Bocanegraya en iyi tutunduğum video, diğerlerinide yüklücektim ama bir videoyu 40 dk.da yüklediDiğer videolarda fark bariz bocanegrolar kafadan 6-7 boy açıyor, top speddlerde yanlarına geliyorum.
Bocanegraya en iyi tutunduğum video, diğerlerinide yüklücektim ama bir videoyu 40 dk.da yüklediDiğer videolarda fark bariz bocanegrolar kafadan 6-7 boy açıyor, top speddlerde yanlarına geliyorum.
Abi şu farka bakarmısın neredeyse şişmemiş hali 10 boy fark yapıyor
2. vites
3. vites burda gaza geç basıyorum
Mert kardeşim bi ara senin araçtan video çeken bir arkadaş vardı, bizim aracın videosunu yüklerse bizinkinin sesinide bi duymuş olalım![]()
diger konudada yazdigim gibi;
Mert G´isimli üyeden Alıntı
burada bnm egzosun kapalı olduğunu söyledim, safadan bile 3-4 boy yedim burada.. tek bu video mu var, dönüşte hız'la yürüdüğümüz fazılı geçtiğimizi koysaydınız keşke..
slmlar,
bu video donusteki en son cektigimiz video 2 ye 2..yani eksoz kapali vs deil 160 km itibariyle fark basliyor zaten..
2 ye tek denedigimizde gecildim ama adil olani kistas almicaksak komik olurdu yani..bu arada eksozun kapaliyken de denedik onda 6-7 boy olmustu zaten koymadik video..
biz hep 2 kisiydik sari cupra ile denemede dahil olmak uzere yani esit agirlikta sonuc yukaridaki videodur...
denemeler gayet iyiydi katilan herkese tesekkurler))