arkadaşlar çok önemli bir bilgiyi paylasmak ıstıyprum sizinle %100 doğrudur ve ispat ta edebilirim babamın kredi kartı için bankaya yazı gonderdık dilekçe vs. sonra tabiki sallanmadı yapabılecegımız birşey yok dendi sonra tüketici haklarına gittik onlarda bankanızdan 10 yıl geriye dönük ekstre isteyin dediler istedik ama olay burada başlıyor aynen anlatıyorum bu oyuna düşmeyin inanmayın diye
*bankaya ilk gidişinde 10 yıl için bize bir mail adresi vermeniz lazım dendi mail adresi verildi ve 7 iş günü içinde gelir dediler bekledik 2009*2010 un yarısını gönderdiler sadece 1 hafta içinde
*sonra tekrar aradık tabiki anlattık durumu tamam beyfendı ben kaydınızı aldım 5 gün içerisinde eksiksiz göndericem dendi 5 gün daha bekledık 1 yıl geldi sadece
*tamam tekrar aradık göndericem 3 iş günü içinde hepsini eksiksiz dediler (tamam dedim ya 3 günde olsa alıcam bunu)
*3gün sonra baktıgımda eksık eksık yıllar yine 2 sene daha yollamıs aradım sinirli bir şekilde beyfendi 2007 öncesi için mail adresi vermeniz lazım tekrar bankaya bana ulaşmaları lazım görevlinin dedıler köpürdüm ben dedım kaç kere vericem size bu kaçıncı arayışım ne yapmak istiyorsunuz dedim beyfendi yapabılecegım bısey yok dedıler
*sabah gittim bankaya oradakı memura da anlattım durumu tekrar tamam dedi oda sonra tabi 7 gün daha bekledık ama gelen birşey yok aradım bankayı ağzıma ne gelıyorsa söyledım butun durumu anlattım
*uğraşmak istemedi birtanesi ve ana menüye aktardı benı tekrar aradım ve ağzıma ne gelıyorsa söyledım yalancısınız dedim 1 ay dır ugrasıyorum artık mahkemeye gıdıcem dedım sıyırdım kayısı resmen 1 aydır alamadığım ekstreler 5 dakkada mail atıldı hemde hepsı inanırmısınız nasıl isyan ettiğimi biraz anlamışsınızdır
*şikayet hatlarını aradım anlattım durumu dava acıcam size dedim bizde size açarız kaybedersenız davayı siz zararlı cıkarsınız gibi kelımeler kullanıp tehdit bile etti beni onunda adını soyadını aldım ve bu konuda cıddıyım mahkemeye vericem hepsını şu tüketici hakları işi sonuçlandıktan sonra yani sonuç olarak şudur arkadaşlar
BANKANIN SİZE 7 İŞ GÜNÜ 5 İŞ GÜNÜ DİYE SIYIRDIĞI ŞEY DOĞRU DEGIL BAHANELERI ÇOK ESKİLER OLDUGU ICIN ARAŞTIRILIYOR VS. AMA INANMAYIN 5 DAKİKADA 2003 TEN BU YANA GÖNDERDİLER İSTERLERSE YOLLAYA BILIYORLAR CANLARI İSTERSE YANİ YOKSA SALLIYORLAR BUNLARA INANMAYIN VE HAKKINIZI ARAYIN BEN HESAPLADIM 500 TL GİBİ BİR PARA VAR TÜKETİCİ HAKLARIYLADA GÖRÜŞTÜM MANEVİ TAZMINAT DAVASIDA AÇICAM VE TELEFON FATURALARIMDAKI BANKAYI ARADIĞIM ÜCRETLERİDE YANSITICAM ONLARA 1 AYDIR UĞRAŞTIM İŞİN SONUCU 5 DAKKADA GELDİ MAİLLER ŞİMDŞİ TÜKETİCİ HAKLARINA VERDİM HERŞEYİ VE BEKLIYORUM 1 AY İÇİNDE SONUÇLANICAK AMA SİNİR SİSTEMİM ÇOK ZEDELENDI BIRDAHA HİÇBİR ŞEKİLDE BANKALARLA İŞİM OLMAZ LANET OLSUN