Vay ne kadar tatlılar yav iyiki yanlarında değilim pitt mitt dinlemem ısırırım ben bu şişkoları![]()
Yavrularımızın güncel resimleri
Diğer resimler profilimde var. Yavrularla ilgilenenler ekleyebilirler. Kendileri gibi güzel sahipleri olur umarım.
Gürkan Erkan | Facebook
sonuncu maskesiz beyaz iyiymis.
satiliyorsa fiyat alabilirmiyiz.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Bir yavruyu kendime ayırdım. Bir tanesini erkek sahibi kendine ayırdı. Diğer bir yavruyu da sevdiğim bir arkadaşıma sahiplendirdim. Şu satılık 1 erkek 5 dişi yavrumuz var ve 21 günlükler. Epey canlandılar sağlıkları oldukça iyi maşallahı var hepsinin. Yavrular yer olarak Yenibosna'da istediğiniz zaman gelip görebilirsiniz.
Fiyat ne Gurkan?
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Fiyat yazarsanız arayan soran arkadaşlarımız var iletiriz teşekkürler.
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
fıyat ne ıstıyorsunuz
maaşallah gürkanım durumları cok iyi görünüyor inş. kıymetini bilen bilinçli sahiplerin ellerine gecer.
Fiyat ne diyosun gurkan..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Yavrularımız hızla büyüyorlar. Bazıları hala sahiplerini arıyorlar.
İletişim için pm atabilir veya 05319441674'den bana ulaşabilirsiniz.
Tina vs Ronnie Mustang - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)