User Tag List

Sayfa 5/18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
327 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: DOĞUŞ OTO (vw) işin hokunu çıkarttı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl golf yok,her türlü bulunur ben rocco aradım hemen buldum 15-20 gune teslimdi.tek bayide olmayabilir tr kotasına -baska bayilerin ellerinde olanlara baktınızmı?dogus etimesgutta tolga bey var bi arayıp sorun isterseniz kotalarında ne varmıs belki vardır

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Grey market piyasası böyle giderse daha fazla vw'ne kayar bence. Beki doğuşun bile canını sıkar.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Şuan Hollanda dayım heryerde VW ve Grubu araçlar var.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bİz'de aile aracı olarak golf almaya gitmiştik fiyatları tam hatırlamıyorum şu an örnek veriyorum 30 liralık araba sunroof ıvır zıvır 50 lıraya cıktı adam beyaz renge bıle para ıstıyor ek olarak dıyorkı sunroflu gelmeye bılır ne duserse sısteme o gelır sadece renk ıstedıgınız gıbı gelır 3 ay sonraya atıyor bırde,kafa karıştırıyor nası gelmez istediğin araç showroomda olanları vermeye calısıyor senın ne ıstedıgın onemlı degıl belkide bayi ile alakalıdır.Babam sinirlendi vazgeçti kia rio alıcak sanırım.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

BlackEmperor
    Misafir
    almayın doğuştan araba

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi golf nasıl yokmuş dün gördük ya ;((( golf Gti var 4 kapı sunrofflu onu al ben bulurum sana Ankara'dan hep görüyorum showroomlarda o kadar beklemezsiniz ben özel sipariş Poloya 2 ay bekledim şans isi
    bana 4 kapı gti yok dedi hiç bi bayisinde... diyen doğuş oto müşteri temsilcisi...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çağırın lan o feriti buraya,cevap versin çakal...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Birazda araştırıp araba almaya gitmenizde fayda var zira;

Satış elemanları tamamen bilgisiz ve yanlış yönlendiriyor. Bana Alsancak Vosmerde Golf yok 3 ay sonra gelir dediler sistemde araştırdık yok gözüküyor. Gittim Gaziemir Vosmere Showroom da duruyor araba önceden sipariş edilmiş alacak adamın kredisinde sorun çıkmış ben aldım mesela. Opsiyon ve sipariş listesinde aynı bilgisizlik ve yanlış yönlendirmeler var. Bayileri arayıp elinizde varmı diye sormak özellikle Anadoluda çok daha mantıklı.

Ayrıca şuanda hangi firmadan araba alırsanız alın Özel kişisel sipariş vercekseniz minimum 1-1.5 ay beklersiniz. O aracın transportasyonu, üretilmesi, üretim sırası vs.. bu süreyi gerektiyor. Zira o araç size özel üretiliyor.(donanım-renk-motor kombinasyonu binlerce kombinasyon var.)

Mesela C4 almak isteyin exclusive navigasyon ekletin sadce 2.5-3 ay bekleme süresi veriyorlar.
    23" Fiat 500e LaPrima

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Premium araç firmalarının en önemli satış taktiği aracı değerli hissettirmek adına zor satmaktır. Doğuş yıllardır bunu çok güzel uyguladı ve şuan volkwagen nerdeyse premium araçlar kadar arzulanan bi araba oldu. Sıra yazılmasının sebebide aracın sıfırı olmayınca ikinci elinin fiyatının artması,ikinci elde değerlenmesi sonucunda sıfırının her zaman aranan haline getirmektir.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana 4 kapı gti yok dedi hiç bi bayisinde... diyen doğuş oto müşteri temsilcisi...
    Ankara eskihisar 4 kapı sunroof siyah Gti var 56 000 lira
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf yerine octavia bakmanı tavsiye ederım .
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bİz'de aile aracı olarak golf almaya gitmiştik fiyatları tam hatırlamıyorum şu an örnek veriyorum 30 liralık araba sunroof ıvır zıvır 50 lıraya cıktı adam beyaz renge bıle para ıstıyor ek olarak dıyorkı sunroflu gelmeye bılır ne duserse sısteme o gelır sadece renk ıstedıgınız gıbı gelır 3 ay sonraya atıyor bırde,kafa karıştırıyor nası gelmez istediğin araç showroomda olanları vermeye calısıyor senın ne ıstedıgın onemlı degıl belkide bayi ile alakalıdır.Babam sinirlendi vazgeçti kia rio alıcak sanırım.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayileri arayıp elinizde varmı diye sormak özellikle Anadoluda çok daha mantıklı.
    aynen katiliyorum siparis vermeden önce tüm bayiilere aramak sormak lazim mesela opel icinde aynisi gecerli su an bir corsa opc almak istesen 2-3 ay sira bekleyeceksin gelecek ya da gelmeyecek belli degil ama ilginc gecen gün tesadüfen ögrendik su an aydin opel bayiisinde 2012 sapsari opc sahibini bekliyormus
    always AT by AT

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav yemeyin adamı. Yok satarak premium hissettiriyormuşmuş... Bu da doğuşun pazarlama başarısıymış... Filo aracı cetta mı prömüyum? Focus neyse cetta da o... Hatta cetta artık avrupa'da bile üretilmiyor... Neyin prömüyumundan bahsediyoruz? Meksika'nın mı?

