yigit konunun sadece başini okudum gerisini okumadim ktm duke 125 düşünüyodan bnce al.. başlangiç seviyesi için oldukça eglenceli=)
dengeli ve stabil..
oldukça da iddali duruyor..
hyosung yaramaz aman uzak dur.
baslangıc icin 125 lik en guzeli ben mesela 3 sene once 125cc ile basladım hala 125 cc kullanıyorum daha sınıf atlayamadım atlamayıda pek dusunmuyorum
motorla hızı sevmiyorum ztn ekonomi ve pratiklik daha önemli o yuzden yamaha YBR 125 kralına gider![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
ahmet sen hakkaten şuursuzmuşsun
mondial ile 500 km yolu nasıl durmadan geldin ya hemde 2 kişi? şişmedi mi motor
50 km sabit hızla mı geldin nasıl geldin bi anlatsana merak ettim
bende de biliyosun 150 zc var 2 kişi kuşadasına gitmeye çekiniyorum şişer yolda bırakır falan belki diye![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
benım arkadasta YBR 125 le ıstanbuldan sırasıyla ankara, ordan adana ordan antep ordan surıye ye halepe gectı şam'a kadar ındı ordan lubnana gectı. En son 2 gun de ıstanbula kadar dondu geldı.
Ve bu motor +50 derecede 400 km durmadan yol yaptı 2 kısı ve 50 60 kılo canta ıvır zıvır yukle banamısın demedı
125 cc de yamahanın uzerıne tanımam o dakkadan sonra
Ama kesınlıkle gunlık ıvır zıvır ıslerı halletmek ıcın kullanılabılecek masrafsız saglam ve ekonomık bı motor adamın tekı sanırım dunyayı dolasmıstı 125 lık YBR ıle.
Turkıyede kuryelerın asırı tercıhı yuzunden pek tercıh edılmıyor ama olsun ben yınede ybr yı sevıyorum![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
kusura bakmayın arkadaşlar konuyu up yapıcam ama söyle birşey sorucam mesela arabalarda alsakda satsakda hep pazarlık payı bırakıyoruz veya pazarlık yapıyoruz peki bu motorlarda da pazarlık payı oluyormu yani oluyordur da şimdi konusucagım kişiyede abes bi fiyat sormak istemiyorum... 9.500 diyelim kaw. 250R , yani adama 8 e bırakırmısın desem kufur mu ederNedir bu fiyatlardaki motorların pazarlık payları ? 300-500-1000 ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
ben 1 ay öncesine kadar iki tekere sadece heves olarak bakıyordum etrafımdaki motorcu elemanların arkalarında oturarak biyerlere gitme haricinde motora binmişliğim-sürmüşlüğüm falanda yoktu geçen ay 96 model 1500lük kawasaki chopper aldım alırken de (motoru bana satan çocukluk arkadaşım da dahil) herkes manyak olduğumu böyle bi motorla ne işim olduğunu kullanamayacağımı falan filan zırvaladılar dinlemedim aldım mutluyum huzurluyum gayette kullanabiliyorum hele kullanırken o traktör gibi çıkardığı sesi duydukça daha bi profesyonelleşiyorum desem yeridirbu sebepten ötürü bana kalırsa böyle 50lik 100lük motorlar yerine şööyle hacimlice kullanırken zevk verecek bikaç model eski olsa da bindiğinde motora biniyorum dedirtecek bir motor almanı tavsiye ederim dostum..
bu pazarlık işi motorda daha az marjlarda dönüyor. inanın biz vfr yi alırken 50 tl yi indirmeyen adamlara rastladık. motor işinde arabadaki gibi 500ler 1 ler zor oluyor. anca nasıl olur ihtiyacı olucak satan kişinin o şekilde olucak ya da satılması zor bir motor alıcaksınız o şekilde indirimde fazla olucak.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
ben benim gv250 yi satmayı düşünüyorum ilk 125 lik ikinci bir makine alıyım dedim ama sonra gereksiz olucak dedim 500 lük piaggio falan düşünüyorum.. arkadaşın beverlyi kullandım 500cc lik alet deli dumrul gidiyor 40 beygir birazda içiyor benzini ama hakkınıda veriyor namussuz![]()
bu arada yeni cbr 125 in kasasıda çok şık olmuş bir yandanda aklım onlara kaymıyor değil şehir içi trafiğinde iyi kaçar ama fiyatları uçuk 125 lik makineyede 7 bin tl verilmez..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bencede cbr daha iyi gibi , ilerde bende düşünüyorum bakalım inş ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Daha 10 yaşında yokken Mobylette kullandım bir süre sonra vitesli MZ kullandım sonra tekrar bir süre scooter kullandım 14 yaşında srad 750 bir cesaret ile binip kullandım biraz korkarak 15 dakika binebildikten sonra kullanabilirim diye düşündüm ama zordu sonra transalp kullandım oda ağırlık kısmı yukarda ve yüksek olduğu için kullanımı zordu herşeye rağmen sürekli scooter kullanmaya devam ettim sonra 600rr movistar kullandım ortamdaki tüm motorlarıda kullandım ama hiç bir zaman minik ahmet yada minik hilminin HAYABUSASINA kıçımı koymadım tüm bunları yazmamın sebebi şu kullanabileceğine inandığın 5 dakika üstünde kaldığın her motoru kullanabilirsin bu tamamen hissetiğin özgüvene bağlı kullandıkça kendini geliştirirsin korkacak birşey yok istediğin ile başlayabilirsin bence. TEMKİNLİ gaza gelmeyerek bir kaç ay binmen kuralı ile.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)