User Tag List

Sayfa 7/18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
327 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: DOĞUŞ OTO (vw) işin hokunu çıkarttı

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta babama Tiguan WhiteNight aldık stokta araç yok 1 ay sonra gelecek dediler kapora verdik beklemedeyiz uzun yıllardır Vw ve Audi kullandığımızı biliyorlar bu 4. araç olacak indirim dedik cart curt hikaye indirim yok diyorlar sonra biraz çocukla samimi olduk,

İlk bir oraya Jetta almaya gittik abi gelin dedi bu aslında herkese söylenmez ama Jetta Meksika üretimi dedi bir iki şey gösterdi bagajda bakalitlerin kalitesinde ve kapı saçlarında sonra gelin dedi Tiguana Almanya üretimi bakın şurasu burası neyse zaten dedik çok sık araba değiştirmiyorsun ( 98 sıfır polo almıştık onu sattık ) dedik kıyalım paraya Tiguan olsun komple cam tavan vs.vs. güzel araç eee indirim dedik yine abi dedi sen bu arabayı alsanda almasanda gelmeden satılacak Doğuş otonun böyle bir kaygısı olmadığından çok oynayamayız fiyatlarda dedi neyse araya yukardan tanıdıkları soktuk şimdi araç gelmesini bekliyoruz o günkü kur değişimine göre fiyatlandırılacak ve pazarlığımızı yapacağız,

Ben yinede Bmw Nissana Hondaya bi gidelim dedim belki fikir değiştiririz,

bu arada biz ordayken gelen 3 tiguandan 2 'si satıldı bile 2 saat içinde bizde 3. araca kapora bıraktık ayırttık

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...
    Kıçıkırık değil 1994 den beri vw bayiisiyiz. 6 yaşından beri yazları işyerlerinde gezerek büyüdük. Az çok neyin ne olduğunu biliyoruz.
    ...

Anlaşıldı dostum. Ekmek parası. Kimseye ekmek parasını kazandığı konuda yüklenmem. Sen de kendince haklısın. VW bayisi olduğunu bilmiyordum. Şimdi herşey netleşti. Yazıların gayet doğal geliyor artık. Ama tarafsız değil.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sorunum doğuşla veya VW ile değil. Benim gözümde Ford da markadır, VW de... Benim sorunum VW'nin VW'ye tapan bilinçsiz, ama kendini prof zanneden, VW haricinde hiçbir markanın parasını haketmediğini düşünen ve kendinin en doğru kararı verip bir VW sahibi olduğu ayetine inanan, VW'ye veya Doğuş'a en ufak eleştiri geldiğinde taarruza geçen müşteri kitlesi ile. Ki buna sen de dahilsin.
    Valla ben memnunum hiç bir sıkıntım olmadı vw'den yana. Seat,audi veya citroen de satıyoruz ama vw kadar hiçbiri gözüme giremiyor. Hayatımı bile borçluyum desem yeridir. Çünkü ağır bir kaza da içinden çok şükür ki burnum bile kanamadan içinden çıkmıştım. Doğuşun stratejileri bir çok kişinin olduğu gibi benimde hoşuma gitmiyor ama sürekli Şahenk dolandırıcı bir adammış gibi yargılıyorsunuz. Ford'da güzel severiz. Binenler de var yakınlarımız da var. Jetta da sıra olduğu halde bekleyen tanıdıklarımız müşterilerimiz de var. Araba yok diye çaresiz kalıp ford'a kendi yönlendirdiğim tanıdıklarım da var. Ama yapacak bişey yok hem üretim yetersizliği,hem üretim aşamasında ki parça tedariği hemde doğuşun bazı modellere gereğinden fazla yönelmesi bu durumu ortaya çıkartıyor.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara eskihisar 4 kapı sunroof siyah Gti var 56 000 lira
    Fıyat cok uygun degıl mı ?

