User Tag List

Sayfa 17/18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
327 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: DOĞUŞ OTO (vw) işin hokunu çıkarttı

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi zewk meselesi Volkswagen kullancıları araclarından memnun.. Onu beklemiyim gidim şunu alayım zamanı olmayan aceleci insan işi.. arabamı sipariş verdim kaporamı yatırdım. 3 ay bekledim dilediğim araç geldi...

Bu arada Volkswagen polodada digital klima war hawa yastığına gelincede 2 hawa yastığıyla 5 yıldız alıp 2010 yılının en iyi aracı secildi hani zewk tercih meselesi ama auris golf klasmanı bir arac karşılaştırmak yanlış olmuş .. volkswagen 2 elde en cok prim eden aracların başında geliyor.. belkediğim süreyi buna sayıp aracıma keyifle biniyorum.

bu arada volkswagende alınabilecek donanımlar şuan için coğu firmada yok.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Çoğu kişi tamamen vw'nin rakiplerine göre az olan değer kaybı nedeniyle tercih ediyor.

Şirketten bir abim polo alıcam ama başka ne bakabilirim dedi , bütçesine göre daha donanımla 2 model söyledim baktı etti beğendi ama 2 sene sonra satarken zarar ederim,yavaş satılır vs diyip polo aldı.

Bakış açısı bu olduktan sonra vw çok ekmek yer.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 2010 scirocco aldım 52 liraya sıfır 55liraya 2.el sattım ben satığımda sıfırı 59 liraydı.. garip bi şekilde bu araçtan kar elde ettim ötv zamanı benim aracın aynısını 47 lere alanlar oldu ben aracımı 2 haftada sattım istediğim fiyata
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2.elde gerçektende Altın gibi diyebiliriz.. En basiti benim son aldığım 2 MK5 Jetta'da baya prim yaptı. En kötü ihtimalle aldığın fiyata satıyorsun o bile kar.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    rocco piyasası ayrı alem zaten ona hiç girmiyorum altından daha değerli

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte asıl problem senin dediğin gibi müşteri arzına uygun araç getirememek.

En boş araçları getiriyorlar doğal olarak müşteri istemiyor,en ufak eklentide hop 2-3ay sıra.

Diğer markalar gibi alt-orta-üst donanımları getirseler şu problemler yarı yarıya hallolur bence
    haklısın da en boş arabaları, yani aslında pazar payını yüksek olduğu arabalara bile sıra...
    metalik boya farkı atıyorum 750 TL geçirrrrr bu ne demek ya!!!
    ya 2012 deyiz 2012!!!! serviste zaten geçirme sahtekalrık 10 numara. ve ne yazıktır ki servislerin durumu 10 yıldır artarak böyle..

10 yıl önce, skoda servisinde sahibi geldi para yok kazanamıyoruz falan fişman, geçirin dedi ya adam gelen arabalara herşeyi değiştirin dedi.. ne olursa!! o 1 ay herkese geçirdiler garanti bozulmasın diye vatandaşa girdi...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

emreozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Auris ile Golf'ü karşılaştırmak elmayla limonu karşılaştırmak gibi olmuş

Bir ürüne çok talep olduğunda zor bulunur. Bundan doğal birşey olamaz. Dünyadaki diğer VW-AUDI ve VAG araçları forumlarını açıp araştırırsanız bizim az bile beklediğimizi görürsünüz. Türkiye'de otomobil piyasası iyileşmeden önce, satıcılar araç satmak için takla atarlardı, piyasa küçüktü, ellerindeki küçük stoğu nasıl eritiriz diye akla karayı seçerlerdi. Şimdi ise araba bulunmuyor. Bu ekonomimiz açısından bence iyi bir gelişme. Sonuçta otomotiv parçaları üreten bir ülkeyiz. Bu araçlar ithal bile olsa dolaylı yoldan birçok sektörü kalkındırıyor.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emreozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir ürüne çok talep olduğunda zor bulunur. Bundan doğal birşey olamaz. Dünyadaki diğer VW-AUDI ve VAG araçları forumlarını açıp araştırırsanız bizim az bile beklediğimizi görürsünüz. Türkiye'de otomobil piyasası iyileşmeden önce, satıcılar araç satmak için takla atarlardı, piyasa küçüktü, ellerindeki küçük stoğu nasıl eritiriz diye akla karayı seçerlerdi. Şimdi ise araba bulunmuyor. Bu ekonomimiz açısından bence iyi bir gelişme. Sonuçta otomotiv parçaları üreten bir ülkeyiz. Bu araçlar ithal bile olsa dolaylı yoldan birçok sektörü kalkındırıyor.
    Ben ekonomimiz için kötü oldugunu düşünüyorum bu gelişme ve büyümenin.

