eg civicde bulunabilir o fiyatlara .
inşallah bakalım aklımızdakiler sizlerinde düşünceleriyle birleşince birşeye karar vericez crx razı olursa bencede en güçlü motorda crx te bu arabaların içinde zaten.
daha önce ufak çapta araştırmıştım pek mümkün olmadığnı duymuştum ama.yinede sorayım
üst kapak değiştirerek 16v yapabilirmiyiz bu aracı.uygun kapak var mı ?
bu arada rsi 880kg cıkbilmem anlatabildim mi
![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
yaw rsi dediniz kabarttınız içimdeki isteği peh yauw.... cık cık cık
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
kuzenimde var bence güzel arac frenleri cok ama cok iyigidisi eh işte cok performans beklelemk gerek ust devirleri cansız ama alt devirler torklu ok sorun cıkartıcagını sanmıyorum cıkarsada parcları kolay bulunuyo bence alınır bi ara ama temizini bulmak sart
www.vava.cars
rsi 900 kusur kg olmasin? benim rsi ruhsatta o yaziyor diye animsiyorum. 16s f7p li ayni kasa faz1 980 kg (fabrika verisi)
kesinlikle crx.
RSi bilmem de, 97 model 1.4 vardı bizde otomatik vites. Beyin arızasından dolayı araç yolda giderken durduk yere stop ediyordu. Annemle birlikte kamyonun altında kalıyorduk araç bu şekilde stop ettiği için.
Elektrik sorununa çok dikkat edilmeli, çok ciddi boyutlarda çünkü.
Rsi güzel araçtır ama bir crx değil.Temiz bir crx bulursanız ömrünüzdeki en keyifli anları yaşarsınız ama alıcagınız crx temiz değilse süründürür ona göre.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
1.4 ve otomatik bir modelle aynı kasa diye kıyaslamamak gerekir diye düşünüyorum.. motor ve elektrik tesisatı tümden farklı sonuçta...
ayrıca eli, ayağı düzgün bir RSi kolay kolay arıza çıkarmaz her arabanın keyfe keder masrafları olur crx hakkında hiç bir bilgim yok ama yaş olarak bakarsan mekanik yorgunluğu kat, kat fazladır temiz bir gsi'ında o paralara olacağını sanmam alırken parasını çok dert etmez temiz bir rsi alırsanız başınız ağrımaz.![]()
///RENAULTsport
PPRMotorsport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)