User Tag List

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
287 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Sis Farı Açık Gezenler

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön sisler +5 hp
    arka sisler +8 hp

diye duydum ama doğrumudur?
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulun heryeri köstebek yuvası gibi delik deşik görmeden yanlışlıkla girseniz onca para verip aldıgınız lastiklerinizde yada aracınızda bir hasar oluşsa bunu sadece ön sis farlarını yakanları eleştirenler için söylüyorum masrafını sizmi karşılayacaksınız para verip geçtiğimiz otobanlar bile yamalar dolu ve çukurlar mevcut o hızla oraya girseniz ne olur hiç düşündünüzmü?o yüzden sadece ön sislerimi açıyorum arkadaş ben canımı düzde bulmadım ama farlarım da ayarlıdır kimseyi rahatsız edecek durumda değildirler.
    ben sislerimi özellikle yere ayarladım dırek yere bakıyorlar bana en ufak cukur en basıtınden bır tampon boyasına mal oluyor 200 lira para kolay kazanılmıyor
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sövenlere selam mı olsun?
    O gönderdiğim selamı bize değil senin kan bağın olan kişilere gönder bence onların kulakları çınlıyor
    Nasıl bir rahatlık arkadaş bu ya..
    Baya alenen en hardcore undan küfürler ediliyor diye yazıyor millet, adam kalkmış sövenlere selam olsun diye yazmış
    İyi afiyet olsun o zaman ne diyeyim
    Neden her konuda belli kişilerin yorumlarına göre konu devam ediyor? 106 sisleri zaten yere bakıyor arabada basık sis farım var yakarım arkdas ister sarı takar ister mavi ister mor kimsenin malına canına kasdecek bi durum yok abartmayın laf olsun diye konu açmayın.
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gece gündüz fark etmez. Kontağa bastıktan sonra ilk işi benim gibi sis farlarını açmak olan var mı ?
    Mesajınızın sonuna parantez içinde ünlem koymuş olmanızı temenni ederdim ancak ciddi manada yazmışsınız sanırım.

Yazık
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istediğiniz kadar yere ayarlayın..
    xenon taktığınız sürece o ışık patlıyor..
    hem sis farlarını nasıl yere doğru ayarlıyorsunuz? Tamponu mu aşağı indiriyorsunuz

arka sis farı da ön sis farı da gözümü alıyor. İnsanları rahatsız ediyorsunuz. Hakkaten apaçisiniz yahu.. Milletin ettiği küfürler kadar var.. Yarabbi şükür mode on.. Hala çatır çatır yazıyorsunuz ya.. Pes..

Çukur göreceksiniz diye insanları yolda giderken anlık kör ediyorsunuz.. Başkası kaldırıma çıksın, başkası yolu görmesin ağaca bindirsin, ama siz yoldaki çukurları görün.. Nasıl bir kafa yapısı bu?

Normal farla görünmüyor mu çukurlar.. Biraz mantıklı bahaneler sunun.. Çok acemice oldu..

Ön sis farları rahatsız etmiyor diyenler bunlar nasıl rahatsız etmez??

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şahsen kendi aracımızda Jetta doğuşun pasifleştirmiş olduğu özellik var, DayLight istesem onu açabilirdim kendince direk sis farını otomatik açma var. Böyle bir özellik aracın kendi Orjinalinde varsa ve ben açtırsaydım Yinemi küfürler havada uçuşmuş olucaktı ?

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözümü almayana laf etmiyorum ama gözümü alıcak şekilde ön arka sis yakanada sağlam saydırıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istediğiniz kadar yere ayarlayın..
    xenon taktığınız sürece o ışık patlıyor..
    hem sis farlarını nasıl yere doğru ayarlıyorsunuz? Tamponu mu aşağı indiriyorsunuz

arka sis farı da ön sis farı da gözümü alıyor. İnsanları rahatsız ediyorsunuz. Hakkaten apaçisiniz yahu.. Milletin ettiği küfürler kadar var.. Yarabbi şükür mode on.. Hala çatır çatır yazıyorsunuz ya.. Pes..

Çukur göreceksiniz diye insanları yolda giderken anlık kör ediyorsunuz.. Başkası kaldırıma çıksın, başkası yolu görmesin ağaca bindirsin, ama siz yoldaki çukurları görün.. Nasıl bir kafa yapısı bu?

Normal farla görünmüyor mu çukurlar.. Biraz mantıklı bahaneler sunun.. Çok acemice oldu..

Ön sis farları rahatsız etmiyor diyenler bunlar nasıl rahatsız etmez??
    hazır istanbuldasın sis farlarıma yakından bakmak ıstersen buyur gel gör gozunu yorarsa dile benden ne dilersen al sana açık çek konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun ampulu ters takarsan sis aşagı bakar ve yerden yukseklıgı 6-7 cm olan sis nasıl olucak ta gozunu alıcak anlatırmısın emeklıyerekmı gıdıosun sen yolda?

