma olayıda sona erer. Kulağında sanki kulak tıpacı varmış gibi. Sürekli kulak damlası aman diim.

aynen öyle kendisi değil zaten öndeki dişleri ittiriyo ve dediğiniz gibi hiçbişey fayda etmediği gibi şu anda müdahele etme şansı da yokmuş biraz daha çekicekmişim ağrıları, ondan sonra cerrahi müdaheleyle alıcaklar
    her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolanya falan dökme tahriş olur doktara gittiğinde oda bişey yapamaz

ağrı kesicinin işe yaramadığı yerde dişnol kesin çözümdür

dişinol bilmiyorum kişiden kişiye değişir mi ama diş ağrısını sadece 3-5dk geçirip daha sonra ağızda değdiği yerlerde deriyi soyuyor, hatta 2 hafta önce kullandığımda dudağımın kenarına geldi ve hala yara var orada, resmen zehirden farkı yok

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mcanx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dişinol bilmiyorum kişiden kişiye değişir mi ama diş ağrısını sadece 3-5dk geçirip daha sonra ağızda değdiği yerlerde deriyi soyuyor, hatta 2 hafta önce kullandığımda dudağımın kenarına geldi ve hala yara var orada, resmen zehirden farkı yok
    Arveles işe yaramadı mı? 4-5 saat rahat ettirmesi gerekirdi seni?

YUSUF
    Misafir
    herhangi bir dişçiye gidin dişinize uyuşturucu yapsın anında geçer yaklaşık olarak 3-4 saat idare eder inş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arveles işe yaramadı mı? 4-5 saat rahat ettirmesi gerekirdi seni?

yaradı yaradı şimdi rahatım , yoksa foruma girmeyi bırakın dün akşam 2 dk gezinmeden duramıyodum bile. arveles en iyisi, teşekkürler

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yaradı yaradı şimdi rahatım , yoksa foruma girmeyi bırakın dün akşam 2 dk gezinmeden duramıyodum bile. arveles en iyisi, teşekkürler
    Devamlı kullanamazsın ama onu.. Sorun yaratan şeyi tedavi etmez, sadece ağrısını giderir. doktor yanında antibiotik de verdi ise önce iltihap temizlenecek, temizlenirken ağrı çekmemen için arveles kullanacak, iltihap temizlenince de operasyon geçireceksin muhtemelen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    majezik tavsiye ederim diş agrıların da baya etkili ama kökten çözüm çektirip kurtulmak
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2008 ben 19 yasındayım gömülü kalmış benim 20 lik diş . yamuk büyüyor yanındaki dişe baskı yapıyo ucu cıkmıs az bi şey tek hatırladıgım kafamla banyodaki fayansların bir kaç tanesini kırdıgım ( daha dorusu çatlatdım :d kafam yumruk gibi sismişdi ) soguk su bi boka yaramıyor dahada cortingen oluyon ben dayadım suyu iyice akıttım duş fıskiyesini agzıma sokmaya calısdım tazigi verdikce rahatlatsın diye ama iyice kudurdum nasıl kafa ata ata fayansı kırdım hatırlamıyom ankarada osmanlı agız diş saglıgı hastanesi var babam elimi ayagım baglayarak götürdü korkudan geçde olsa gittim doktora baktı ben mudahele edemem buna intihap var dagılmasını bekliycez dedi . 1000 mg lık 6 günlük sabah aksam vurulmak üzre 12 tane igne 3 tane antibiyotik verdi az bir sey dagıldı intihap öyle cekdiler ameliyatıda kolay degil 2 tane bayan yaptı ameliyatı benim dişe 3 tane arka arkaya igne vurdular baya bir gömülmüş diş 3 tane igneden sonra ben pertim. suratım yamuldu kafamın sag tarafını hissetmiyom bi yandan kesip biciyolar agzıma 2 tane hortum atdılar paso kan cekiyo hortumlar dişden ne kadar kan fıskırıyorsa rahat bir 40 dakka sürdü sonunda cıkarmayı basardılar dişi ufacık bi şeymiş ameliyattan sonra 1.5 gün konusamadım su an sana önerebilcegim tek şey fazla abartmamak faydası ile banyoya gir suyu iyice akıt fıskıyeyi agzına daya . bizzat denedim işe yarıyo ama iyice abartma intihapı yoksa dahada arıtoyo ama gecici sure olarak iyi geliyo birde majezik tablet var mavi ufak bir hap çok kuvvetli bir agrı kesici varsa mutlaka al

