Arkadaşlar 8-10 arası bi bütçeyle RSİ alınabilir gördüğüm kadarıyla sizce nasıldır memmun edermi filtre eksoz kat iptali fazla bişe yapmıycaz bu paralara başka tavsiye edilecek biraz giden bi araba varmıdır?
Arkadaşlar 8-10 arası bi bütçeyle RSİ alınabilir gördüğüm kadarıyla sizce nasıldır memmun edermi filtre eksoz kat iptali fazla bişe yapmıycaz bu paralara başka tavsiye edilecek biraz giden bi araba varmıdır?
Arkadaşım için düşünüyoruz maksimum 10 lira var ama giden bi araba olursa iyi olucak corsa gsi clio rsi düşündük şimdilik crx te olabilir yorumlarınızı bekliyorum
seçeneklerde crx varsa ,bence crx ı hem yuklemesı daha kolay hemde dıgerlerınden ıyı gıdıyordur.
Valla benim özüm hondacı gönlüm CRX ten yana ama direksiyonu hidrolik değil diye takıntı yapmışTemiz bi crx ben bile alabilirim hala içimdedir yani.
4 yıl kullandım ve şuanda 2.sini aldım ben memnunum tatmin edici...
pp,düzboru,cai ile tadından yenmez yapılanların nasıl gittiğini gördüm crx hakkında fikrim yok honda sevmediğimden dolayı hiç araştırmadım gsi'ı bir çok kişi önerecektir tercihlerin arasına koyduğunuzda ben şahsi fikrimi söyliyeyim gsi konusunda yol tutuşunu ve frenini beğenmedim ve korktum son binişim oldueğer kafanızda performans varsa heyecan aramak istemiyorsanız crx veya gsi alın... ama rsi için şunu söyliyebilirim konfor, yol tutuşu, freni
ve kolay kolay arıza yapmayan herşeyiyle dört dörtlük bir araç kendileri...
///RENAULTsport
PPRMotorsport
zamanında turbolananı vardı başka bi forumdan biri yapmıştı , yürüyoduda güzeldi ,bende baya bakındım , yalovada bitane füme var o biraz iyiydi sahibindende vardı bi ara
Egzantrik yazilim cai egzoz ile yururunu gordum. Baya baya iyiydi. Filtre egzozlu hali corsa gsi ecoteclerin filtreli halinden daha hizlidir. Motor kulaklari cok zayifdir hemen koparir. 1 ve 2. Vitesleri cok iyidir. 3 fena degildir. 4 ve 5 zayiftir.
kısa şanzumanı sayesinde gayet keyifli bir arabadır.. iç mekanı artık demode oldu haliyle..koltukları rahattır fan kasnagında sorun olabiliyor, ha keza motor kulaklarıda çabuk kopar..yagsız susuz bıraksan bile tınlamaz taş gibi motoru vardır.
Tango-1 never dies.
Biz almistik bir tane, elektrik sorunlari sac bas yoldurmustu. Acaip bir ecusu var, rolanti ayar motoru da bir acaip, sogukta problem cikarirdi. 1.6 16v cliolardan alman cok cok cok daha mantikli olur.
Built to fall....
Bende clio 1.6 16v var zaten ama 10 lirayada temizini bulamayız haliylen keşke 1.6 16 v alabilse ben çok memmunum
Sahibindende 41 bin km'de boyasız f7r megane coupe ilanı vardı...denilen gibiyse alınabilir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)