User Tag List

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234 ... SonSon
205 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Üst kapak hikayesi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aren okudum hepsini sx olayınıda anlattgnda cok uzulmustm bu seferde boyle bi olay olmus buyuk sansszlıkmı desem baska bsey mı yazsam blemedm. Bidaha 2el araba almamaya calıs bakalm sıfırndada yasıyacakmsn boyle bı sorun. Ve sabırına hasta oldum baskası olsa arabalara kuserdi
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsini okudum malinin arkasinda durmak esnafligi iyi yapana helal olsun.suclu olan zaten cezayi ceker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaaaa sahtekar yaa olm dün sen demedin mi abi bu kapağı senin Megane a takalım rahat 20 hp si var sana 500 e veririm diyodun. Demek 750 ye istediler diye vermedin piyasasını yükselticeksin di mi nan. En son 1000 veriim bak.

Geçmiş olsun kardeşim. Boşver milletin ağzı torba değil ki büzesin. Ama ben Özgünün yazılımından şüpheleniyorum.
    IN BOOST WE TRUST

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arenim gecmis olsun kardesim dedigim gibi nerden ne cikar bakmak lazim

cip kisa kapah
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıyı baştan sonra okudum çok geçmiş olsun öncelikle keşke aracını satan malını satan herkes sizin gibi olsa üç kuruşa tenezzül eden insanlar keşke bu yazıyı okuyabilse kardeşim

tekrardan çok geçmiş olsun bir an önce yollara dönmesi dileğiyle...

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun , tanımama rağmen yazdıkların samimi geldi ,dürüst buldum. Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başına gelenlere üzüldüm umarım bundan sonra sıkıntı yaşamazsın

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka raat ol bulucam kapağı, İstanbul emliyeti arkanda

benim buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama, doğru insanlarla tanıştığımı ve dürüst adamlarla dostluk kurduguma inanıyorum. Bu yazıdan sonra da cidden ADAM oldugun ortaya çıkıyor. Helal parayla çalışan adam bir şekilde sorununu çözecek ve hakkını alacaktır kardesim. düşün ben 2011 araç aldım 0 kokusu üzerinde neler geldi başıma
    Bunlarıda aşıcaz İnşallah. herturlü destek ve yardıma da hazırım. Sıkıntı yapma baştan yaratıcaz icabında 10 numero olucak EMG sonrasında
    SX gibi değil EMG, neyin ne oldugunu herkes biliyor artık.. Ağzı olan konuşmaz artık umarım ne senin ne de başkasının arkasından.
    Dürüst adam oldugu belli Cumhur'un, yazında da belirttiğin gibi.. "Kardeşim bişey lazımsa hallederiz" demesi bile ADAM OLDUGUNUN GÖSTERGESİdir..
    Çözülecek tüm sorunlar.. Çin'den gelene kadar adam gibi araba olacak. Kazasız belasız kullanacaksın İnşallah. Sonrada uçan kuşa sıkıcaz.

ama yine beni geçemeyeceksin akşama mekandayım bekliyorum iki çorba 5 çay içelim.. bide Y Tayyara spec yazıcaz Opuyorum pampa..

EMG CİDDEN GERGİN PAMPAAAAA

p.s : kanka Yekta arabayı torunlarına sakliyacak
    son bir ekleme yapayım.. Bu ARABA AYARSIZ, PATLAK kapakla M3 yiyor ayardan sonra da bana sapladı arkadan konuşan varsa haddini bilsin
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sen herşeyinle dürüst bir adamsın. Talihsizlikler üstüste gelmiş...
    Canın sağolsun.
    Abi Çok teşekkür ederim dürüst olmak en ilk insanlık görvimiz aslında talihsizliklere artık çok alıştım abi
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yazdıkların herşeyi özetliyo zaten aren keşke herkes senin gibi olsa..
    Sağol kankacım seninlede alışverişimiz vasıtasıyla tanıştık ama iyi bir dostluğumuz oldu ama işte her alışverişte böle olmuyomuş lafım CUmhur abiden dışarı bu arada

Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dürüstsün görüldüğü üzere, umarım problemler çözülür hayırlısıyla bir dahada böyle sıkıntılar yaşamazsın.

