Arkadaşlar kurumuş kuş pisliğini temizlemek için kullandığınız veya bildiğiniz sprey, sıvı, bez, vs. ürünler var mı?
Arkadaşlar kurumuş kuş pisliğini temizlemek için kullandığınız veya bildiğiniz sprey, sıvı, bez, vs. ürünler var mı?
Adımız deliye çıktı mahallede kuş pisliği temizliyoz diyeFormul= çeşme suyu+ultraviole uranyumtitan alaşımlı bez (Mikrofiber bez yani
)
farkedince hemen sıkıntı yok ama bazen gözden kaçıyor ve kuruyor o zaman resmen kazımak gerekiyor.. belki onu çözücü veya yumuşatıcı ürünler vardır diye merak ettim.
bıraz zorr bıkac gun gectı ıse ustunde ız kalcaktırrvernık yanması dedıgımız olay gerceklesecktır gecmıs olsun eger kısa surelı ıse sılınce gecıyoo fakat part ettıgınız yerde sureklı aynı problmı yasıyosanız boya koruma yaptırmanızı tavsıye ederım
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
yalan yok tükürüp siliyorumşaka bir yana su,ıslak mendil vs ne varsa siliyorum günlerce kurutma fırsatım hiç olmadı
![]()
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
Gecen gun 3 4 gun boyunca kalmis gunes altinda dogal olarak iz yapmis cikarmak icin ise ince zimpara snra ustune pasta sonra cila yaptim hic eser kalmadi cok saglikli bir uygulama degil ama ondan baska caresi yok![]()
boyayı maf edıyor vallaha kus pıslıgı asit mi ne varmıs pıslıklerınde boyaya fena zarar verıyor gorunce bıraz su ıle ıslatıyorum yumusayıncada ıslak bez ıle alıyorum sonra ıslak bezle sılıp kuruluyorum
nette araştırırken şuna denk geldim bilen var mı?
Autoglym - car cleaning products, car care products, car valeting, car detailing
Formula1 Scratch Out diye bi ürün kullanmıştım (içeriği arko krem kıvamında )işe yarıyor,8,10 tl, tekzen vs yapımarketlerde var...
![]()
kus pisligi arac uzerinde gereginden fazla sure ile kaldiginda sadece boyayi degil sacada zarar veriyor. kazitip boyatsaniz bile kus pisliginin yeri belli olabiliyor.
Arabaya s.çtıkları yetmiyormuş gibi bi de üstüme de s.çıyorlar artık a..![]()
Arkadaslar birde siz farkettnz mi bilmiyrmda bizim evin onunde mecburen agac altina koyuyrm eger araba pisse hic sican kus yok ama o gun arabayi yikattysam eger 5 dak ya pisletyrlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)