User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
239 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Garaj Önüne Park

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    En cok ben cekıyorumdur heralde TR de park sıkıntısı .. Dükkan sahibi benim evimin önünü parselleyemez arkadas yok empatiymiş bilmemkimmiş,müşteri gelirmiş gidermiş..Geçelim bunları.

İşin garip tarafı adamların dukkanının onu(yol degıl dukkanın onu bıldıgımız kapısından cıkıp 1adım attıgımız kısım) bızım tapuda benım otoparkım diye gozukuyo..Ama babamla herseferınde papaz oluyorum o ayrı mevzu..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlık olanlara, aradıgımda bulacagım adamlara bir sey demem, surekli dukkan onune inatla park edenleri bir kac kez efendice uyarırım, sebebini anlatırOtoım, yok olmuyor once arabasının sileceklerini, sonra lastiklerini, olmadı boyasını, en son karteline matkapla delik acarım ( bunu en son care olarak, 1 kez yaptım faydalı oldu)

otoparka cekerim genellikle arabamı, olmadı dukkan onune gerekirse dukkan sahibine sorarım, surekli tel numaramı on cama koyarım,

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    şuan dükkanın önüne park etmiş şerefsizin biri,arabam da yolun karşısında duruyor,giremedim park yerine.

napayım buna Allah için,cinlerim tepemde etmediğim küfür kalmadı yeminle.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süreklilik halinde tornavidayla ön kaputun üstüne "Adam gibi park etmeyi öğren" yazılabilir.
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadıköyde otopark işletiyorum gün içerisinde otoparkda 60 70 adet müşteri arabası bulunuyor kapının önünde nöbet beklememize rağmen dalgınlık anında bir araç park edip kitleyip gidiyor sonra gelen müşteriler çıkamıyorlar basıyorlar yaygarayı düşünün stresi sonunda park eden adam geldiğinde neden park ettin garajı görmedinmi deyince birde kavga çıkartanlar var babanızın malımı mafyasınız siz diye sokağın ortasında bağıran sen bekle burda sülalenizi belleyecem gibi tehditler savuran insanlarla karşılaştım gerisini siz düşünün artık

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @quantum

Sen sımdı kalkmıs esnafın onune park edılmez dıyosun ya.esnafın ısı cok kolay hanı.beledıyeye gıdıcek yer tespıtı yaptırıp ısgalıye parası verecek park etmek ısteyenede boru gıbı belgesını gosterecek oyle parkettırmıcek hakkı olmayan yerde laf soylemıcek o zaman.25 yıldır fatıhte oturuyorum aynı sokakta benım caddem full tekstılcı oldu cunku ıkı adım otedekı lalelı beyazıt falan bıyerlerıne kacmıs adamın dukkanının onu ıkı arabalık sabah bınek aracını koyuyo mal arabasıda dolasrken dubayı koyuyo ınıp kaldırıyorum araba gelıcek dıyo be .mcık agaz kedı arabanı gıt bska yere parket mnbusun gelınce gırsın o zaman.ben evımın oldugu yerde ısparka 6 lıra para verıp sureklı camdan park yerımı kollıcam ? O zaman musayet bı yere acıcaksın dukkanını bu kadar basıt kımse kem kum yapmasın
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @quantum

Sen sımdı kalkmıs esnafın onune park edılmez dıyosun ya.esnafın ısı cok kolay hanı.beledıyeye gıdıcek yer tespıtı yaptırıp ısgalıye parası verecek park etmek ısteyenede boru gıbı belgesını gosterecek oyle parkettırmıcek hakkı olmayan yerde laf soylemıcek o zaman.25 yıldır fatıhte oturuyorum aynı sokakta benım caddem full tekstılcı oldu cunku ıkı adım otedekı lalelı beyazıt falan bıyerlerıne kacmıs adamın dukkanının onu ıkı arabalık sabah bınek aracını koyuyo mal arabasıda dolasrken dubayı koyuyo ınıp kaldırıyorum araba gelıcek dıyo be .mcık agaz kedı arabanı gıt bska yere parket mnbusun gelınce gırsın o zaman.ben evımın oldugu yerde ısparka 6 lıra para verıp sureklı camdan park yerımı kollıcam ? O zaman musayet bı yere acıcaksın dukkanını bu kadar basıt kımse kem kum yapmasın
    bu kadar adam yazarken niye bana saldırdın sen şimdi?
    Nerede ne dedim de canını yaktım acaba hatırlamıyorum inan seni ama alıştım artık senin gibilere
    Madem öyle Ben biraz daha kem küm yapayım o zaman..

Dükkanın cephesi kadardır o kişinin park alanı. Senin evinin önüne park edilmesini kimse onaylamıyor.. Niye celallendin şimdi??

