User Tag List

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
267 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: yeni i30 satışa sunuldu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Test edenlerden şu ana kadar memnun kalmayan çıkmadı. Hatta satışı da olmuş 3-5 tane bizim bayiden öğrendiğim kadarıyla. Ben de oldukça beğendim aracı. Elantra'ya bile fark atmış kalite konusunda. İçeriye ses almıyor Elantra gibi mesela.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekliyorum yeni kia ciksin bende bi konu acicam bakalim bizim fiyatlar nasil olacak.
    iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.

paradox
    Misafir
    uu beybii araba deyince uzakdoğu )

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Test edenlerden şu ana kadar memnun kalmayan çıkmadı. Hatta satışı da olmuş 3-5 tane bizim bayiden öğrendiğim kadarıyla. Ben de oldukça beğendim aracı. Elantra'ya bile fark atmış kalite konusunda. İçeriye ses almıyor Elantra gibi mesela.
    elantradada ses alma sorunu yok acıkcası bızde var aractan farkettmedım rahatsız edıcı bı ses sorunu yok.ılkkez sızden duydum.ama i30 baya guzel arac olmus bu kasası mercekli farlar falan yakısmıs.keske su elantrayada merceklı far koysaymıslar.

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bugün teste gittim hyundai ye 1.6 dizel otm elite vardı ellerinde.
    Suratsız mıymıy konuşan sanki kendi arabasını kullanıyormuşuz gibi triplerde olan satış temsilcisi bayan dışında herşey gayet iyiydi
    Aracı gerçekten beğendim hatta beklediğimden daha iyi diyebilirim.
    Yanımda bir arkadaşımı götürdüm ki ayar olur hyundailere uflaya puflaya geldi ama araca oturduktan sonra ilk cümlesi "oha lan napmış bunlar" oldu
    Araca gelirsek
    Artıları
    +Elentra da güzeldi fakat bu araç kalite bakımından elantradan kesinlikle bir gömlek üstün içine binince anlıyor insan.
    +Dış görünüş gerçekten çok şık özellikle ön tasarımını oldukça beğendim.
    + kullanım çok rahat hiç yadırgamadım
    +direksiyonun düşük hızlarda biraz hissiz gelsede hız yükseldikçe çok belYiYirgin sertleşiyor.
    +Arka logoya saklanmış geri vitese takınca açılan kamera
    +Yine dikiz aynası içine entegre yerleştirilmiş geri görüş kamerası şuana kadar gördüklerim arasında en kullanışlısı.
    +Özellikle orta göğüsteki tuşlar gerçekten çok kaliteli gözüküyor
    +Sonunda tüm cam kapama açma tuşları tek dokunuşla açılıp kapanabiliyor
    +Vites bölümünü piano black yapmışlar hoşuma gitti.
    +++ Yol bilgisayarı bölümü renkli ekran cıvıl cıvıl rengarenk gerçekten çok şık olmuş.
    +Motor sesi dizele göre oldukça düşük geliyor kabine
    +Herhangi bir tıkırtı çatırtı yok.
    +Göreceli olarak sert süspansiyon bu sebeple yol tutuşunu beğendim.
    +Panaromik sunroof çok şık
    +arka diz mesafesi oldukça yeterli.
    +Fren dozlanması gayet iyi
    +Anahtarsız çalıştırma ve kumandası çok şık

Eksileri
    -Kesinlikle araç dsg tarzı bir şanzıman istiyor. Tamam yığılma sarsılma falan yok ama vites atış hızı dsg ile kıyaslanmaz bile. Ama çoğu kişiyi tatmin edebilir.
    -Şanzıman nedeni ile 126hp yi pek hissedemedim ya da ben daha fazla ataklık bekliyordum bilemiyorum Yinede her devirde bir şekilde cevap verebiliyor.
    -Lastik sesi alıyordu araç gerçi lastik markalarına bakmadım ama beni hafif rahatsız etti.
    -Bi xenon farı hiçbir şekilde getirmiyorlar.
    -O kadar eften püften donanım doldurmuşlar keşke startstopta olsaymış.
    -Artık adam gibi yol bilgisayarı kontrol tuşları yapmaları gerekiyor hala "trip" tuşu ile ileri gidip geri gelemiyoruz başa sarmamız gerekiyor insanda tribe giriyor.
    -Direksiyonun her tarafı tuş olmuş bluetooht tuşu hede tuşu hödö tuşu derken manevra yaparken 3 5 tuşa basmanız muhtemel
    -Yadırgadığım ayrı bir konuda 58 bin lira vericez iyi güzel yanlız hala motor kaputu çubukla tutturuluyor hoş olmamış.

Genel olarak memnun kaldım diyebilirim. Merak edenler aklında olanlar gitsin denesinler büyük ihtimal hoşlarına gider.
    C segmentinde ki şuan satılan araçların neredeyse tümünü kullandım ve İ30 gerçekten 308den c4 ten mazda 3ten falan daha güzel daha tatmin edici geldi bana. Benim görüşüm astra seviyesinde yani golften bir tık aşşağıda bir araç yapmışlar.

