elite modelinin el freni otomaik el freni, manuel değil.. bu tarzdaki el frenlerini nasıl kullanacağız? mesela yokus aşağı arabayı park ettik, hemen önümüzde çok yakın park etmiş başka bir araç var. hareket ederken kaydırıp çarpmamak için manul el freni kullanarak kaldırabiliriz. peki bu otomatikde nasıl yaparız?
Otomatiğini test edenler, biraz daha bilgi verebilirler mi? gaz tepkileri vs nasıl ?
test aracında 11lt doğaldır sokak arasında sanayide büyük ihtimal test ettiriyorlardır dur kalk o kadar kısa mesafede binildiği için her kezin test yöntemide farklı birisi verir gazı birisi o kadar kısa mesafede yardırmaya çalışır birisi efendi sürer..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ama sessizliğiyle içinin ferahlığıyla falan güzel bir araba.. cam tavanlı ve düz vitesli test aracı gelse daha iyi olacak..
görmedim ama benim tahminim elantra kopyasıdır içi artık yeni nesil araçlarda çünkü özgün bir tasarım yok her araca ayrı bir iç tasarım yapmıyorlar eskisi gibi.. hepsi birbirinin ufak boy modeli olarak baz alınıyor yada büyük boy.. a dan z ye bütün markalarda bu böyle artık..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
otomatık dızel test arabası varmıs manuelde benzınlı en full paketlerıyle test arabaları varmıs ! bakalım bende bırazdan gıdıp test edıcem hangısını test etsem dıye dusunuyorum![]()
doğuştan araba manyağı
yurt dısında park asıstanı var bıxenon farları var navı bıle var sanırım 2013 te gelır onlarda ! bır tek eksıgı bunlar kalmıs eger onlarda gelırse cok tutulur bu araba bana gore![]()
doğuştan araba manyağı
Otomatik şanzımanlar konusunda fazla tecrübem yok o yüzden iyi kötü yorum yapamıyağıcam ama beni rahatsız eden nokta olmadı sürüşte.
En çok hoşuma giden anahtar cebinizde arabanın yanına yaklaştığınızda otomatik olarak aynaların açılması oldu.
bizim arkadaş otomatik dizelini test etti 2007 a3 sportback i var satılıkda sattımı oda ikilemdeydi golf mü alsam dizel a3 mü alsam falan diye ondan i30 un dizel otomatiğini test etti.. sizde almayı düşünüyorsanız tercihleriniz doğrultusundaki modeli bence test edin yani benzinli düşünüyorsanız benzinli dizel düşünüyorsanız dizel. bu arada h-matic şanzıman sorunsuzluk açısından en iyi otomatik şanzımanlardan biridir arıza vermişi çok azdır.
abi stop ettiğin anda otomatik freni kendi çekiyor araba.. kalkış esnasında ise otomatik olarak drive moduna geçtiğin anda indiriyor el frenini. manuel olarak yukarı doğru basılı tuttuğunda çekiyor tersini yapınca gene bırakıyor.
elantra ile çok alakası yok. daha dolu, daha çok özellik, daha fazla güvenlik ve kullanıcı için özellikler eklenmiş ve malzeme kalitesi özellikle ön göğüsde daha iyi malzeme kullanılmış durumda.
navigasyon ve xenon yakın zamanda opsiyonel olarak sunulacak.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)