Şu anda piyasada gezen araçların %50 sinden fazlası kredi ile alınmış, bir araştırmaya göre %70 kart ile akaryakıt alıyor ve büyük yüzdede kredi kartı borcu olanlar var. Halk olmayan parayı tüketmeye çok alıştı, enerjiye giden parada ortada, sonuçta üretmiyoruz onuda ithal ediyoruz. Benzin fiyatları ve vergilerin bu kadar yüksek olmasına rağmen piyasa giderek büyüyor ama buna bu gidişle yakın zamanda ne altyapı ne ekonomi dayanıcak gibi duruyor. Yakın zamanda bu bölgede bir savaş söz konusu ve bundan Türkiye'ninde etkileneceği (en azından ekonomik olarak) çok ortada. Her savaş döneminde özellikle petrol fiyatları artarki, İran petrol çıkartan bir ülke. Konu farklı yönlere gitti ama buna değinmek istedim alanım olduğu için. Umarım bu ekonomi balonu patlamaz...

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    metalik boya farkı atıyorum 750 TL geçirrrrr bu ne demek ya!!!
    ya 2012 deyiz 2012!!!! serviste zaten geçirme sahtekalrık 10 numara. ve ne yazıktır ki servislerin durumu 10 yıldır artarak böyle..
    ...
    Boya işiyle uğraşsaydınız niye pahalı olduğunu bilirdiniz. Boya pigmentini çok ucuz bişey zannetmeyin.Özellikle Japonyada tsunamide Dünyanın en büyük boya pigmenti üreticisinin fabrikasının mahvolmasından sonra çok normal.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tsunamiden önce de o paraydı o boya. Boya pigmenti sadece Vag grupta mı pahalı acaba ? Renault ya da Hyundai falan niye istemiyor metalik boya farkı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boya işiyle uğraşsaydınız niye pahalı olduğunu bilirdiniz. Boya pigmentini çok ucuz bişey zannetmeyin.Özellikle Japonyada tsunamide Dünyanın en büyük boya pigmenti üreticisinin fabrikasının mahvolmasından sonra çok normal.
    diğer markalar çok cömert o zaman

renk farkı almıyorlar genellikle

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz sunrooflu passat alacaktık gectıgımız yazın haziran ayında bu paket ıcın 4 ay beklıceksınız demıslerdı paramız sızın gıbı aynen hazırdı nakıt verecektık.sonra ayar olduk bızde elantra aldık babamı zor ıkna etmıstık zaten passat almaya hazır kabulde etmıstı 4 ay bekleyemedık malesef.malesef herkes audinin wolsvagenın bu yonunden sıkayetcı

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde poloyu alırken sunroof cam tavan falan olsun istedik ama nerdee

aldığımıza da şukur beklemeden

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emreozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ilk cümleni anlamadım yaw.

Golf ile neyi kıyaslıcaz Mercedes E serisini mi? yoksa BMW 5 serisini mi?

Benim bildigim Auris ile Golf aynı kategoride araçlardır. Hatta dergilerde yapılan testlerde bile (Auto Show gizli bir Golf hayranıdır) Auris, Golf, BMW 1.16 kıyasladılar sayıyı hatırlamıyorum bakarım.

Ama diğer dediklerine tamamiyle katılıyorum. Arzı az tutuyorlar cunku ülkede ne halt olacagı belli değil.

Getirirlerse gümrüğü ödenmiş araç ellerinde patlasın istemiyorlar.
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superb diye bir araç varken insanlar niye passat sırası bekliyor bende bunu anlamıyorum.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun servis icin Maltepe'deki Erel'e gittim; servis danismani icin kagida sirayla isim yaziyorlar bekleyip gorusuyorsunuz, showroom ana baba gunu zaten, milletimiz VW hayrani resmen

Beklerken arabalara bindim baktim, Amarok-Transporter-Passat-Jetta-Touareg hepsinde her sey ayni sadece konsol kalibinin sekli degisiyor

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla ben hyundainin yeni i30 ve gelicek olan i40 dan çok ümitliydim hatta yeni i30 gerek tasarım gerek donanım gerek işçilik ve motor kalitesiyle türkiyede golfü ezer geçer bu sene diye düşünüyordum ama hyundai bile uçmuş fiyatlarda adamlar yeni kasa bu ay sonu çıkıcak olan i30 ları duyduğuma göre benzinlisi 52 bin tl dizeli 60-65 bin tl civarıda olucakmış.. o paraya hakkatten bu lafı diyiceğimi ummazdım ama golf alınır..

yeni i40 larda en düşük donanımlı benzinlisi 76 bin tl olucakmış en dolusuda 153 bin tl olucakmış.. yani oda yalan olur millet gider passat alır başka araç alır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugun servis icin Maltepe'deki Erel'e gittim; servis danismani icin kagida sirayla isim yaziyorlar bekleyip gorusuyorsunuz, showroom ana baba gunu zaten, milletimiz VW hayrani resmen

Beklerken arabalara bindim baktim, Amarok-Transporter-Passat-Jetta-Touareg hepsinde her sey ayni sadece konsol kalibinin sekli degisiyor
    aynı parça kullanma konusunu hiç açmasaydın skoda audi hepsinde var, aynı direksiyon passattada var caddy de de..! aynı düğmeleri 10 çeşitin 8inde var vs... vauda diye marka yapsınlar bari tek olsun. vw audi skoda... porşun içi de aynı olur yakında transporterla hahahaha
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okadar para verip lambo aliyorsun a5 ekran ,klima,yol bilgisayari,anahtar ayni audiyemi biniyorum lambo yami?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)