Da arkadaş ne yazmıssın okucaz diye başımız döndü
    Allah daha büyüğünden korusun kaza bela vermesin bu sorunlar gelir geçer Biraz yazdım kafa açtım sanırım herkezden özür dilerim

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son zamanlarda garip seyler coğaldı ya inanamadım sawas yanımda yapmamış olmasa o kapağı inanmazdım gördüm hiç inanmıyorum ama gözümün önünde yaptı o kapağı imkansız okapak olamaz ben dahaii portlarım huahuauha

artı yazılımdan diyeme giricem 1 sen oluyo yahu yazılımını yapalı ben onun *** atmak isteyenlere ii cvp olmuş arenim

HAAa nasssı Ses kanka

arabnızı güvenmediğiniz yerlere bırakmıyorsunuz
    Nassı SES kanha 2 de bastım abi Allah sendende 1000 lerce kez razı olsun az uğraşmadın benle hakkın denmez sen ve tüm ecufast ekibinin akşam ayara çıkıyo muyuz hahahaha arananalar bçlümüne kapağımı arıyorum diye ilanı açıyorum abi: arabam sanayide güvenilir yerlerde abi kapı pencere full açık:
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah ilerde almak istediğim arabaların sahipleri sizin gibi olur..
    İnşallah aslında ne kadar güvenimiz kırıldı birkaç kansız yüzünden aslında normal olan dürüst satıcı olmak ama artık herkezden araba alınmıyo
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavrım çok geçmiş olsun nedir seninde bu talihsizliğin yaa beni geçtin
    ama cidden çok garip bi durum
    Abi maşallah dediğin 3 gün yaşıyop seninde hahahaha şaka bi yana allah razı olsun abi sende benim bi abimsin ettiğimiz muhabbetler yeter
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dokundunmu adamin arabasina

Yok abi görmedi bile Muştu panpamda sıkntı yok bu sefer

Gecmis olsun duzelir hersey yavas yavas
    İnşallah hızlı yavaş düzelicek bir şeklde kafayı takmıyorum alıştım daha önceye yönelikte çok vukaatıim var audi TT maceram var bide oda çok bomba kafam ticarete iyi basıyo ama araba konusunda kör talihliyim

Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    delikanlı adamları seviyorum
    Sağol abi abilerimizden ne gördüysek onu uyguluyoruz
    Alıntı Alper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    obaaaa KAPAK YOK . . .

Hadi Kapağı Çaldın Aküyü neden aLMADIN

adamsın Arenimo
    HAHAHAHA Abi aküyü alsalar belli olurdu ya o senin adamlığın CcC Alper reyiz bu arada Lift 10 bin TL
    Alıntı Rascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun aren. senin nekadar dürüst olduğuna her şekilde kefil olurum eğer yapabiliceğim birşey varsa yardımda etmek isterim. tekrar çok geçmiş olsun
    Sağol kankam desteğini eksik etmedin sende PM den gönderdiğin telif içinde çok sağol çok naziksin panpaD
    Alıntı Speedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi talihsizlikler serüveni..

Allah daha fazlasını vermesin,Nazar deveyi tavaya,insanı mezara koyar derler hakikaten doğru..
    Nazara göze çok inanıyorum ve citten yıldızım düşük sanırım
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamın hasosusun. Samimi söylüyorum, adam dediğin senin gibi olucak. Kimisi teneke parçası için sırt çevirir eşine dostuna. Fakat (yanlış anlaşılmiym lütfen) sen belki de birinci dereceden şüpheli olarak görülebilecek, arabayı aldığın kişi için bile defalarca "abimdir, güveniyorum, aramızda hiçbir sıkıntı yok" yazıp defalarca vurgulamışsın. Helal olsun. Dicek bişey yok abi.
    Sağol kankacım Cumhur abiye kendim kadar güvenirim an tereddüt etmedim İnsanları tanımak için ticaret yapmak gerekiyo daha iyi tanıyosun 10 araba aldık 10 adam tanıdık kimisi adam kimisi adamcık
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en begendıgım mınılerden maşallah
    hersey guzel ustun basarıya ulasan herkez elestırılır buda basarının kanıtıdır ama para mevzusu cok sacma altın kaplatırım kımsede sesını cıkaramaz gercekten de kımene dokulen paradan bunuda anlamak guc tabı
    Çok teşekkür ederim insanlar malesef konuşuyo harcamış almış işte sana ne ama yok konuşucaklar daha çok konuşucaklar hep böle değil mi?
    Alıntı F.Dogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin başınıza gelenleri okurken aklıma vosvosu ilk aldıgımdaki zamanlarım geldi sorunsuz diye aldık 10 binden fazla harcadık ahhaha :d
    Bende MGF ve TT macerasıda var haytımda biraz fazla şanslıyım
    geçmiş olsun bundan sonra sorunsuz sıkıntısız binersiniz inşallah.
    İnşallah tek temennim
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üç kuruşu kar bilen insanlar ne yazıkki aramızda
    Ve olmaya devam edicek :S
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şansızlıklar hep ust uste gelmiş

