aslında böyle bir sıkıntıdan memnun olan yok. bunu dile getirmek lazım.
https://www.facebook.com/vwturkiye
buralara felan yazmak lazım..
aslında böyle bir sıkıntıdan memnun olan yok. bunu dile getirmek lazım.
https://www.facebook.com/vwturkiye
buralara felan yazmak lazım..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bır arkadaşımın babası doğuşun bu 2-3 ay sonraya gun vermesini ticarete dönüştürdü.
2-3 tane jetta siparişi geçiyor kaporaları veriyor arabanın gelmesine bir hafta kala ogunkü liste fiyatından arabayı satıyorum taş atmıyor kolu yorulmuyor ne al satla uğraşıyor ne başka bişeyle her arabada ortalama 5000 lira para kazanıyor
bir de fiyatını satış gününden yüro üzerinden veriyoruz. bahse girerim yüro düşerse araçlara zam yaparlar.
yani bi de 3 ay yüro mu takip edeceğiz *******!
haziranda yüro yükselir mi düşer mi şemsiyenin küçük olmasını isterim şahsen...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Bizde gecen tiguan almaya karar verdik dogustanda fiyat aldik mezdende fiyat konusunda fark var
Ayrica dedginz gibi bu kadar su kadar ay beklemek gerek filan dediler.
Tholl-ga saolsun adamda artik nasil bisey varsa arabayi buldu getirdi cumarteside alicaz iste
Fiyat konusundada guzelligini unutmamak lazim
Burdan kendisine sesleniyorum
Tesekkurlerimi borc bilirim![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
8 ay yeni kasa passat bekleyen biliyorum
millet öyle beklemeye razı geldikten sonra doğuş un havası sönmez kimse kusura bakmasın
ya bide adamın yüzüne bakmıyorlar showroomda...ulan 55bin liraya kıçı kırık golf satıyorsun bi ilgi alaka göster dimi...
diğer markalara araba sattırıyorlar saolsunlar...doğuşa gittik araba yok dediler,citroene geçtim daha üst donanım daha uygun fiyata 5 bin lira cebime kaldı
10 gün arabasız kaldım diyede bayinin canına okudum![]()
Arakadaşlar bekliyceksınız işine gelen alır. gelmeyen almaz adam kımseye zorla araba satmıyor.fabrika yetiştiremıyor.doğuş ile alakası yok.vw alıcagına Skoda al dıyor beklemek ıstemıyorsan aynı araba.
DRİLL
Dr.Ecu
Beyler araçların hepsi var ve Gebze'de yatıyorlar , birisi böyle birşey çıtlatmıştı bana![]()
babam için jetta almaya gittik bırak 3 ay ı 6 aydan önce gelmez dediler neyse idareten benim arabayı kullandı zaman doldu gittik araç almaya biz beyaz sunrooflu sipariş verdik adamlar sunroofsuz olanını getirmişler bize babam o anda vw den vazgeçti.
Bizimle resmen dalga geçtiler hem sipraiş için kapora verdik hemde o kadar bekledik kaporayı geri alırken bile zorluk çıkarttılar sonra kaporamızı aldık ve anladık ki paranla rezil olabileceğin tek otomobil firması vw bir dahada böyle bir hataya düşmem alacak olan arkadaşlarımıda uyarıyorum sürekli vw'de müşteri anlayışı sıfır'a inmiş neredeyse hiç yok tabi bu kural bizim burdaki satıcı firma için geçerli diğer firmaları bilemiyorum.
Orhan adam bir sürü araba boş boş yatıyor diyor.
Muhtemeln yeni gelecek bir zam bekleniyor.
Hayır mantıklı bir açıklama yapsalar.
Türkiye'ye ayrılan araç sayısı yetersiz geliyor kurusa bakmayın
tam performan çalışıyoruz diye
ona da eyvallah ama adamlar almanyadan toplu araç alımı yapmıyor
yani pidecideki gibi sipariş üzerine çalışıyorlar bunun da yanına
burunlarından kıl aldırmıyorlar.
Aslında çok da umurumda değil ben bir Vw kullanıcısı değilim ama
müslüman mahallesinde de salyangoz satılmaz derler adama.
5-6 sene sonra da kimse dönüp yüzüne bakmaz. Bu böyle.
doğru söze ne denir bu memlekette paran varsada rezil oluyorsun yoksada ben olsam almazdım alsınlar arabalarını ... neyse bursada açılan doğuş oto da ağzına kadar arabayla dolu ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım bende reklammı yapıyorlar kendı çaplarında acaba
keske resim çekebilseydım bursada açtıkları kocaman yer tıka basa dolu cünkü 2 kat otoparkı var altında bilgiğim kadarıyla
![]()
Bu arada para alıp araba getirmek diye bir şey yoktur. Olamaz da. Sadece kaporo alınır. O da normal satılabilecek bir araç ise 1.000 tl sabit kaporo uygulanır. Ama uçuk kaçık bir araba olursa araç bedelinin %20'si oranında kaporo alınır. Burda olmayan araba içinde fiyat liste fiyatı neyse o verilir. Araç geldiği zaman liste üzerinden indirim yapılır. Fiyat garantisi verilemediği için indirim konuşulmaz sipariş aşamasında. Hadda müşteriye de kağıt imzalatılır fiyat garantisinin verilmediğine dair. He benim param var şimdi veriyim siz aracı getirin deseniz de olmaz çünkü araç Türkiyeye giriş yaptığı zaman ki fiyat geçerli olur. Ola ki böyle parayı alıyım getiriyim arabayı olsa o zaman ne ***** araba tırdan mı devrilir? trenden mi devrilir? gemi mi batar? arabada nefaset mi çıkar? Bu yüzden geldiği zaman fiyat değerlendirilir. Tutturmuşusunuz bir doğuş. B.k atıp duruyorsunuz. Bende çok sevmem. Ama bugün tüm markalara baktığım zaman en disiplinli marka yine vw. Parasının hakkını en iyi veren marka da kimse kusura bakmasın yine vw.Bugün 4 markanın bayiiliğini yapıyoruz. Hepsine biner,inerim. Eğitimlerine test sürüşlerine katılır gelirim. Yiğidi öldürün hakkını yemeyin.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Diğer markalar yetiştiriyor da vw'mi yetiştiremiyor bırakın allah aşkına.tamamen çakallığına yapılmış bir şey .1-2model anlarım eyvallah beklenir edilirde her model içinmi 3-5ay süre verilir bu kadarmı yoğun bu fabrikalar
Allahtan yaklaşık 15 yıldır iç plastik aksamının soyulmasına bir çözüm bulamadıklarından bugün PlastiDip ile köşeyi döndüm
VW forumlarına yok satıom. Daha yeni almışlara dökülmesin diye şeffaf, zaten dökülmüşse siyahı ver geç ekmek parası![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)