geçmiş osun aren can sıkıcı bi olay gerçekten ama olucağı varmış demekki
emg ler hep hızlı![]()
![]()
3 kuruş için bu kadar dansözlük yapan insanın olması gerçekten üzücü,sende fazla iyi niyetlisin be kardeşim gerçekten,güvenini hala sarsmamış olmalarına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü sürekli aynı durum..
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz,geldikten sonra inşallah sıkıntısız sorunsuz binersin..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Gul olum sen daha sana koydugum ilce varya onu uzay bosluguna ceviricemkankamsin
Cok tesekkur ederim kankacim Allah hepimizin gonlune gore versin kotuyle karslastirmasin
Kanka desteginizi asla esirgemeyin morali yuksek tutmak lazim bu donemde
Biliyodummmmmm:@ hahahaha kanka saglik olsun dedik ama can skici baska bisey dgil
Abi sende bende az cekmedik anlatirizda kimden saklicam cok sukur herzaman herseyim seffaf Allah satirmasin satarsamda yazarim herseyimi alicak olan sansi ama aklimin ucundan dahi satmak gecmiyo kapak tamiri yapildi sorun yok suan ama saibeli kapak satmam odama koyucam isyerinde guzel cam bi kapak yapicam misbide Aren hazir araba aldi diyenler vardi serhat abi bi donem okusunlar iste yuruyenininden egzostuna kapagina kadar kim yapmis bu arkadan konusanlar bni tilt ediyolar ya
![]()
aren kapağı bana ver lan saheser die koyak![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Büyük geçmiş olsun.lakin oyle bır zamandayızkı herkez bırılerının hakkını nasıl yesem dusuncesınde kı sızın gıbı dusununenler bunlarında arasında bır nebze ınsanı sevındırıyor umarım hersey gonlunuzce olur
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
Sanırım en büyük şoku sizden sonra ben geçiriyorum. O arabanın pek çok şeyiyle beraber ilgilendik Cumhurla ve aracın kaldığı garaj sayısı , yattığı gün oldukça az.. Inanılır gibi değil ..
Geçmiş olsun kanka da ne diyeceğimi bilemedim nasıl iş onu hiç çözemedim ..
yazık dıyorumm cok uzuldum bundan sonra ınsallah hersey yolunda gıderr durustlukten bısey cıkmaz sen aynen boyle devam et her zaman kazanan sen olacaksın ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Sagolasin Gorkem kankam bn zaten Cumhur Abiye guveniyorum Savasada guveniyorum aldgimdan beri sorunlarim ayni bndede kndim kadar guvendgim yerde kaldi saglik olsun kanka
Sagol gercekten cok tesekkur ederim durustum allah kimseyi sasirtmasin umarim hersey iyi olucak
Kanka ayip ediyosun teeler arabada kanka araba maslakta![]()
Geçmiş olsun. Ama takmayın kafanıza oluyor malesef böyle şeyler.
Inanilir gibi degil. Hirsizlik her yerde oluyor orasi ayrida ,islenmis kapagi alip yerine kusurlusunu takan nasil bir insanlik disi zihniyet olabilir..Cok gecmis olsun..Maddi kisminin yaninda manevi olarakta yormustur seni Aren..
Türkiyeye aren gibi insanlar lazım ... ( hemde bol sayıda , ama malesef tam tersi durumlar söz konusu!!! ) cok gecmis olsun ...
Takmamaya calisiyorum artik geyige vuruyorum
Kanka kerem gercekten efsane bi adam su anda yanimda egzantrik bakiyoruz findik turbota
Biraz talihsizlik biraz sans iste saglik olsun
Kankam sagol iste talihsizlik maddi illaki yoruyo ama manevi cokertti
Sagol macunum iyi dileklerin icin
Valla kime ne oldu bilmiyorum ama en son bana kapak oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)