Geçen aynısı başıma geldi.Ben ve kuzenim arabanın arkasını diğer tarafa çevirdik belimiz koptu ama oldu.Araba focus du
Geçen aynısı başıma geldi.Ben ve kuzenim arabanın arkasını diğer tarafa çevirdik belimiz koptu ama oldu.Araba focus du
saygısız insanlar anlamak zor bildiğin kalın kafa bunlar, bizim apartmanın önüne arka apartmandaki hıyarın biri dadanmıştı boş diye girişi kapatıyor zaten giriş tek yerden itfaiye ambulans gelse giremicek 1 kere silecek kaldırdım anlamadı 2.de not yazdım yine sallamadı 3.de polise haber vericem ve arabana zarar vericem yazdım sileceklerin ikisinide havaya diktim ertesi günü bidaha koyamadı yine koysaydı hem polisi arıcaktım hemde silecekleri kıracaktım acayip kafaya takmıştım
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Öncelikle çözüm önerileri için teşekkür ederim abilerim konuyu açtıktan yaklaşık 10 dk sonra arabanının kaybolduğunu farkettik.Fakat işin komik yanı hasta kuzenim durulduğu için durumun aciliyeti bitti.Adamda artık yakında bitecek olan aküsüne yansın :/
Sarhoş şekilde koymuş olabilir
geçenlerde başımıza geldi 2 katlı kapalı otoparkta jeep in biri alt kata inişe park edip gitmiş güvenlikte görmemiş o esnada 1 gün boyunca alt kattaki 50 den fazla araç kitlendi kaldı
çekici otoparka girmiyor araç sorento yerinden kalkmıyor
kimse alamadı aracını akşam a anca gitmişti..
Sıkıntılı durum..
Ankarada ATESTAŞ cekicileri buyuk bir zewkle aninda damlarlar polise bildirince...
Arabanin arkasini kaydirsaniz bile polise bildirin ceksinler
M.Resat Simsek
Garajda arac var, adam israrla, her gece, istisnasiz olarak garajin girisine koyuyor arabasini.
Birkac kere uyarildi, hala koyduguna gore anlamamis,
uzerinde yazi yazan duba yaptirilip garajin girisine konuldu, yani adam arabadan inip, o dubayi kaldirip kenara koyup sonra arabasini yine garaj girisinin tamamini kapatacak sekilde koyuyor,
her sefer goruldugunde silecekleri kaldiriliyor ama halen daha devam ediliyor,
hatta silecek kaldirilma ile de kalmayip o park etmek yasaktir yazan duba aracin sol on kapisina yaslaniyor sabah gorsun de utanir belki diye, yine ayni olay devam ediyor.
Konu ile ilgili en az 15-20 kere 155 aranip bilgi verilmistir ancak hicbir sekilde yardimci olunmamistir. Yapacak birsey yok, park yasak tabelasi yoksa biz birsey yapamayiz diyorlar.
Kendimiz cekici cagirip cektirsek derseniz de arac kendi aracimiz olmadigi icin oyle bir seye hakkimiz yok tabiki.
Simdi bu konu ile ilgili yarin oburgun gelip de adam deseki kardesim sen kimsin benim silecegimi kaldiriyorsun, al iste basina belayi hic yok yere..
Ne diyelim arkadaslar, ne yapalim bir fikir verin. En azindan bir park yasagi cezasi kesilseydi veya bir kere de olsa arabasi otoparka falan cektirilebilseydi. Ama tanidik polis yoksa olacaga benzemiyor
Onur
14' f30 316
Yakınlarda fabrika-imalathane varsa ordan forklift isteyin 10 lira falan verin adama 2 bıçaklı olanla tam yandan alıp kaldırıp kenara koysunlar.
Yaylada bir kere arabamın önüne park eden bir connectin sileceklerini kaldırmadım direk söktüm. Banana silecekti güzeldi valla. Diğer taraftan ittire kakatıra çıkardım arabayı o zaman Fiesta vardı![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ya garajda 1 veya 2 arac vardir toplasan. Bir kere de uyarinca yapanin kim oldugu anlasilacaktir. Yoksa zaten 4 lastik, 2 silecek gitse kafadan baya zarar iste ama sonradan sikinti yasanmak istenmiyor. Insanca istenildi, olmuyor. Bari legal olsun (olabiliyorsa tabi)
Onur
14' f30 316
dök hidroliği geç madem anlamıyo adam
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
kilitli direkler koyun anahtarı sizde kalsın arabayı çıkınca direkleri takıp kilitleyin bir daha yanaşamaz.
Sitenin garajında bi kamil sürekli arabayı yer olsun olmasın bizim arabanın arkasına yan bi vaziyette koyuyodu. Tam ortalamasada cıkmama engel oluyo sürekli. Defalarca babama söyledim oda arkadası diye üstelemedi pek en sonunda bigün arabayı ordan çıkarıp atv ile 3 4 defa gidip geldim sol arka çamurluğunda ve tamponda sonra arabayı içeri sokmamaya başladı, Onada öyle bişey lazım![]()
şöylede yapabilirsiniz aracı yolu zora çekicek şekilde kaldırın sonra polisi arayın araç geçişi olmuyor yolu kapatıyor şeklinde ihbar geçin belki gelip çekerler.
Bu araç direk sizin girişi kapatıyor ama değil mi? Eski oturdugum yerde park sorunu olan bir bölgeydi. Altında kapalı garajı olan bir apartman vardı ve apartmanın bahcesının yanındaki duvarada yabancı araç parkedemez diye tabela koymuşlar. Gece geç gelince bende mecburen koyuyordum, çünkü orası ne onların garajı ile alakalı biryer arada 10 metre var, ayrıca normal devletin yolu binaylada bağlantısı yok. Bir kaç kere uyarmışlardı bende burası sizin apartmanın bahçesi değil size noluyor falan dedim. Restleştik birşey olmadı, bir ay sonra falan parkederken bir megane geldi çek gardaşım ben koyacam apartmanda oturuyom dedi, eyv dedim restleşmeyelim bu parketti. Sonra bir gün geldim silecekleri falan çevirmişler kaldırmışlar... Elemanın biride motorunu siliyor garajın kapıdaBen bağırınca bu çıktı on kere söyledik koymada etmede bimnemne , senmi yaptın demeden daldım elemana
can havliyle garaja kaçtı
bağırış çağırış bütün apartman indi. Üstüne polis çağırdım, çocuk şikayetçide olamadı
arabanın 3 sileceğinide biriside demiri olmak üzere yetkili serviste değiştirttim çocuğada ödettim bir güzel. Öyle direk ver hidroliği, yar lastiği olayları hoş olmuyor. ama bu benımm dediğim farklı bir olay eğer sizin garajı kapatıyorsa tam hayvanmış. Bu bahsettiğim belediyenin yolu, sadece apartmanın önü diye koyma kardeşim diyor davarolar.
sizin yine iyi, babam her gun araayi garajin onune koyuyor her gun kavga ediyorum![]()
mahallede yokmu boyle delikanlı tabir edilen gençlerden
söyle biraz zarar versinler araca,bizim mahallede acınmaz böyle tiplere
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)