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selim.Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uygun mu yapmayin yahu 43 bin tlye alinan biliorum

Bende biraz yorum katayim.. Vwde staj yaparken araclari o zmanda yok satiyordu. Ayda belki bir araclik kota olusturuyordu almanya scirocco icin. Hatta sansa siparisini veripte arac gelmeden 2500 3000 tl'ye satan biliorum

R modelleri ve touareg disinda hic bir arabasina kurus vermem. Caravelle ve passatta ayni direksiyonu kullanabilen standartlari belli olan bir markayi burada araba diye bakmak sacma geliyor bana kimsede kusura bakmasin..

Cilgin sekilde filo arac satisi yapildigi icin araclar gelmeden satiliyor. Hatt klimasiz dizel otomatik golf sattik yaw 3 tane. Millet dizel bulamadigi icin klimasiz arac bile almisti.. Sene 2010 yaz..en guzelini yapiyor adamlar.. Kus serileri kulturunden gelen ulke insanlari olarak ulkemiz sartlRinda ust seviye araclar yaptiklari dogru ama kimse 6 hatta 8 ay beklemenin aciklamasini yapamaz
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selim.Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 41.250 aracımı alırken 45 liraya Gti alabiliyordum
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uygun mu yapmayin yahu 43 bin tlye lan biliorum

Bende biraz yorum katayim.. Vwde staj yaparken araclari o zmanda yom satiyordu. Ayda belki bir araclik kota olusturuyordu almanya scirocco icin. Hatta sansa siparisini veripte arac gelmeden 2500 3000 tl'ye satan biliorum

R modelleri ve touareg disinda hic bir arabasina kurus vermem. Caravelle ve passatta ayni direksiyonu kullanabilen standartlari belli olan bir markayi burada araba diye bakmak sacma geliyor bana kimsede kusura bakmasin..

Cilgin sekilde filo arac satisi yapildigi icin araclar gelmeden satiliyor. Hatt klimasiz dizel otomatik golf sattik yaw 3 tane. Millet dizel bulamadigi icin klimasiz arac bile almisti.. Sene 2010 yaz..en guzelini yapiyor adamlar.. Kus serileri kulturunden gelen ulke insanlari olarak ulkemiz sartlRinda ust seviye araclar yaptiklari dogru ama kimse 6 hatta 8 ay beklemenin aciklamasini yapamaz
    Donanım diye bir seçenek vardır kardeşim biliyorsun değil mi? Yanlış bilgilendirme olmasın. Senin 43.000 tl dediğin araba polo gti ilk Türkiyeye geldiğinde 43.850 tl olan başlangıç fiyatıydı. Yani 43.000 e ancak normal polo gibi olan gti alabiliyordun ki öyle boş olan bir gti doğuş tarafından getirilmedi.Örnek veriyorum.En boşunda bile bixenon paket vardı yani. İlk filo da gelen 78 tane gti'ın tamamı opsiyonlarla donatılmış araçlar idi. 43.000 tl ye alınabilecek arabada çöp bile yok normal polo alıyorsun üzerinde tsi 180 hp motor var,direksiyondan f1 şanzuman var,17" jant ve aynı koltuk kumaşı var başkada hiç bir farkı yok normal polodan.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta babama Tiguan WhiteNight aldık stokta araç yok 1 ay sonra gelecek dediler kapora verdik beklemedeyiz uzun yıllardır Vw ve Audi kullandığımızı biliyorlar bu 4. araç olacak indirim dedik cart curt hikaye indirim yok diyorlar sonra biraz çocukla samimi olduk,

İlk bir oraya Jetta almaya gittik abi gelin dedi bu aslında herkese söylenmez ama Jetta Meksika üretimi dedi bir iki şey gösterdi bagajda bakalitlerin kalitesinde ve kapı saçlarında sonra gelin dedi Tiguana Almanya üretimi bakın şurasu burası neyse zaten dedik çok sık araba değiştirmiyorsun ( 98 sıfır polo almıştık onu sattık ) dedik kıyalım paraya Tiguan olsun komple cam tavan vs.vs. güzel araç eee indirim dedik yine abi dedi sen bu arabayı alsanda almasanda gelmeden satılacak Doğuş otonun böyle bir kaygısı olmadığından çok oynayamayız fiyatlarda dedi neyse araya yukardan tanıdıkları soktuk şimdi araç gelmesini bekliyoruz o günkü kur değişimine göre fiyatlandırılacak ve pazarlığımızı yapacağız,

