User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
239 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Garaj Önüne Park

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lastiği indirdim diyince ben yardın zannettim. Haklı olan sensin zaten de yaptığın bana göre yanlış yani, arabasını çizmişsin ayrıca adamın

2-3 kere uyarsaydın bence keşke en azından, direk sözlü olarak da ifade etseydin de sonra bu yola başvursaydın.
    Valla kardeş insan olan hatasını anlar. 1 değil 2 değil. Ben onunla, yaptığı hatayla uğraşmak zorunda mıyım?

Sen arabanın yanına geldiğinde silecekleri havada görsen, hata yaptığını anlamaz mısın ? Bu bir uyarıdır, hatasını fark etsin diye yapılır. 1 değil 2 değil artık kasıtlı koyduğunu düşünmeye başlamıştım.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otoparka 2 ve + araç bırakan komşuşarımız yüzünden yer kalmıyor. sokağa bırakmak zorunda kalıyorum genelde geç geldiğim zaman. plaka yüzünden aynamı 3. defa kırıyorlar. defalarca topantılarda uyarılmasına rağman böle devam ediyor. ilk yer bulamadığım gece otoparkın girişine bırakıcam arabayı..
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde eve doğru yürüyorum kaldırımdan. Apartmanın girişi için kaldırımın bir bölümü düşük yapılmışki garaja arabalar girebilsin. Tam oradan geçicem denyonun birisi geldi arabayı parketti diklemesine. Haldur huldur inip yürüyordu ki arkadan seslenmeden edemedim.
    T: Hocam böyle araba parkedilirmi
    D: Çok kalmıycam gidicem hemen
    T: Bekliyim mi ben?
    D: Nasıl anlamadım?
    T: Çok kalmıycaksanız beklerim öyle yürürüm eve
    D: Yoldan geç git niye bekliyon
    T: Çok mantıklı sen arabanı kaldırıma parket ben yoldan yürürüm.
    D: Ne demek istiyon gardaş sen?
    T: Ben dedim diyeceğimide sen anlamadın hadi eyvallah

D: Denyo. Aramızdaki muhabbet aynen böyle. Normalde beni bilenler biraz kavgacı bir tip olduğumu iyi bilirler. Ama bu adamın içeriğini merak ettiğim için e o günde keyfim yerindeydi hem d.şak geceyim hemde beyin yapısını anlıyayım diye uzun uzun konustum kendisiyle.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #155 özür bile dilemekten aciz bu tipler. Bana da denk geldi ama ben çektirdim arabayı.

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende dua et birgün partnerini bıraksın kapıya sende partneri ile bir Panther edasıyla ilgilenir partdadanak bitirirsin işini....

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otoparka 2 ve + araç bırakan komşuşarımız yüzünden yer kalmıyor. sokağa bırakmak zorunda kalıyorum genelde geç geldiğim zaman. plaka yüzünden aynamı 3. defa kırıyorlar. defalarca topantılarda uyarılmasına rağman böle devam ediyor. ilk yer bulamadığım gece otoparkın girişine bırakıcam arabayı..
    plaka ne ki böyle bir sorun var?
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimde komsulardan birisi silgeclerimi kaldirmis
    Araba capraz apartmanin onunde cunku bizim
    Apartmanin onunde yer yoktu arabam zaten ufacik twingo durdugu yer ne garaj kapisi onu ne de apartman girisi onu apartmanin bahce duvarinin onunde arada kaldirimda var hic bir sekilde engelleme yok baska bi arabanin hakkini gasp etmiyo 2 araclik yerede ortalamadim gayet norm yani. Apartmana yeni tasinanlar var duvara park yapilmaz filan yapistirmislar ama keyfi yani onlarin arazisi degil sonucta sokak.
    Sizce ne yapmaliyim? Telefonumu birakicam ama cekmiycem arabayi muhtemelen pazar gunune kadar.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dök hidroliği geç madem anlamıyo adam
    havalandırma tarafından yumurta kır daha etkili, arabadan nefret eder.
    birde diş macunu ve gres yağı var. ( onları daha sonra anlatırım. )

Alıntı MUTLU RAFİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direk lastiklerini kesin
    çivi koy. ilerde bir yerlerde inmeye başlar.

Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu dükkan önüne park ederim kardeşim diyenler, hiç dükkanınız oldu mu sizin?

O iş yerinin önünde park edemediği için basıp devam eden müşterinin arkasından baktınız mı hiç? Evet falan demeyin sakın bana

"Ben koyarım arabamı, kimse de birşey diyemez, ortak park alanı vs" şeklinde öyle külhanbeyi tavırlarla olmuyor bu işler işte...

Geçen aylarda bir arkadaş konu açmıştı.. Müzik sistemleri üzerine iş yeri var ve adam park edip gitmiş, dükkana giriş çıkış olmuyormuş.. Herkes ayıpladı.. Hatırladınız mı..