ama şu kapak olayı çok garip gerçekten

artık aracımızı emanet etmeyede çekinir olucaz
    KAPAK bana oldu kanka kapağı güzel temizettiriyorum şimdi iş yermde masama cam fanus yapıp koyucam baş köşeme ömür boyu baktıkça bunu yapanın anasının kulaklarını ınlatıcam araçlarımızı bıraktığımız yerlere aman çok dikkat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aren okudum hepsini sx olayınıda anlattgnda cok uzulmustm bu seferde boyle bi olay olmus buyuk sansszlıkmı desem baska bsey mı yazsam blemedm. Bidaha 2el araba almamaya calıs bakalm sıfırndada yasıyacakmsn boyle bı sorun. Ve sabırına hasta oldum baskası olsa arabalara kuserdi
    Valla kanka sende biliyosun başıma gelenleri kör talihimi şansımı 0 arabadan kullanırsam kesin davalık olurum kesin bu sefer kanka arabalara küsmek istiyorum ama küsemiyorum EMG ile aramızda başka bir bağ var
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepsini okudum malinin arkasinda durmak esnafligi iyi yapana helal olsun.suclu olan zaten cezayi ceker
    Aynen öyle malının arkasnda lafta diğl özde durucak satana katar herşey iyi sonrasını da gördük kimilerinin ama Cumhur abiyle haftada 1 konuşuruz mutlaka

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaaaa sahtekar yaa olm dün sen demedin mi abi bu kapağı senin Megane a takalım rahat 20 hp si var sana 500 e veririm diyodun. Demek 750 ye istediler diye vermedin piyasasını yükselticeksin di mi nan. En son 1000 veriim bak.

Geçmiş olsun kardeşim. Boşver milletin ağzı torba değil ki büzesin. Ama ben Özgünün yazılımından şüpheleniyorum.
    Abi tam sana çakıyodum kapağı bak pişamn oldum konuyu açmaya :P şaka bi yana can sıkıcı işler ama durmak yok yola devam EMG 12 saniyelere inmeden durmak yok ya Emre Leventler Cemal abimler 2 saniyelere inmeye çalışıyo ben 12 kumda oynicam yeminle ya kumda
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arenim gecmis olsun kardesim dedigim gibi nerden ne cikar bakmak lazim

cip kisa kapah
    Çip var kapak var kısa yok diyoduk KAPAK bana oldu valla hahahaha abi bide neydi ATEŞLEME METHANOL SEVERİM Erdem Reyizden alıntıdır
    Alıntı FB10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazıyı baştan sonra okudum çok geçmiş olsun öncelikle keşke aracını satan malını satan herkes sizin gibi olsa üç kuruşa tenezzül eden insanlar keşke bu yazıyı okuyabilse kardeşim

tekrardan çok geçmiş olsun bir an önce yollara dönmesi dileğiyle...
    onlar okumaz yada girer okur geri çıkar kişi kendini bilir inşallah sahalara yakın zamanda dönücek
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun , tanımama rağmen yazdıkların samimi geldi ,dürüst buldum. Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.
    Sağol allah razı olsun çok şükür etrafımda hep iyi insanlar var zaten olmayanıda ayıkladım döktüm hepsini üstümden
    Alıntı sasuuke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başına gelenlere üzüldüm umarım bundan sonra sıkıntı yaşamazsın
    İnşallah amin
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka raat ol bulucam kapağı, İstanbul emliyeti arkanda

benim buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama, doğru insanlarla tanıştığımı ve dürüst adamlarla dostluk kurduguma inanıyorum. Bu yazıdan sonra da cidden ADAM oldugun ortaya çıkıyor. Helal parayla çalışan adam bir şekilde sorununu çözecek ve hakkını alacaktır kardesim. düşün ben 2011 araç aldım 0 kokusu üzerinde neler geldi başıma
    Bunlarıda aşıcaz İnşallah. herturlü destek ve yardıma da hazırım. Sıkıntı yapma baştan yaratıcaz icabında 10 numero olucak EMG sonrasında
    SX gibi değil EMG, neyin ne oldugunu herkes biliyor artık.. Ağzı olan konuşmaz artık umarım ne senin ne de başkasının arkasından.
    Dürüst adam oldugu belli Cumhur'un, yazında da belirttiğin gibi.. "Kardeşim bişey lazımsa hallederiz" demesi bile ADAM OLDUGUNUN GÖSTERGESİdir..
    Çözülecek tüm sorunlar.. Çin'den gelene kadar adam gibi araba olacak. Kazasız belasız kullanacaksın İnşallah. Sonrada uçan kuşa sıkıcaz.

ama yine beni geçemeyeceksin akşama mekandayım bekliyorum iki çorba 5 çay içelim.. bide Y Tayyara spec yazıcaz Opuyorum pampa..

