arkadaşlar bugün öğlen gelen bilgilendirme ile ek1 mevzusu eskiden nasılsa bir süre daha öyle gidecekmiş bilginiz olsun eski uygulamaya geçildi bilgilendirme sonrası
yine yanlışlıklar ek1 üzerinde düzeltilip şubeden ruhsat çıkartılacak.
iki sistem birlikte kullanılıyor şimdilik ama git geller ortadan kalkmış olacak
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
yine bi karısıklık var ordan oraya ordan oraya bu ısın *oku cıakr dıyım ben sıze burası turkıye
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bir bakıma iyi olmuş..SAol rahmi![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
zamanında bir arkadaşım ek-1 doldurma programı diye basit bişey vermişti, kendim doldurup yazdırıyordum yazıcıdan, haksız bir kazanç gel bakim oturttum kucağa der gibi 15-20 tl ye form doldurulduğu nerde görülmüş,
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Bilgilerinize ek olarak bu koltuk sayısı Trafik-Muayene ist. arasında çok problem oluyodu. Normal otolar için yazıyom. Ruhsatta koltuk sayısı 4 yazıyor ve muayenede 5 yazılmalı diye ruhsat değişimi istiyolar. Trafik tescil de bunu kabul etmiyor. (du) "Muayene istasyonları uydurmasınlar. koltuk sayısı normal araçlarda 4'tür. git bunu ibraz et" diye çok problem yaşanıyordu. ( aslında bana göre de 4. Hem 4 yada 5 yazsa ne olacak. araç ticari değilki.) Dolayısıyla olan vatandaşa oluyordu. Aracında herhangi bir kusur yok. Ruhsatta koltuk sayısı problemi yüzünden bir muayeneye bir trafik tescile gidiyordun. Kaybedilen zaman+yakıt ta cabası.
Şimdi bu ek-1 kalkıp herşeyi muayene istasyonu yapınca artık ne istiyorlarsa yazsınlar. 4 mü ? 5 mi ? 7 mi ?![]()
ama sonuç olarak iyi olmadı hepimiz göreceğiz. Çünkü şu Ek-1 evrağı heryola gelen bir evraktı. dolayısıyla herşeye doldurulabiliryordu ve muameleciler Tr.nin her yanında var. Şimdi bu olayı istasyon sahiplendi. Şimdi den başlarlar. " çok yoğunuz. bugün olmaz. yarın gel. randevusuz kesinlikle yapamıyoz. açılın beyler burası çok kalabalık oldu." türünden bize özgü problemler. kavgalar, gürültüler.![]()
Saygılar,
Ek-1 kalktı diye ücret alınmıycak ne demek. Muayne istasyonu öpücüklemi yapıcak işin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ek1 düzeni aynen devam beyler ilk mesajı okuyup yazma huyumuz çok kötü![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama bugun muaynem vardı ve ruhsatımda koltuk sayısı 4 yazıyor ve bunun 5 olması gerekiyormuş ve sırf bu yuzden muayneden kaldımbirde stabel kornadan kaldım şaka gibi neyse eleman bir kagıt verdi ve trafik şubeden randevu alıp ruhsatı degiştirip tekrardan muayneye girmem gerektigini söyledi şimdi trafik şubenin internet sitesinden baktıgımda (cok karısık yada sinirli oldugum için görmüyorum) hangi işlemi seçip RANDEVU almalıyım.
bilenlerin en acil tarafından cevap yazmasını rica ediyorum.
esasen bu ek-1 forumlarını emnitten alıp bizde doldurabiliriz ancak esnaflar saolsun orda bırakmıyolar kara borsaya düşüyo ve doldurma adı altında 20-25 tl artık ne tutturursa modunda satıyolar zira emniyette bu forumlar2,5 tlye satılıyordu uygulama güzel olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)