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelcekmıs bıxenon farlısıda tabı zamana ıhtıyac var sanırım ! bende bıxenon farlısını beklıyorum! eger gelmezsede araba alımıcam gıbı bısey olucak! astra j yede 1.6 dızel gelıyor 2013 te ordada sıkıntı olucak bana cok meganeye 1.6 dızel 130 bg yaza gelıyormus! cok kararsız kalıyor ınsan! ya da araba almıcam 2013 te alıcam en son kım getırmısse onu alırım opel gene fıatın bravolardakı motorunu kullancak 1.6 120 bg dızel! honda cıvıcte onu kullancak hayırlısı bakalım!
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelcekmıs bıxenon farlısıda tabı zamana ıhtıyac var sanırım ! bende bıxenon farlısını beklıyorum! eger gelmezsede araba alımıcam gıbı bısey olucak! astra j yede 1.6 dızel gelıyor 2013 te ordada sıkıntı olucak bana cok meganeye 1.6 dızel 130 bg yaza gelıyormus! cok kararsız kalıyor ınsan! ya da araba almıcam 2013 te alıcam en son kım getırmısse onu alırım opel gene fıatın bravolardakı motorunu kullancak 1.6 120 bg dızel! honda cıvıcte onu kullancak hayırlısı bakalım!
    Valla astra için muallakta kalırım ama megane ıı ıh. Hoşuma gitmedi hiç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra cok guzelde ıstedıgım astra 62 bın tl dızel! bırde 1.3 motor zayıf yanı! ee arasında fark var 55 nere 62 nere meganede 1.5 full 55 bın tl bravo 1.6 120 full oda 56 bın! hangısı
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astra cok guzelde ıstedıgım astra 62 bın tl dızel! bırde 1.3 motor zayıf yanı! ee arasında fark var 55 nere 62 nere meganede 1.5 full 55 bın tl bravo 1.6 120 full oda 56 bın! hangısı
    Focusa da bakılabilir titaniumu falan hoştu Astra ile focus olmazsa bunların arasında İ30 derim üçü arasında gidip gelirim yani
    Leon diyecem ama kasa yeniliyor onu bekle istersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focusun hb guzel degıl ya hosuma gıtmedı beklemedeyım zaten eger i 30 bıxenon farlar derı koltuk park asıstanı navı gelırse rakamıda 57 58 gıbı olursa ozaman i 30 derım yok astra j de 1.6 geldımı oda 65 derse hıc sasırmam
    doğuştan araba manyağı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    astra nın 1.6 dizeli gelicekde gelicek opelciler insigniada astrada o motoru yıllardır bekleyip duruyorlar opel bence o treni kaçırdı getirsede yüksek bir satış trajı yakılıycağını sanmıyorum rakipleri aldı başını gitti.. 1.3 cdti larının fiyatlarına bakınca adamlar 1.3 gitmeyen araca 53 bin tl istiyorlar. tabi ne olursa olsun c segmentinde her zaman derim 2 model vardır biri golf biri astra ama i30 bence golf ile astranın tam arasına yerleşir gibime geliyor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Arkadaşlar DH den alıntı yapmayın, orada açılan konulara fazla aldırış etmeyin, kişilerin yorumlarına da fazla takılmayın.

Oradaki çoluk çocuğuda, kimin kaç tane fake hesabı olduğunu da kimin tartışma için konu açıp yada konuların içine yazdığınıda çok iyi biliyorum.

O yüzden gidin kendiniz test edin kötülyecekseniz ona göre, beğenecekseniz de ona göre yorum yapıp kendi görüşleriniz doğrultusunda forumlara insanları bilgilendirmek için yazın.

2-3 çoluk çocuğun eğlencesine alet olmayın.

Kısacası ciddiye almayın pek.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dün inceledim baya güzel olmuş yeni i30... bizde hali hazırda yeni elantra var .. bence base yapısı olarak birebir aynı...

hoşuma giden yanı dizel ve otomatik oluşu, cam tavan, yarı deri koltukları...

aslında bakılırsa muhtemelen elantra makyaj görünce bu donanımlarla gelecek..

o yüzden i30 a elantranın hatchback versyonu gibi bakabiliriz zira bayada benziyorlar

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını yaa elın attığın 50den baslıyor
    tasarımı harıka ama

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün kahve gibi bi rengini gördüm gayet hoş ancakl çizgileri kalitesi güzel gibi görünsede hyundai kia gibi araçlar pek memnun bırakan araçlar degiller...
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel duruyo gerçekten yorumlarda güzel sanırım pazarda oldukça sık rastlarız gibime geliyo
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

merve
    Misafir
    yeni araç fiyatlarının farkında mısınız? hepsi böyle, arabamı satmayı düşünüyodum, yerine alabilecek araba bulamıyorum. fiyat belirlemek için aynı donanımlarla sıfır fiyatını hesaplattım şok oldum. 49 000 tl gibi bir rakam çıktı, küsüratı da vardı =D dedim bir daha sahip olamayacağım bir aracım varmış, kalsın =) 5yılda 10 000 tl fark almış, normaldir belkide, ben çok anlamıyorum

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)