Ben yinede Bmw Nissana Hondaya bi gidelim dedim belki fikir değiştiririz,

bu arada biz ordayken gelen 3 tiguandan 2 'si satıldı bile 2 saat içinde bizde 3. araca kapora bıraktık ayırttık
    70,800 e trafik sigortasi dahil baglardim sana 2 hafta sonra teslim mayami
    "Wagen"thusiast

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolga bana Jetta yada Passat bağla lem
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donanım diye bir seçenek vardır kardeşim biliyorsun değil mi? Yanlış bilgilendirme olmasın. Senin 43.000 tl dediğin araba polo gti ilk Türkiyeye geldiğinde 43.850 tl olan başlangıç fiyatıydı. Yani 43.000 e ancak normal polo gibi olan gti alabiliyordun ki öyle boş olan bir gti doğuş tarafından getirilmedi.Örnek veriyorum.En boşunda bile bixenon paket vardı yani. İlk filo da gelen 78 tane gti'ın tamamı opsiyonlarla donatılmış araçlar idi. 43.000 tl ye alınabilecek arabada çöp bile yok normal polo alıyorsun üzerinde tsi 180 hp motor var,direksiyondan f1 şanzuman var,17" jant ve aynı koltuk kumaşı var başkada hiç bir farkı yok normal polodan.
    Arkadasim cok bilion dimi... %6 indirim ile alindi cam tavan disinda butun ozellikler mevcut rns 310 xenon 17jant dsg ne boksa hepsi var ustunde.. Cok bilion ama verdigimiz parayi bizden iyi bilemezsin heralde dimi ?
    43.000 e alindi cikislarin gereksiz oluyor.. Alt tarafi delikli naneden bahsediyoruz.. Bu kadar cikis yapma kalp kirma
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaçan kovalanır, çözmüş doğuş Türk insanı piskolojisini..

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70,800 e trafik sigortasi dahil baglardim sana 2 hafta sonra teslim mayami
    Kanka 71 falan son olur diyorlardı bizede ama dahada bastıracağız inşallah mart sonu teslim

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuş jetta highline'a 6 ay sıra verdi, grey'den daha ucuza aldım ,45 güne geliyor.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğuş jetta highline'a 6 ay sıra verdi, grey'den daha ucuza aldım ,45 güne geliyor.
    Garanti ?

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garanti ?
    one ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    one ?
    two ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satış taktiğidir psikolojik..hani çok tutuluyo herkez sırayla alıyo vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    two ?
    three forooo...

BORKED

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ülkede bu kadar dalavere varken halen grey market araba alıyormusunuz ilginc

esnaf bile grey market araçları almıyor ki vatandaş binmek için alsın. 2004 e60 5.30 ilk sahibi satıyor 70bınde kazasız grey market bizim aldıgımız rakam 47 bın tl müşterisi yok arabanın.

ayrıca şansmıdır nedir bilmiyorum ama ne zaman vw bakmaya gitsek hep boşta araba vardı aldık. 4 ay önce passat aldık babaya comfortline cart curt tam ıstedıgımız arabayı cok uygun aldık. geçen gunde bayide araba bakıyodum hazırda scirocco vardı cam tavanlı metalik siyah 64 e bıraktılar, polo gti da yakın bı abım aldı 53 e aldı dıye bılıyorum kırmızı.
    tek bulunmayan şuan jetta, çok ileriye sıra verıyolar. passat dizel yada turbo düz vites hazırda var hep, golfte var.
    komşumuzda tiguan almış 55 liraya 1.6 düz vites fena değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)