kimler geldiSonuçlar ne oldu
![]()
kimler geldiSonuçlar ne oldu
![]()
Revo geldi cok tesekkkurler
Evotec i kakatec olarak deistirdik![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ECU FAST tebrıkler, neşeniz yerinizdeydiorda da söyledım burdan da yazayım. başarılarınızın devamını diliyorum. allah yolunuzu açık etsin emeğinizin karsılıgını alıyosunuz....
Ecufast vs Revo 1.4Tsi - YouTube
EFast polo Gt Bocanegra Revo
ilk video benden olsun
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
sitenin açılışına da koyalım bu videoyu, ama bocanegra yazmayın en azındanee hadi minibüs vardı tonla video vardı tek bu mu?? haa fark olarak tek bunda fark var tabi egzosum kapalı olunca ama diğer videolarda var bizden çekilen, koyarlar az sonra.. mesela aynı zamanda safayla da yüründü onları da ekleseniz..
Gerçektende harika bir geceydi. Düzenleyen gelen herkesin emeğine ayagına sağlık. Video çeken arkadaşlar oldu, en kısa zamanda yükleyeceklerdir.
O senin güzelliğin Mehmet
Mecit abi gece hakikatten çok güzel geçti, dediğin gibi gelen herkesin ayağına, arabasına sağlık
Bocanegralarla olan denemeleri upload ediyorum![]()
Guzeldi usuduk falan ama degdi bence gelenlere tesekkurler ayaginiza saglik.
Tsilar fena yuruyorlar ama Duhan hepsinden ayri![]()
Geceye bir nebzede olsa keyif kattıysam ne mutlu bana. 1.4TSI lar artık kendilerini aşmış durumdalar. Video ben çekmedim ama çeken arkadaşlar eminim paylaşacaklardır. Ortam ve sohbet bir harikaydıbu kadar wag bir arada görmeyeli uzun zaman olmuştu
Bu arada GOLF R ın sahibi Fırat arkadaşıma burdanda tekrardan teşekkür ederim ayaklarına sağlık.
Aynen Fırat iyiki her rollda gelip beni golf r almak için gaza getiriosun nasıl teşekkür etsem bilemedimkredisini ödetirim en olmadı sana
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)