Yani o hesap, biraz empati yapacaksın..

Sana saygı duyulmasını istiyorsan sen de saygı göstereceksin, biraz geniş düşüneceksin, yapamıyorsan biraz zorlayacaksın kendini..

Neyse.. Bulaşmayayım şimdi akşam akşam kimseye..
    bu kadar titiz dükkan sahipleri müşterilerde yaklaşamasın diye dubaları koymuş herhalde. kaç defa bu şekilde önünü muhafaza eden dükkana giremedim.

Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum belki yanlış yaptığımı düşüneceksiniz;

Apartman kapımın önüne güzelce ortalayarak arabasını park edip giden, ben ve diğer apartman sakinlerinin apartmana giriş çıkışlarını zorlaştıran birisi. İlk olarak sileceklerini kaldırdım uyarı manasında. Birkaç gün sonra tekrar kapının önüne koymuş ayrı araç. Bu sefer de ön iki lastiğini indirdim evime girdim. 1 hafta sonra tekrar ayrı yerde görünce dayanamadım arabasını çizdim ve lastiğini indirdim. Zerre acımadım. Uyarıdan anlamayan birisine bu az bile bence.

Allah korusun apartmandan hasta birisi çıkmak zorunda olsa, kapıdan sedyenin çıkma ihtimali yok.

Ben kendi arabamı gidip otoparka koyuyorum kapımın önü dururken. İyi ki yapmışım hiç pişman değilim, bir daha görsem yine yaparım.

Bir otomobile bunları yapmak ne kadar kolay değil mi???
    çünkü otomobil size asla karşı koyamayacaktır.

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    audi aracın olduğu yer sanırım didim devlet hastanesinin otoparkı, adam doktor olunca şüphelerim iyice arttı
    nasıl park ettiğinin farkında bile değildir. ona sorarsan düzgün bir şekilde park etimş.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizimde komsulardan birisi silgeclerimi kaldirmis
    Araba capraz apartmanin onunde cunku bizim
    Apartmanin onunde yer yoktu arabam zaten ufacik twingo durdugu yer ne garaj kapisi onu ne de apartman girisi onu apartmanin bahce duvarinin onunde arada kaldirimda var hic bir sekilde engelleme yok baska bi arabanin hakkini gasp etmiyo 2 araclik yerede ortalamadim gayet norm yani. Apartmana yeni tasinanlar var duvara park yapilmaz filan yapistirmislar ama keyfi yani onlarin arazisi degil sonucta sokak.
    Sizce ne yapmaliyim? Telefonumu birakicam ama cekmiycem arabayi muhtemelen pazar gunune kadar.
    orayı twingoya boğarız hacı yer gök twi olur

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yeni taşındığım binamın alt katında bir dükkan var.. Sabah kuka koyuyor; akşama kadar duruyor kukalar boş boş.. Kendi servis arabası geldiğinde çekiyor kukayı, arabasını koyuyor.

Kamuya ait bir alanı şahsi olarak gasp edemeyeceğini belirttim, "dükkanız biz" cevabı verdi; dükkana kira ödüyor olman kaldırımın kenarını sana ait yapmaz; sen dükkansan senin 2 katın kadar evim var dedim, laf anlamadı.. Ki esnaf da, müşterilerin dükkana geldiği bir esnaf değil.. Dışarıya servis veren, dükkanına gelip gidenin olmadığı tarzda iş yapan bir yer..

Belediyeye bir şikayet; ortada ne kuka ne artist esnaf.. Dükkanın içinde duruyor şimdi yaptırdığı kukaları..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahçelievler yayla yı bilen arkadaşımız çoktur.semtin sokaklarına kadar bütün binaların altı dükkandır.geçen yıla kadar orada oturuyordum iş aracım iveco daily Panelvan biraz büyükçe bir araç.o civardaki hiç bir otopark aracı almıyordu zaten hepside doluydu.yer bulmak başlı başına sıkıntıydı.Dükkanımın önü kapanıyor diyen esnafla tartışmaktan gına gelmişti.adamlarda haklı sayılır ama benimde yapacak bişeyim yoktu aracı alıp eve çıkaracak halimiz yok ya.otoparkı olan bir siteye taşındımda kurtuldum.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum belki yanlış yaptığımı düşüneceksiniz;

Apartman kapımın önüne güzelce ortalayarak arabasını park edip giden, ben ve diğer apartman sakinlerinin apartmana giriş çıkışlarını zorlaştıran birisi. İlk olarak sileceklerini kaldırdım uyarı manasında. Birkaç gün sonra tekrar kapının önüne koymuş ayrı araç. Bu sefer de ön iki lastiğini indirdim evime girdim. 1 hafta sonra tekrar ayrı yerde görünce dayanamadım arabasını çizdim ve lastiğini indirdim. Zerre acımadım. Uyarıdan anlamayan birisine bu az bile bence.