Diğer taraftan filo satışlarına odaklanmışmış... Filo bu. Yarın başka firmayla daha uygun fiyata anlaşır, ortada kalır doğuş. Hiçbir marka benim arabam filo aracı olsun diye pazar stratejisi belirlemez. Hele hele bunu dünya çapında uygulanacak bir stratejiye hiç dönüştüremez... O zaman nerde kaldı müşteri sadakati? Nerde kaldı marka değeri? Hoş, TR'de doğuş VW alana arabası gelene kadar doğuş grubunda zorunlu hizmet şartı koysa yine kaybetmez marka değerini ya... Yine kuyruklar oluşur boş plazaların önünde... Öyle de bi tabu... Meğer millet alman meraklısıymış da mercedes, bmw kesmiyormuş... Şükür VW yetişti. Şahenk sen çok yaşa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    15 yaş çocuk muabbeti yapmaya gerek yok DH deki gibi.

Normal bir araç olarak aldım, araştırdım kıyasladım, diğer markalardan ve modelleden benim isteklerime göre ve zevklerime göre uyanı istek uyandıranı buydu gittim araştırdım aldım. Ne paramla rezil oldum, nede memnuniyetsizlik yaşadım. VW premium vs muhabbeti yapmak zaten bilgisizliktir. VW nin kendi premium markası bellidir oda Audi.

Dünya kadar marka var istemeyen gider başka x-y-z marka alır.
    23" Fiat 500e LaPrima

driftnolimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf düşünüp rio alacaksa bence yeniden düşünülmeli...
    F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav yemeyin adamı. Yok satarak premium hissettiriyormuşmuş... Bu da doğuşun pazarlama başarısıymış... Filo aracı cetta mı prömüyum? Focus neyse cetta da o... Hatta cetta artık avrupa'da bile üretilmiyor... Neyin prömüyumundan bahsediyoruz? Meksika'nın mı?

Diğer taraftan filo satışlarına odaklanmışmış... Filo bu. Yarın başka firmayla daha uygun fiyata anlaşır, ortada kalır doğuş. Hiçbir marka benim arabam filo aracı olsun diye pazar stratejisi belirlemez. Hele hele bunu dünya çapında uygulanacak bir stratejiye hiç dönüştüremez... O zaman nerde kaldı müşteri sadakati? Nerde kaldı marka değeri? Hoş, TR'de doğuş VW alana arabası gelene kadar doğuş grubunda zorunlu hizmet şartı koysa yine kaybetmez marka değerini ya... Yine kuyruklar oluşur boş plazaların önünde... Öyle de bi tabu... Meğer millet alman meraklısıymış da mercedes, bmw kesmiyormuş... Şükür VW yetişti. Şahenk sen çok yaşa...
    Katılıyorum.3 Ay bekletmek çok saçma ya ayrıca bu jettaların ne farkı var yeni focuslardan Hemde çok pahalı satmaya başladı vw bence..

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 yaş çocuk muabbeti yapmaya gerek yok DH deki gibi.

Normal bir araç olarak aldım, araştırdım kıyasladım, diğer markalardan ve modelleden benim isteklerime göre ve zevklerime göre uyanı istek uyandıranı buydu gittim araştırdım aldım. Ne paramla rezil oldum, nede memnuniyetsizlik yaşadım. VW premium vs muhabbeti yapmak zaten bilgisizliktir. VW nin kendi premium markası bellidir oda Audi.

Dünya kadar marka var istemeyen gider başka x-y-z marka alır.
    Doğru bir de bu var. VW alınca doğuş grubunun birer bireyi olup o grubu temsil ettiğini düşünüyor kullanıcıları. En ufak taarruzda karşı atağa ve savunmaya geçiyorlar. Kimyevi birşeyler de var bu VW arabalarda ama ben hala çözemedim.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katiliyorum siparis vermeden önce tüm bayiilere aramak sormak lazim mesela opel icinde aynisi gecerli su an bir corsa opc almak istesen 2-3 ay sira bekleyeceksin gelecek ya da gelmeyecek belli degil ama ilginc gecen gün tesadüfen ögrendik su an aydin opel bayiisinde 2012 sapsari opc sahibini bekliyormus
    opc durumu ıstısna opc eskıdıgı ıcın oluyor bu durumda ızmırdede var arac su an almaya nıyetlendıgım 2008 yılında en az4 ay sure vermıslerdı ok dedım almaya gıttım sure belırsız dedıler almadım aslında en kotu durum prestij araclarından bıle getırmıyor fırmalar opc mesala getır 2 adet dursun ıllakı satılır 207 rc peugeot getıriyordu mesala dırek aldım
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opc durumu ıstısna opc eskıdıgı ıcın oluyor bu durumda ızmırdede var arac su an almaya nıyetlendıgım 2008 yılında en az4 ay sure vermıslerdı ok dedım almaya gıttım sure belırsız dedıler almadım aslında en kotu durum prestij araclarından bıle getırmıyor fırmalar opc mesala getır 2 adet dursun ıllakı satılır 207 rc peugeot getıriyordu mesala dırek aldım
    Volkswagen Scirocco r. Golf r ve Polo Gti getiriyor bazı showroo larında oluyor ama çok hızlı satılıyor
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)