Doğuş otodan nefretimi her turlu ortamda dile getirdim Kendilerinede söyledim...
Adamlar tok satıcı..
Bunların taktiği özel sipariş geçene kazıgı yapıstır toplu araba getirirlerse stoktan satıslara kampanya uzerine kampanya...
Nedense dogusta kampanya hiç bitmiyor...
Ömrümde aldıgım İlk ve Son Vw grubu arabası olucak arabam bukadar rezillik tok ve Ahlaksız bir firma olamaz...
Jetta almaya gidiyoruz yok passat yok 3 ay sıra 8 ay sıra vs..
Gittik Ford Focus Sedan Titanium aldık JettamıHikayeymiş VW alacakların bir değil 10 defa dusunmesi lazım zamanında ben arabayı alırken bile benden 10 000 TL kapora almışlardı.
Daha satıs sonrası Rezilliklerini saymıyorum bile...
Batmaya Müstehaklar...
Edit: Birde bu bayilerin %2- 3 Kar marjımız var abi maks yuzde 2 3 yapabilioruz olaylarına asla inanmayın...
Ayrıyeten olaki arabayı istediniz... Birde buna ulaşma problemi var Şehirinde bulundugunuz Firma arac üretilmesine ragmen araba özel sipariş geçilip gelmesine ragmen birde bayinin korkma durumu var...
Arabayı istediniz kapora hazır 3 ay beklemeyi kabul ettiniz birde bayinin nazıyla ugrasıyosunuz araba getirlimiyor üretilmiyor yapamıyorz henüz üretimde yok gibi cevaplarla saçma salak bilgisiz elamanların gazabına ugruyorsunuz...
Maslak dogus otoyu aradıgımda araba geliyor 3 ay sonra istediğiniz sekilde geliyo vazgeçedebilirsiniz diyerek siparişimi mecburen Dogus maslaktan vermiştim...