bu arada su an sen dişcide olman lazım pardon sen cokdan atlatmıssındır belki başka diş arısı olan arkadas icin geçerli olabilir bu

d16y4
    Misafir
    viski iç sabaha bişey kalmaz

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde ağrıyo doktora gitmem lazım ama korkuyorum.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sene 2008 ben 19 yasındayım gömülü kalmış benim 20 lik diş . yamuk büyüyor yanındaki dişe baskı yapıyo ucu cıkmıs az bi şey tek hatırladıgım kafamla banyodaki fayansların bir kaç tanesini kırdıgım ( daha dorusu çatlatdım :d kafam yumruk gibi sismişdi ) soguk su bi boka yaramıyor dahada cortingen oluyon ben dayadım suyu iyice akıttım duş fıskiyesini agzıma sokmaya calısdım tazigi verdikce rahatlatsın diye ama iyice kudurdum nasıl kafa ata ata fayansı kırdım hatırlamıyom ankarada osmanlı agız diş saglıgı hastanesi var babam elimi ayagım baglayarak götürdü korkudan geçde olsa gittim doktora baktı ben mudahele edemem buna intihap var dagılmasını bekliycez dedi . 1000 mg lık 6 günlük sabah aksam vurulmak üzre 12 tane igne 3 tane antibiyotik verdi az bir sey dagıldı intihap öyle cekdiler ameliyatıda kolay degil 2 tane bayan yaptı ameliyatı benim dişe 3 tane arka arkaya igne vurdular baya bir gömülmüş diş 3 tane igneden sonra ben pertim. suratım yamuldu kafamın sag tarafını hissetmiyom bi yandan kesip biciyolar agzıma 2 tane hortum atdılar paso kan cekiyo hortumlar dişden ne kadar kan fıskırıyorsa rahat bir 40 dakka sürdü sonunda cıkarmayı basardılar dişi ufacık bi şeymiş ameliyattan sonra 1.5 gün konusamadım su an sana önerebilcegim tek şey fazla abartmamak faydası ile banyoya gir suyu iyice akıt fıskıyeyi agzına daya . bizzat denedim işe yarıyo ama iyice abartma intihapı yoksa dahada arıtoyo ama gecici sure olarak iyi geliyo birde majezik tablet var mavi ufak bir hap çok kuvvetli bir agrı kesici varsa mutlaka al

bu arada su an sen dişcide olman lazım pardon sen cokdan atlatmıssındır belki başka diş arısı olan arkadas icin geçerli olabilir bu

geçmiş olsun sanada, baya şiirsel olmuş yazı başka hastalıklarını da dinleyesim geldi

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben vd40 sıkıyorum iyi geliyor dene bence.ama yutma.
    komançero garage

tLq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jetokain ampul yada citanes flakon ilacını bulabilirseniz enjektöre çekip ağrıyan dişinizin üstüne dökerseniz fayda gösterir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden bu diş gece vakti agrıyor bilimsel bi açıklaması varmı ?
    Bioritm geceyin yavaşladığı için..

Diş ağrısı için ağzınıza sirke alıp çalkalayıp ve sonra tükürün. Ama sakın yutmayın kusarsınız.. Kısa süreli olarak ağrınızı keser. Kesti diye tekrarlamayın. Abartırsanız Dişinol ile aynı etkiyi gösterir.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

erdinc06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi 35' lik Rakı al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben vd40 sıkıyorum iyi geliyor dene bence.ama yutma.
    pas sökücü mü kullanıcaz?

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pas sökücü mü kullanıcaz?
    böle bi forumda bu konuya böle cvp normal bence şaşırmadım

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 20 lik diş ağrısı herkeste oluyormu tırstım şimdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)