Kır dizini yazılanların hepsini oku. Ne demek istediğimi, diğer arkadaşların ne dediğini anla önce..
    adap vardır.. yazılı olmayan kurallar deniyor bunlar.. Herşey kanun değil.. O adam oraya işgaliye parası verdiğinde senin gibi külhanbeyleri laf mı dinleyecek..

"Ben buraya işgaliye parası veriyorum arkadaşım, başka yere park et" dese sana esnaf, "Peki pardon arkadaşım" mı diyeceksin?? Hadi canım sende

Empati diye de bir şey var bir de onu da biliyorsundur.. Bilmiyorsan bknz google..
    Esnaf olduğunu düşün, yukarıda bir otopark işletmecisinin yazdıklarını oku, sonra bir de kendi yazdıklarını oku, tekrar yaz madem öyle.. OK?

Hep nalıncı keseri gibi kendinize doğru vuruyorsunuz niyeyse

Ha bir de güzel konuş.. Edep..
    Burası mahalle kahvesi de değil, dingonun ahırı da değil.. Küfür yok..

Q.
    ------------

bir de Admin arkadaşlardan ricam, şu profillerdeki yaş konusu seçimli olmasın.. Herkesin yaşı görünsün, çoluk çocukla mı muhatap olunuyor yoksa denk kişiye mi bu kadar laf anlatılıyor bilinsin.. Rica..

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak istemesekte bizlerde park ediyoruz dükkanların önüne ama arabanın camına bir tel no bırakıyorum adam arıyor aracı çekermisin diye bende işim varsa az işim var şu dakikaya çekiyorum yada hemen çekiyorum gibi söylüyorum sonra adam zaten arabanın başıında bekliyor ben gelene kadar adamın dediği şu (keşke herkez senin gibi olsa)diye niye çünkü karşılıklı bir uzlaşma var burada çünkü insanın ilk önce kendisine saygısı olacak sonra karşısındakine kendine yapılmasını istemediğin şeyide başkasına yapmayacaksın ben büyüklerimden böyle öğrendim çokta saygı edindim bu sayede
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir de Admin arkadaşlardan ricam, şu profillerdeki yaş konusu seçimli olmasın.. Herkesin yaşı görünsün, çoluk çocukla mı muhatap olunuyor yoksa denk kişiye mi bu kadar laf anlatılıyor bilinsin.. Rica..
    Şimdi yazan arkadaş sizden 10 yaş , 5 yaş küçük olsaydı cevap vermicekmiydiniz ? veya daha farklı mı yazıcaktınız ?
    Livestrong

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz renk cam kalemi aldım kapımın önüne fütursuzca park edenlere kocaman park yazılmaz tabelasını görmeyenlere, park edilmesin diye konulan koca koca saksıları üşenmeden kaldırıp arabası park edenlere direk camlarına koca koca harflerle gerekli cümleleri yazıyorum
    öyle kolonyalı mendille bilmemneylede çıkmıyor. hemen silemiyor yani. onu okuyarak sürüyor aracını taki silinene kadar.
    yapacak birşeyim kalmadı artık kavga etmekten sıkıldım. Apartmanımın önündeki kendime ait tapulu, park edilmemesi gereken uyarıları olan parkıma benden başka herkes park ediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi yazan arkadaş sizden 10 yaş , 5 yaş küçük olsaydı cevap vermicekmiydiniz ? veya daha farklı mı yazıcaktınız ?
    daha farklı yazacaktım evet.. onun anlayacağı şekilde, ya da bizim anlaşacağımız şekilde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim burda park kavgası yüzünden bir kavga çıktı 3kişi yalandı az daha birisi canından olacaktı az işten çok iş çıkar cahil olmamak lazım. böyle şeylerde kimsenin ama kimsenin arabasına kesinlikle zarar vermeyin insanlar o parayı ne halde kazanıp alıyor cahillik edip park etmiş olabilir..He ama defalarca uyarıp söyleyip rica ettiyseniz hala aynı şekilde gelip koyuyorsa. Dinsizin hakkından imansız gelir

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @quantum

can yanması kısmından sonrasını okumaya kaale almadım bosuna muhattab oldun o zaman soylıyım sana
    Vorsprung Durch Technik

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu çok etkili bir çözüm: tıklayın

Yapışkanlı Park Uyarı Notları

Bir de bunların nerede ise sökülemeyecek gibi, metal olanları var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isabet olmuş o zaman

selametle

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DH da gordum biri paylaşmış birde böyle park edenler var...

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim mahallede şey derler bunlara...
    Ayı oğlu ayının oğlu

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güzeli adam toplayıp yolun ortasına atıcaksın üstüne bide çektiriceksin
    CUP Edition

Finansinvest

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayışlı olmak lazım Park yeteneği olmayan yeni bir surucu olabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)