EMG CİDDEN GERGİN PAMPAAAAA

p.s : kanka Yekta arabayı torunlarına sakliyacak
    son bir ekleme yapayım.. Bu ARABA AYARSIZ, PATLAK kapakla M3 yiyor ayardan sonra da bana sapladı arkadan konuşan varsa haddini bilsin
    Ya KUKU adamsın ya seviyorum seni EMG gerçekten çok hızlı abiiii olum ne yaparsan yap beni geçemicen ne yaparsan yap geç olm geçen sen ol benim ole takıntım yok senin küçük keremin sağolsun akşam gel sana spec yazıcaz allahtan Ufuk yok bişe diğil be oluuuum 5000 bine bitiyo TL mi kanka yok be oluuuuum USD

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet aren'in de dediği gibi bi alışverişimiz oldu bi insan adam olduğunu telefondaki konuşmasından bile belli eder o kadar ilgili ki anlatamam valla ben böyle iyi bi satıcı görmedim

Edit: Hala sucuk ekmek borcum var
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay kardesim benim ya okuken yer geldi agladim yer geldi guldum yer geldi kendimden kareler yakaladim kapagin ardindaki sir perdesi ne olucak ? Emg yaplanlardan fazlasini hakediyormu ? emg cooper s bu sefer guldurmedi
    Hersey istedigin gibi olucak kardesim benide aksilikler kovaliyo ama hayirlisiyla misss gibi siyrilicaz herseyden emegi gecenlerinde eline saglik

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aren geçmiş olsun garip bi olay

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emg cooper s bu sefer guldurmedi
    son şakasını yaptı
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Aren büyük geçmişler olsun, piyasada doğmamış çocuğun rızkına göz diken adamcıklar olduktan sonra bu tip şeyleri hepimiz yaşıyoruz farklı şekillerde bile olsa malesef ki..

canlı tanışmadık hiç ama yazdıklarından sonra bende yeri geldi üzüldüm, yeri geldi güldüm okurken.. Allah gönlüne göre versin, inşallah en iyi şekilde EMG cooper sahalara yani yollara geri dönecektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet aren'in de dediği gibi bi alışverişimiz oldu bi insan adam olduğunu telefondaki konuşmasından bile belli eder o kadar ilgili ki anlatamam valla ben böyle iyi bi satıcı görmedim

Edit: Hala sucuk ekmek borcum var
    Benimde sana ziyaret borcum var hayırsızım kabul ediyorum kanka düşüncelerimiz karşılıklı kanka biliyosun ticaret yaptık ama birbirimizi tanıdık bu bi değer işte
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay kardesim benim ya okuken yer geldi agladim yer geldi guldum yer geldi kendimden kareler yakaladim kapagin ardindaki sir perdesi ne olucak ? Emg yaplanlardan fazlasini hakediyormu ? emg cooper s bu sefer guldurmedi
    Hersey istedigin gibi olucak kardesim benide aksilikler kovaliyo ama hayirlisiyla misss gibi siyrilicaz herseyden emegi gecenlerinde eline saglik
    Emre sağol kankam görüyosun işte aksilkler silsilesi Kanka EMG herşeyi hak ediyo bu arabaya çok inandım sadece en ufak vidasında dahi beni geç sanayide adını yazdığım herkezin büyük emeği var ben en çok emeğe değer veriyorum kanka sevdiğim insanlar yanımda benmle destekliyolar gerisi öyle yada böyle gelir sağlık olsun
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren geçmiş olsun garip bi olay
    Kanka işte sende şahit oldun iyi kötü olaylara arananlar bölümüne açıyorum konuyu kapağımı arıyorum diye gülüyorum halime artık

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka dibine kadar yanindayim bende anadolu yakasi sanayi siteri ve parcacilar cemiyeti yaninda emg cooper s icin ve aren kankam icin seve seve

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin Ust kapagı benım vti a taktık
    acıklıyorum sımdı

şaka bı yana geçmiş olsun bu zamanda boyle seyler oluyor işte..

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çatlağı tespit ettiğiniz anda yeni kapağı sipariş edecektin, bu tip araçlarda öyle kaynakla doldur taşla senin benim gibi adamın yapabileceği şeyler değil Aren o iş hatan olmuş boşa işçilik parası harcamışın, gerçi keşke içine sincek kadar olsaymışda enazından ikinci elde değerlendirirdin gönül rahatlığıyla satardın bi arkadaşa. en temizini yapmışın yeni kapak almakla. kim işliyecek şimdi kapağı?
    tekrar geçmiş olsun yaşanan süreçler çok normal sen olanı biteni yazmışın herkesin başına gelenk şeylerde kimse çıkıp böyle anlatamaz işte,,
    TeamPASAOGLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)