Allah korusun apartmandan hasta birisi çıkmak zorunda olsa, kapıdan sedyenin çıkma ihtimali yok.

Ben kendi arabamı gidip otoparka koyuyorum kapımın önü dururken. İyi ki yapmışım hiç pişman değilim, bir daha görsem yine yaparım.
    En iyisini yapmisin aynisini bende yaptim. Karsiyaka ogretmenevinde ne zaman dugun bisey olsa bizim apartmanin kapısının önüne hayvan hayvan parkedenler oluyor yeri geliyor adamlari uyariyorum ama adam tamam kardesim halledicem diyo birakip gidiyo gene bi yaz bi minibus ve dugunden bi kafile sanirim bizim apartmanin onundeki kaldirimi kapatti kapiyi demiyorum kaldirimi yola inmek icin kaldirip bitirip yola inmeniz gerekiyodu adami uyardim abi az ileri geri alsin sunu sizin kafileden biriyse diye umursamadi sileceklerini kaldirdim tek lastigi indirdim arabayi da yarisina kadar cizdim . Pismanmiyim degilim gene olsa gene yaparim ki ust komsumuzunda tamponunu cizdim . Hayvanligin luzmu yok orda bi acil durumda olsa sedye vb acil durumlarda nasil gelip gidicekler. He diyceksiniz ki yaptin evine kactin oturdun . Evim zemin kattaydi ve dugun bitene kadar sokakta oyalandim. Ben bi arabayi bi yere cekerken kapiyi kapatirmiyim burdan donebilirler mi garaj kapisi olmaması durumuna bu kadar dikkat ediyorum . Diger insanlarinda dikkat etmesi gerekiyor bana gore
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende garaj kullanıyorum ama hiç böle skntılar yasamadım. ama nolursa olsun kimsenin malına zarar veremem. aynı şey başınıza gelse aracınız çizik lastikleriniz patlak hoş mu olur? bence olmaz.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu ülkede varya odamın içinde başkasının arabasını görsem şaşırmam birazda o neden bunu yaptı acaba diyerek düşünmek lazım.
    Aynı yeşil ışık yandığı zaman hareket etmeyen insanlara aralıksız basılan korna ve camı açıp bağırarak küfür etmek gibi.
    Bu tip şeylerde inanılmaz sakinimdir çünkü aynılarını bende yaşıyorum. Zaten herkes bu şekilde düşünmediği içinde bu kavgalar tartışmalar oluyor. Başkasının malına zarar vermek ne demek?
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 1 ay önce başıma geldi bizim otoparkın içinde bi otopark daha var ailecek biyere gidicez bi uyandım malın biri park etmiş grş çıkışa. normal arabalan kaldırımdan iniyo ben inemiyorum tabi. 1 saat bekledik yok bütün görevlilere sorduk kmse tanımıor. evin orda kahve var baktım 2 tane ekip otosu içerde takılıolar ondan öncede polisi aradım yönlendirioz dediler 3 kere evnmn dibinde 2 tane ekip var ne gelen var ne giden neyse gdp syleynce geldiler no bulup aradılar adam geldi

Bak dedim burda bu kadar araba var hiç düşünmedn mi nerden çıkıcak bunlar heh dedim bu kadar adam aptal bi sen akıllısın millet içeri girmiş sen girişe çekmişsin

Pardon panpa kuzenim yapmış der gibi kuzenim park etmiş fark etmemiş ben olsam koymazdım dedi o kadar sinirliydim ki ters bişey dese ağzına vurucaktım hazırlamıştım kendimi demedi iyi oldu bi mal yüzünden gidiceğimiz yere 1.5 saat geç kaldık mal heryerde mal beyin bedava

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sitede bile araba çizen insanların olması gerçekten hayret verici.
    Lastik indirerek uyarilmaz.
    Adami gorur uyarirsin soylersin yaparsa gucun yetiyorsa doversin.
    Araba çizmek nedir??

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbi ha araba çizmek nedir aga ya ben milletin arabasının yanından geçerken elim kolum çarpacak diye 2 büklüm oluyorum çünkü bende çok hassasım o konuda aynı hassasiyeti gösteriyorum.

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sitede bile araba çizen insanların olması gerçekten hayret verici.
    Lastik indirerek uyarilmaz.
    Adami gorur uyarirsin soylersin yaparsa gucun yetiyorsa doversin.
    Araba çizmek nedir??

aynı fikirdeyim. maçan yiyorsa adama anlat derdini. makinayla ne işin var.
    ben çok dikkat ederim, asla park girişi veya dükkan önü kapamam. oldu fark etmedim, rahatsızlandım acil indim veya görmedim kapadım ve adamda arabamı çizdi. Allah bana o günü göstermesin.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)