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende aracımda gece gündüz park sis giderim kesinliklede arka sisi yakmam, hatta ön sisler öyle bir alışkanlık olmuşki en son ne zaman farlarımı yaktığımı hatırlamıyorum. Bilincli bir oto kullanıcısi olduğumu düşünüyorum ve ilk aldığımda far ve sislerin ayarını yaptırmıştım. zaten aracımda basık sayılır o yüzden sislerim kimseye zarar vermez veremez. sis farlarını gündüz yakmamda dikkat çekmesi için. çünkü şirket araçlarını falan kullanırkende gece gündüz mutlaka farlarımda açıktır. Koca koca firmalar boşuna gündüz farları ile araçları yollara çıkarmıyor gündüz farlarıda en az sis farı kadarda aydınlatma sağlıyor.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır istanbuldasın sis farlarıma yakından bakmak ıstersen buyur gel gör gozunu yorarsa dile benden ne dilersen al sana açık çek konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun ampulu ters takarsan sis aşagı bakar ve yerden yukseklıgı 6-7 cm olan sis nasıl olucak ta gozunu alıcak anlatırmısın emeklıyerekmı gıdıosun sen yolda?
    Benim saxonun sis farlarının montaj yuvalarının vida aralarına 2şer tane pul taktı serviste eleman sis farları gerekli seviyeye kadar ayarlanmış oldu. bundan önceki clio aracımdada sis farlarında normal fardaki gibi ayar vidası mevcuttu. hatta eklediğin fotodaki megane II araçtada sis farı ayar vidası mevcuttur. yani yeni bir çok araçta sis farları ayarlanabiliyor ayarlanamasada ayarlamak isteyen bi şekilde benim gibi ayarlayabiliyor. Biraz kafayı çalıştırmak lazım

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yazdım, sildim. Sonunda bu olayda hedef kitlenin laftan anlayacak yapıda olmadığına kanaat getirdim... Alenen küfür edilirken bile üzerine alınmayan adama ben burada sis farına xenon ampul takılınca isterse 90 derece dik bir şekilde yere baksın, yine de göz alacağını anlatsam saçlarım ağarır, yine de o anlamaz... Allah bazısını geniş mezhebli yaratmış. Yapacak birşey yok...
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sis farı görünce agaca direğe falan çıkanlar varsa aşağıdaki resmi yolluyorum. Tavşan flnda olabilir. Ben kimsenin sis farını görüp takla atmadım arka sisler (BAZI ARAÇLARDA) gerçekten rahatsız edici. Ön sislerde sadece takisicilerin fln taktığı ayarsız dandik markalar dikkat dağıtabilir.

+ Göz muayenesi.

bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engin abi ben yazdıklarımdan ve kendi aracımdan sorumluyum göstersene benim aracımında bu şelikde yanan farlarını bakalım göz alıyormu?Tamam ben apaçi yok demiyorum ama ben kendimden sorumluyum ve kendi aracım beni alakadar eder.
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim saxonun sis farlarının montaj yuvalarının vida araların 2şer tane pul taktı serviste eleman sis farları gerekli seviyeyi gösterdi. bundan önceki clio aracımdada sis farlarında normal fardaki gibi ayar vidası mevcuttu. hatta eklediğin fotodaki megane II araçtada sis farı ayar vidası mevcuttur. yani yeni bir çok araçta sis farları ayarlanabiliyor ayarlanamasada ayarlamak isteyen bi şekilde benim gibi ayarlayabiliyor. Biraz kafayı çalıştırmak lazım
    kanka fotoğrafı ben eklemedim de,106 da da var galiba ayar vidası ama benım sısler artık nıyadını doldurdugu ıcın pek bişey kalmamış ben ampullerı ters çevirip taktım direk yeri gösteriyor arabanın onunde yere oturmadıgın surece gozunu rahatsız etmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yazdım, sildim. Sonunda bu olayda hedef kitlenin laftan anlayacak yapıda olmadığına kanaat getirdim... Alenen küfür edilirken bile üzerine alınmayan adama ben burada sis farına xenon ampul takılınca isterse 90 derece dik bir şekilde yere baksın, yine de göz alacağını anlatsam saçlarım ağarır, yine de o anlamaz... Allah bazısını geniş mezhebli yaratmış. Yapacak birşey yok...
    ağır olmuyormu yazdıkların hayırdır hangi sıfatla bu sekilde konuşabiliyorsun,sana öle bir hakmı verildi?

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o fotoğraflardaki megan ve citroen nedir ya fotoğraftan bile kör etti
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sis farina agir soverim, hele arka sis tadindan yenmez. Sis fariyla cukur gorebiliyor ve normal farlarla goremiyorsaniz gozlerinizi kontrol ettirin. 7-8 senedir basik araba kullaniyorum sisimi de acmiyorum ama cukurlari gorebiliyorum. Eger girersem ya dikkatli degilimdir yada sohbet kivaminda bir yolculuk yapiyorumdur.

Ama heleki, normal farlari ayarsiz sekilde yukari bakanlar varya.. Ne kadar yaratici oldugumu tahmin bile edemezler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xenonların çok kaliteli olduğunu falan mı düşünüyorsunuz siz ? Sis farında xenon olan herkesin farı karşı tarafın gözüne sıçıyor e haliyle sövülüyor.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o fotoğraflardaki megan ve citroen nedir ya fotoğraftan bile kör etti
    Bende ondan bahsediyorum işte böyleleri yokmu ülkemizde var o zaman söylersin sürücüsüne yada uyarırsın baktın anlamıyo o zaman kaşırsın.
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)